lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kommarit vs Esinahka

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/186052-korkein-oikeus-linjasi-poikien-ymparileikkauksista-suomessa

Korkeimmat Kommarit on puhuneet !!!

Suut suppuun Hoi Polloi.

Jumalauta mitä paskasakkia......epätodellista !!
Epä-vitun-todellista !


KKO:n mukaan ratkaisut täydentävät sen aiempaa linjausta, jonka mukaan ”muusta kuin lääketieteellisistä syystä tehty pojan ympärileikkaus sinällään täyttää pahoinpitelyrikoksen tunnusmerkistön, mutta ei ole rangaistava tilanteessa, jossa sitä voidaan pitää lapsen edun mukaisena”.

Ei ole olemassa mitään versiota pippelinsilpomisesta joka olisi "lapsen edun mukaista" ellei se kärsi VAKAVASTA fismoosista tai jostain vähintään samantasoisesta ja tapaisesta ongelmasta.

Uskomatonta, Afrikan-neekerin sekoilun tasoista, alkeellista toimintaa. Juutalaistaminen se vain etenee, ja suomalaiset ne vaan häviää, vitun idiootit, juhlien ja hurraten upotessaan. Ja vihollisen mielisairaita ja muinaisia, primitiivisiä Super-Pakanoita alkeellisia apinatapoja ja sulaa hulluutta ja pahuutta ja idioottimaisuutta sekä sietäen, että kohkaten.

Alistuen.

Sikälihän kyllä "islam" sopii mitä parhaiten suomalaisten "uskonnoksi" sillä sen nimikin jo tarkoittaa "alistun".

Ja iltalehden sivulla, jota en onneksi enää löydä, oli niin kipeä ämmä PUOLTAMASSA ympärileikkelyä, että jos olisin fyysisesti sen lähellä ollut kun luin sen saatanan kanan-aivon jankutuksia, olisin luultavasti käynyt vain raivosta sokeana suoraan kimppuun.
VITTU mikä PASKALÄJÄ idiootti saatana !!
Kehtaa saatana PUOLUSTAA tuota muinaista rituaalista, OCD-neuroottista ja TOTAALISTAKIN täydellisemmin turhaa harhaisen mielipuolista käyttäytymistä. Josta siis tulisi langettaa JOKAikisessä tapauksessa, rangaistus. Muodossa missä hyvänsä. Vaikka "fatwa" minun puolestani.

Langetan sellaisen nyt, taas, btw; suomen "Eduskunnan" ja "Poliitikkojen" ja "Lainlaatijien ja Kyttien" niskaan.

Palakaa Helvetissä paskaruutat.Sen ämmän sukunimi oli muuten JUUTALAINEN. Siinä oli ainakin Cohen tjns. Se oli kai jokin Jutkun-nainut suomilehmä, joka on seonnut siippansa vaikutuksesta itsekkin. Ja sen puheet / kommentit, oli kuin naisen "viisaus" yleensä aina on; kuin lämmin ja tyhmä pieru, joka kuitenkin esitetään Suurena Viisautena ja ällistyttävänä ja kuulijaa tai lukijaa varmasti hämmästyttävänä Oivalluksena.

Se idiootiksikin liian tyhmä ääliö sanoi mm, kai ihan TOSISSAAN, että hän TIETÄÄ PAREMMIN kun on "lukenut Guuklesta vähän asiaa..." ...?!?!?...Ei..vAHAHHAHAAAAAAA..........aaaaaaaaaaah.....ei VOI, olla totta ?!?!
Rait ?!?

Ei VOI !!

Ei jumalauta ..........ei hän.....eihän kukaan VOI olla saatana ihan OIKEASTI, NOIN, tyhmä !?!?!

Voi Tsiiiiisus vitun jutku-kristus ! PERKELE.

- - - - -

Mikä siinä on, että  JOOOOOKA vitun ikinen kerta, KUN tämä muinainen ja mielisairas ja typerääkin typerämpi ja alhainen ja moraalitontakin alhaisempi apinanpaska OCD-rituaalineuroosi nousee esiin, nousee esiin myös kuin jokin vitun MATO tai liejuisa, kostea paskamöykky, noita vitun zombiksikin liian tyhmiä idiootteja PUOLUSTAMAAN sitä ?!
Saatana SITÄ, että joku huohottava ja luultavasti kiihottunut, vieras (tai tuttu, IHAN SAMA!!) aikuinen vittu räplää V A U V A N tai nuoren lapsen kikkeliä ja raatelee / viiltelee / silppuaa / silpoo / repii / kirurgisen kylmästi ja tarkasti siitä POISTAA osan !!!

Vittu MITEN paljon kipeemmäksi täytyy RITUAALIN muuttua ja mennä, ennenkuin teistä on saatanan halveksuttavat vitun lapamadot "Maamieheni" nousemaan sitä vastaan, ja SANOMAAN sille "ei" ?!?! Kuten jo MUINAISET ROOMALAISET teki niille "vitun jutkuille". Jotka KOPIOIVAT senkin, kuten KAIKEN muun, joltakulta muulta. Tarkalleenottaen muinais-egyptiläisiltä.
Jotka tosin oli RÄIKEÄÄKIN selkeämmin YLIVERTAINEN laji ja kulttuuri verrattuna "juutalaisiin". Ja itse asiassa miltei kehen tahansa muuhunkin. Mutta ne myös silppusivat kullejaan, jostain syystä.
En tiä. Ehkä ne oli tyhmiä tai jotakin. Muinaisia ainakin.
Mene ja tiedä.

Mutta eniwei; vittu te olette mätää, kurjaa, ripulipaskaa vitun Komento Kommarit !!

Teistä ei ole saatana sanomaan sen Virallisen Pelleilynne lomasta edes EI!!! tuollaiselle hulluudelle. Joka oli jo Jurakaudella "pyörryttävän muinaista ja typerän ja tarpeettoman väkivaltaista".

Ja joka muuten, btw, ja TÄMÄ kannattaisi NYT ALKAA KÄSITTÄMÄÄN ja tajuamaan ja HYVÄKSYMÄÄN(!!); on osa juutalaisten maailman valloitusta, ja "Rooman vastaista kostoa" johon siis mekin lukeudumme. Roomaan siis. Tai "kaikkiin EI-juutalaisiin". He ovat "juutalaistamassa" koko vitun maailman, ja te vitun tyhmät idiootit vain röhönaureskelette asialle, ja sitten kumarrutte lattiaan asti kuin vyötäröllänne olisi saatana sarana, KUN juutalaiset tulee "pyyntöineen" ja ihan SELKEINE KÄSKYINE muaanne, ja alkaa SANELLA.

Jud Zyshän "meillä" jo on.


Tuossahan on muuten myös loooiisto esimerkki teille "Kyttä ja Laki Ovat Hyviä & Tarpeellisia ja Hyödyllisiä ja Ystäviämme! jee!" idiooteille SIITÄ, että KETÄÄN ei KOSKAAN  AUTA(!!!!) mikään vitun kyttä tai laki.
Ei ketään, ei koskaan.
Ne on aina joko suoraan PAHEMPIA  kuin se mitä ikinä ne sitten selvitteleekin, ja / tai myöhässä. Sitten kun se jokin ON JO TAPAHTUNUT, miltä "Kansalainen" tarvitsisi Urrrhean Kytän(paskan) SUOJELUA.

Vittu tuo teidän JUUTALAISILTA "saatu" "Lakijärjestelmänne" vitun "gentiilit" ali-idiootit lannansyöjät, ei SUOJELE SAATANA EDES VITTU V A U V O J A !!!
Ja muuten KENELTÄ !?!?..AHHhaaa......hahahaaaiiii miten IHANAAAA ironiaa !! Nimittäin; JUUTALAISILTA !!

aHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa.


Ei kai ne ny vittu itse ampuisi itseään naamaan OMASSA vitun PELISSÄÄN vitun thmät ja tahmeat saatanan idiootit !
Samoin kuin "Poliitikot ja Kytät ja Byrokraatit" ja kaikki muut ihan OIKEAT VIHOLLISET. Joita, tiedetään tiedetään, teidät on "kasvatettu" kunnioittamaan, pelkäämään, ja luulemaan että tarvitsette.

Jos LUULETTE "äänestämällä" asioita muutettavan, olette jo menetettyjä tapauksia. Vitun puu.....aivot.

Ei ne OMAA PELIÄÄN järjestä NIIN, että se on TEILLE HYÖDYKSI ja HEILLE ITSELLEEN HAITAKSI !! Helvetin taliaivot tolvanat, naiivit lantapäät idiootit !!!


* - * - *

Ja naiset !!

Mitä VITTUA   TE !!! puututte siihen, joka saatanan kerta, kun tuo jutkujen silppomisrituaali, johon heillä on ihan oikea de facto "pakkomielle" (pakkoneuroosi OCD), tulee esiin !?!?!?

Mitä helvetin vitun vittua TE, LUULETTE tietävänne saatana SIITÄ, että menettääkö vaiko ei, mies siitä tuntoaan kyrvästään !??!

Häh ?

Totta hevon helvetin vitussa MENETTÄÄ saatanan talipäät zombin-aivot !! Jumalauta se on kropan kenties HER-KIN(!!) osa-alue ja jos siitä saatana LEIKKAA POIS kuin jotain vitun Marimekon kangasta, melkomoisen osan, niin ..............kuinka voi tulla edes mieleenne pohtia moista, että "...hhmmmm....TUNTEEKOHAN hän jotenkin...jotain eroa..tai jotenkin ninku VÄHEMMÄN tai näin...ai wander ?"


Ettei tuo kaikki olisi taas vain naisten kullinvastaisuutta tai kateutta ?!
Verhottuna, ovelasti, tylsän ja ulkokultaisen ja haalean ja laimean puuduttavaan sanahelinään ja puun ja heinän jankutteluun.


KUINKA ylimielisiä te naaraat oikein VOITTE olla !?! SE jos mikä on yksi niitä elämän "ihmeellisiä asioita" jotka hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa. Jonka pientä pippeliä on käyty silvomassa, koska vanhemmat on osa maailman kierointa ja typerintä ja haitallisinta ja RÄYHÄHENKISINTÄ ja levottominta ja mielisairainta ja typerintä vitun kulttia, tällä kulttien planeetalla, mikä on koskaan ollut olemassa, ja koska ovat vain lyhyestisanottuna; ihan vitun tyhmiä ja seinähulluja.


Naisten tulee vain VAIETA tästä(kin) asiasta, eikä tuoda sitä vitun myötähävettävää, muttei häntä itseään hävettävää, raivoisan typerää typeryyttään Julkisesti esiin !
Nainenhan ON, toden totta, olento TÄÄÄYSIN sans häpeä. Täysin vailla sitä, ja myös ylpeyttä yms. Ne on MASKULIINISIA piirteitä, ei ämmämäisiä.

*

Juuri mikään ei ole yhtä vitun välittömästi ÄRSYTTÄVÄÄ ja kuvottavaa, ja omituistakin, kuin NAINEN joka tulee saatana änkyttämään ympärileikkelykeskusteluun, ottaen sen naaraalle niin vitun valitettavan tyypillisen AnteeksMutMäTiänkinNytKylläKaikenJaSäEtMitään, nyrpistelijä, kaikkitietävän asenteen ja nostaen tämän Tietäväisen nokkansa nyrpeänä pystyyn.

Mitä jos MINÄ änkisin vaikkapa uimahallissa naisten puolen suihkuun, jossa teitä "häiritsee" jonkin kullillaan teihin uppoava ja klitoriksianne silppuava "mielipuoli" tai miksei Pyhimys ?
Ja mitä jos minä sanoisin siinä, heiluttaen toista sormeani kuin neekeriämmä, tuossa korvan vieressä, ja silmät lähinnä kiinni ja naama kattoa kohti, sillä yliyliylimielisellä MäTiiänTänKutenKAIKENmuunkin tavalla ja asenteella ja ilmeellä, että "..niiin...no....tai noo, emmä ny tiä häiritseekö tuo teitä oikeasti MITENKÄÄN... ja onko se muka jotain teiltä pois tai teitä vastaan ..?!...naisistukaa vain ja kestäkää se!! älkääkä siinä moisesta hössöttäkö ja valittako !" tjns.
Mitäs SIT ?!


Hei !?.....hei !?!?....HEI!....arvakkaa mistä mä tiän että te ETTE o Valkoisia Ihmisiä !?!
....thhhihihiaa....hei !?...arvakkaa !?

No SIITÄ, muun muassa, että te SALLITTE Juutalaisen ympärileikkausrituaalin ja kytät ja lain yms, juutalaisen demoonisuuden, ja vieläpä vastalauseetta ja EHDOITTA ja vielä vitun idiootit oikein JUHLITTE tätä mielikuvituksetonta, keskittymiskyvytöntä, lahjatonta vitun typeryyttänne ja Ryssän-olemustanne. Perkeleen vitun villit !
Vitun karvalakki tundrapaimentolaiset Tataarit ja slaavit ja Finuiitit !

Ja SIITÄ ettei teistä ole MINKÄÄNLAISEEN, vähimpäänkään VASTARINTAAN tai ihan vain ISKUUN(!!) miehittäjiänne vastaan ja vetämään yksinkertaisesti jokaista ympärileikkelijälääkäriä turpaan joko silppuamisen aikana tai sen jälkeen. Tai heitä pari hirteen, niin kauan että viesti menee PERILLE !!

"Follow through" kuten Cecar Millan sitä kutsuu. Koiralle on oltava JÄMERÄ ja LOPPUUN ASTI !!
SE, on jutun "juju". Sitä EI SAA lopettaa kesken !! Tai se rakki palautuu välittömästi omaksi typeräksi itsekseen. Sama juttu jutkujenkin kanssa. Mutta JOS tekisitte em asiat läärareille, viesti MENISI kyllä perille !

Hetkeksi. Tottakai jutkut palaa AINA !!

IHAN AINA !!

Joko valittamaan tai hakemaan lisää "lukua" tai "ottamaan lukua", jotta voi sitten myöhemmin valittaa, ja kuulostaa jopa perustellulta ja uskottavalta jne. Ja koska ei mahda itselleen mitään, koska on tyhmä muinainen lahjaton vitun villi jonka ei pitäisi enää elää sen enempää kuin mammutin tai sapielihammaskissankaan.

Te olette siis liian Laupiaita Lampaita, ja pehmeän "hyviä" Samarialaisia.

Maailma syö teidät varmasti.

Par´aikaa iteasiassa !


*


Sitäpaitsi; minä alan olla aika vitun vakuuttunut, että te itse asiassa itse OLETTE, juutalaisia !
Minä näen päivästä toiseen, yhä vain enemmän ja enemmän yhteistä ja samankaltaisuutta teissä, ja te jokatapauksessa YH-DYTTE !! tämän Modernin Pop-yms-kulttuurin kautta, yhdistyen lopulta kuin jokin vitun T-1000 tai alkulima, joka ei koskaan ole OIKEASTI edes tuntenut aitoa erillisyyttä. Vaan on AINA ollut osa laumaa, osa Kollektiivia.

Minä halveksin teitä.I faking HEIT jyu !
Painukaa vitun munattomat muulit vittuun !


Ja jutkut / ryssät / islamin-ählämiperselävet; onnittelut uudesta aluevaltauksesta, ja sen resursseista.

Ja P.s luvatkaa pitää naaraat jumalauta KURISSA !! Liekassa ja sellaisessa "jöössä" että ei-o-tosika.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti