keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Myyntimies Jethro Maailmalla UJA (Praha)

Mikä ällistyttävä, käsittämätön; VITUN MOUKKA !!!
Tsiisus kristus perkele.
Mikä hölisevä, lihava vitun idiootti.

Ei helvetti sentään.

En tiedä enää onko ohjelma miltään osin edes totta / todellista vai onko se jotain puolikäsikirjoitettua typerää "fiktiivistä" höynää, mutta yhtä pahaa se silti tekee. Perkele.

Ensinnäkin; kuinka töksähtävän tökerö sitä voikaan olla sille vitun fillarivuokraajalle !?!? Äijä lähtee saatana fillarilla esittelemään (ehkäpä ylpeänä) omaa kaupunkiaan tälle perkeleen häsläävälle, hölisevälle, punkerolle, joka sitten yht´äkkiä pistää koko hommalle stopin ja valittaa sekä typeriä vitun kampurajalkojaan, että sitä kuinka hän "on jo nähnyt kaikkea tätä paskaa".
O_0 !?!?! ...... W T F !?!? Sainoitko sinä saatana ihan pokkana ja päin lärvää, jollekkin, jonkin omassa maassa, että nämä sen esittelemät NÄHTÄVYYDET on "paskaa" ?!?!

.......voi hevosen perse sentään.........jumalauta ! Kiitti kun tahrit minunkin "maineeni" jos käsyskentelen joskus ulkomaalla. Nyt ne luulee kaikkia suomalaisia törkeiksi moukiksi !.....tosin.....

No...eniwei...
Ja jos tämä läski paska ei saatana ISTU hienovaraisesti käsityönätehtyjä perkeleen kananmunia vittu RIKKI, siinä ihan SEN SAATANAN LIIKKEEN IKKUNAN ULKOPUOLELLA !!!!! Niin sitten se perkeleen plösö kohkaa kadulla ihmisten seassa hölisten jollekkin tekohahmolle puhelimen toisessapäässä. Joka on myös muuten, koko ohjelman absoluuttisesti TYPERIN juttu. Tämä vitun "vitun Häkkinen" tjns.
Mikä vitun juttu se on ?! olevinaan siis.

Joka saatanan toinen tai kolmas minuutti sen puhelin muka-soi, ja siellä jankkaa joku saatanan tyhmä perkeleen lahjaton paska jostain vitun tyhmästä ja yhdentekeväst lahjattomasta paskasta johon Jeti kailottaa IISOOON ÄÄNEEN pitkin maailmaa tyhmiä vastauksiian.
Ai vittu saatana sentään. Että saa saatana hävetä silmät päästään perkele.

Suomalaiset on juurikin tuollaisia vitun MOUKKIA !! LUULEVAT olevansa osa jotakin "Valkoisten ja Ylivertaisten Sfääriä" ja että SIKSI, nämä saatanan känniläiset, nämä pellossakasvaneet turvenuija ja juntit, nämä uneliaat jurakautiset juntit, voivat mennä ja työnnellä paikallisia Vitun Nokikeppejä ja Hinteliä Nynnyjä pois tieltään, hölistessään siinä kännissä, sammumisen rajamailla, jotain typerää kännistä mukahauskaa paskaa.

Käytöstapoja teille ei ole hirveesti siunaantunu. Kuten olen aina tarkkaillut todeksi. Te OLETTE moukkia. Ihan ihka aitoja Juntteja !

Onnittelut kai siitä sitten.

*

En usko, että on kovinkaan kaukana SE, kun Jethro, ollessaan jossain noista Euroopalle tyypillisistä kuppiloista jotka levittäytyvät pitkin katua, nostaa vähän yllättävän litteää persettään ja pieraisee KOVAAAN ÄÄÄNEEN ja sitten vain toteaa jotain tyhmää ja läskiä, ja heltta hölskyen hekottelee sitä sitten itse siinä hetken aikaa. Ja tuijottaa niillä vitun klapilla päähälyödyn sisäsiittoisen lumimiehen syvälläolevilla RUSKEILLA silmillään ympärilleen ja pistää suupielestään pullanmuruja kohti suolistoaan.


Myöskin Jethro; KUKAAN, ei suomessa kutsu makuuhuonetta KONEhuoneeksi !! Vitun idiootti läskipaska perkele !!
Vittu se ole mikään vitun konehuone vaan MAKUUhuone.

Eikä tuossa "läpässä" ole edes mitään hauskaa. Se on hauska kuin .....suomalainen "Roust".

Sitäpaitsi, toisin kuin siinä sinun Lasipalatsissasi, siinä Turun (?) Taj-Mahaalissa, ei yksiössä OLE, mitään vitun makuuhuonetta. Sitä retkottaa vain pitkin sitä YHDEN HUONEEN lattiaa / seinää. Tosin MINÄ en asu yksiössä, mutta olen asunut muistaakseni.
Ja ei; en asu myöskään missään aaltopahvilaatikossa sillankupeessa jos joku sitä mietti.


Ei !

Kyllä minä asun ihan kuulkaa siinä itse sillalla. Niinkuin ihmiset.

Mutta takaisin Jetiin.

Jeti on ÄLLISTYTTÄVÄN törkeä moukka. Tosin...?...aha..a.. no, taisinkin sen jo sanoa, ja olen sen jo toistanut jokaisessa näistä arvosteluistani, mutta menköön nyt TAAS.
Miksi sen piti esim sitä taksikuskiaan(kin) haukkua siinä saatana, sen kun kerkes ja kehtas ?! Vittu se AJOI TAKSIA !!....siinä kaikki. Pitikö se(kin) siksi jotenkin heti lytätä.

"Hei..öhöhöhöhöö, toi ajaa mun taksia, mun läskiä plösöä persettä pitkin Stadia!!...ehheii..vittu...tsiigaa ny mikä kundi !!?..hei!?...vittu mikä typerä PASKA !! ÄHÄHÄhäää".

O.K

*

Ja ohjelman tekijät, mitä ikinä olettekin, ettekö te ny vittu NÄE sitä niiden muiden ihmisten, niiden paikallisten / sivullisten, vitun kärvistelevää kusaantuneisuutta ?!?!
Kun tuo yksi ylipositiivinen hölmö menee ja kohkaa ja tekee ja koskee ja rikkoo siinä kaiken mahdollisen ympärillä. Ja hölisee välillä sanan enklanniks ja sitten 500 sanaa suomeksi, elehtien kuin kehari lätkämatsissa. Ja ainoa asia mitä osaa enklanniks edes sanoa, on älähdykset ja huudahdukset ja tokaisut kuten "oohhooh! rili nais!" ja "wooooow!" ja ...siinä taisikin olla kaikki. Sitten on vielä noiden erilaisia yhdistelmiä.

On mm "rili nais!!....*hetken paussi*...riili nais!! rili rili nais!" ja tuollaista.

Ja sitten sen onkin jo istuttava, ja yleensä kaljalle. Ja kirjoittelemaan niitä VITUN typeriä hemmetin, perkeleen, postikorttejaan. Jotka ilmeisesti on? ...vai ?..ei ? jokin ihan OIKEA juttu ? Lähteekö ne kortit todella johonkin ?
Muualle kuin jonkun povariin tai roskiin.

No se jääköön mysteeriksi.

* * *

Kohta se luultavasti potkaisee sellaisella pienellä ja "pittoreskillä" sivukujalla jokun koirankin tieltään, kuin futiksen ja naurahtelee sitä siinä sitten, aika tovin. "Juu ..thhahahah..kyyllä..kyllä...siinä koirakin vähän tuli tielle ja haistelemaan...mutta sit se läx kuin raketti...tthahahahaha...oijoijoi..nyt täyttyy kyll isttua, ei auta kyll muu nyt.."

Mutta minun on pakko vielä palata siihen fillari-saitsii´ing kierrokseen. Ai vittu mikä törkeä perkeleen nuija saatana !! Ai vittu sentään.
Vittu toinen selittää sen kun kerkiää siinä vieressä, ja tämä vitn idiootti plösö ei edes KUUNTELE !! Saatana. Vaan kuvailee KÄNNYKÄLLÄ jotain VITUN VOIKUKKAA !!
Joka on tavallinen ja yleinen kuin neekeri ja ruoho.
Sanoinkuvailematonta moukkamaisuutta. Ja oppimatonta käytöstavattomuuta. Vittu edes NEEKERI ei tohtisi kai tehdä noi !!
Neekeri !!

Yksi idea olisi olut; olla palkkaamatta mitään fillariopasta ja mennä vain junou, ihan itse kuvailemaan niitä kukkia siinä maassa. SE olisi yksi juttu.

*

Sitten se meni ja kittasi saatana, käsittämättömät, 30 lasia / tuoppia olutta !!!! Vittu "kelatkaa"... KOLKYT !!
KOLME ja KYMMENTÄ !!

30 lasia kaljaa !!!!   Vittu se olisi jo paljon jos se olisi ollut 30 sellaista pientä näytekupillista tai shottilasillista, mutta että vittu LASILLISTA !!!
Ei ...he-le-vetti.

Siitä sen painokin nousi varmaan jo, "tilapäisesti", jokun ...mm...arviolta noin 30 / kolkyt, kiloo.

Jolla sen oli hyvä romahtaa käsintehtyjen kananmunataideteosten päälle. 
"Hei mä tiän!"

"No!?!?!"


"no Jeti voisi siinä mennä johkin kauppaan ostaan ÄÄRIMMÄISEN HAURAITA ja herkästihajoavia taidemunia.."

"Niiin....?..."

"No..ja sitten kun se myyjä, melko vitun epäuskoisena, kyselee että eikö Jeti halua sitä munakennoa niiden suojaksi, ja mistä Jeti TIETENKIN(!!) kieltäytyy, nin se Jeti vois sit mennä siitä kaupasta ulos ja siinä ulkopuolella heti keppanalle tai kolmoselle tai mille vain kaljalle ja istua ne munat lähes atomin kokoisiksi muruiksi!!"

"...o_o...ttu sä oot NIIN palkattu ja ylennetty, ettei o saatana tosika !...itse asiassa; ota mun työ ! Saat ton autonkin !! mmmmmh*muiskis*..sä oot SE!! Joor th´mään / womn".


Ai vittu..... toivon ettei se kaupan myyjä tai niiden munien TEKIJÄ nähnyt tuota !! Oi pliis... universumi salli sen olevan edes niin.
Make it so !

* 

Alan jo huomata myös tuon tulevan tietynlaiseksi kaavaksi, tuon että Jeti istuu jonkin rikki.
Onko SE, jotenkin joku suunniteltu "juttu", vai onko jeti vain niin kertakaikkisen painava ja kömpelö läski-hahmo, että se on sellainen tyyppi joka istuu asioita riki !?

Siinä tapauksessa; älkää herran pieksut IKINÄ(!!) viekö sittä vittu LÄHELLEKKÄÄN mitään perkeleen origami-työpajaa tai minkään pienen eläimenkään lähettyville.

(Siinä voisi muuten olla Yetin "intiaani-nimi" !! Istuu Asioita Rikki .)

*

Ja pitääkö sen niissä näyttelyasunnoissakin perkele jooooka saatanan asiaan KOSKEA ja ISTUA ?!!? Ja nojata .......ai miin, ymmärrän että lihavan täytyy, TÄYTYY, ottaa aina välillä tukea jostakin ja lysähtää sitä vasten lähes koko ruhonsa valtavalla painolla, mutta kamoon mään; se on jonkun vitun asunto !
JONKUN...MUUN !


Vittuako sen piti perkele sieltäkin saatana roikkua, sen yhden asunnon ikkunasta / fönäristä, perkele miltein puoliksi ulkona, ja kailottaa jotain suomenkielistä paskaa !!?!? Olisiko ollut "haloo!?!?" tai "Kaljoo!??" tai jotain.
Tsiiiiisus vittu.

Ei ollut kaukana sekään, että olisi tuo taikina valahtanut siitä lävestä alas tai ulos. Mäjähtäen täten Prahan kovaan ja anteeksiantamattomaan katuun.
Se se olisikin jo ollut jotain.

Sitä olisi luultavasti lapset menneet tökkimään vähäksi aikaa, ja niiden kaikottua varikset ja pulut, nokkimisjärjestyksessä, menneet nyppimään silmänsä päästään.

Jotka sitten kuvausryhmän urheimmat olisivat hätistelleet siitä pois.

*

Jeti polki myös joutsen-polkuveneellä !!
Nais ! Pridiii fakin naais !!

*

Se kulkee myös boksereissa siinä melko usein.

*

Siellä Roodoksellahan se heitteli myöskin linnuille ruisleipää. Ja käveli jonkun savimajan hauraalla katolla, ja EI mennyt ihme kyllä siitä läpi.

* * * * *

Erikoinen vitun höhlä ohjelma kyllä, ei voi muutakaan sanoa.

Tulee se katsottua, mutta samasta syystä kuin SNL:kin, koska ei tule muutakaan ja koska sitä on kiehtova seurata kuinka kaikenkarvaiset idiootit ja höhlät nolaa itsensä, ja Meidät Kaikki, ja odottaa josko jotain tapahtuisi.

Mutta vinkkinä tulevaisuuden matkailuohjelmien tekijöille; mikään vitun Slaavien Praha ei kiinnosta ketään. vaikka siellä olikin yllättävän paljon ja yllättävänkin hienoja, niitä vanhoja rakennuksia yms, mutta ne kävi melko tunkkaisiksi melko äkkiä.

Itäeuroopassaei vain ole mitään nähtävää tai hyvää. Se on YKSI niistä aukoista planeetan pinnassa jotka johtavat suoraan Helvettiin / Haadekseen.

Joten pysykää pois niistä tunkkaisista ja haaleista ja kurjista paskamaista.

Kiitti.


P.s Japani ja Tokio on AINA kiehtova.
Kunhan ette NOLAA meitä siellä !Hienoa ! Khuulia ja kiehtovaa. Tuollaista ^^ kuvamateriaalia olen aina halunnut nähdä, ja nyt netti on tehnyt sen mahdolliseksi. Kyseessä on siis jonkun tyypin kuvaamaa Tokio / Shibya matskua. Ja mikäs se siellä, Shibuyan yhdellä näytöllä, onko peräti siinä  "109" talossa, kiiltelee ?!?!
Jollei ....SUUUOOOOMIII !!!

Suomi mainittu....vittu TOKIOSSA !!! vittu Tokion keskustassa !! Tavallaan, siellähän ei OLE yhtä selkeää keskustaa, koska Nipseillä on tajua ja makua ja idea ja ajatus kaupunkisuunnittelussa, eikä vapaamuurareita ja tyhmiä mahoja lehmiä, ylimielisiä nyrpeitä vitun ämmiä jotka odottaa eläkettä ja haluaa tehdä kaikista yhtä rumia ja kurjia kuin he itse, päättämässä näistäkin asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti