sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Armaani ja Khänonboolit

Minäkin otin ja katsoin tuon erämaan rotan, Arman Ali...."zad"inko se on? niin SEN tuon KhänonBoolidokkarin.
mitä oli nyt kehuttu ja haukuttu ja mitä kaikkea, pitkin nettiä yms.

Ihan sinänsä dokkarina se oli parempi kuin olisin luullut, ja melko samanlainen siltikin kuin odotin.

Armani oli niiiiiiin joko peloissaan tai jotain sellaista, että se nauroi kun jokin ilokaasua napannut "simpelttoni" lähes KAIKELLE mitä tapahtui tai mitä joku niistä vitun tatuoiduista Möröistä murahti.

"Ttu mä ryästin VITTU pankin!!Höhöhöhöö".............. k.

Mitä HAUSKAA siinä on? vitun idiootti ?

Melkein TAPOIT jonkun siivoojan tai jotain, ja SE, on olevinaan hauskaa vitun typerä tatuoitu paskakasa morlokki !?!? Ei PERKELE teidän "elämäänne" saatanan reppanat !!!

Tsiiiiiiiisus vittu !


Eniwei.

Yleensä en sääli Armania tai yritän olla kuin sitä ei olisikaan, mutta tekee ihan pahaa että se meni saatana jo osti jopa itse fillarin tuon kaiken kohelluksen takia !!...säälikää nyt helvetti edes VÄHÄN sitäkin aavikkolaista.

Kieltämättä tuosta jäi vähän sellainen ympäripyöreä "fiilis" että "kyllä ne nyt jekutti sitä ihan kybällä" tjns. En tiä........ ...mmm...niin...no. Whatever.

Eihän asia toki minulle edes kuulu.

Mutta SE oli oikeasti hieno pyörä minkä ne sille ensin antoi ajettavaksi. Sellaiset on OIKEASTI kauniita ja khuuleja fillareita.
Tosin kuten lempibloggerini on mm sanonut, on Harrikka OIKEASTI ihan täys PASKA. Jos haluaa oikeasti vain AJAA MOOTTORIPYÖRÄLLÄ, kannattaa ostaa jokin...Honda tai jokin. Kuulemma on kaikin tavoin oikeasti parempi, ja kestää pidempään.
Harley on vain eräänlainen mielenilmaus ja tuollaiseksi "jutuksi" tullut / päätynyt....merkki. Se ei ole sitä SIKSI, että se olisi HYVÄ. Vaan SIKSI, että se vaan "on".."sellainen".
Siinä kaikki.

Ja kun jostain tulee jokin paikalleenvalettu "juttu" se sitten ON sitä.
Ja kaikki luulee sen olevan SITÄ jotain mitä se on olevinaan. Kuten esim että "harrikka on ihan vitun hyvä pyärä".
Tai että "Soini hoitaa neekerit vittuun" tjns.

Eniwei, takaisin dokumenttiin.

Siinä oli pari jopa tuttua lärvää !! Kääääääääääääääääääääääääääk. Ei siis TUTTUA, mutta sellaista hahmoa jotka tunnistan ihan TÄYSIN lärvästään. Liikkuvat joskus perkeleet minunkin ohitseni täällä jossakin.

Niillä oli muutenkin sellaisia oudon "tuttuja" kasvoja. En tiä...sitten, onko ne olleet enemmänkin esillä vai onko ne niin tuttuja fenotyyppejä Finuiiteista, että ne vain VAIKUTTAA tutuilta. Ehkä suomalaiset fenotyypit on vain niin vahvoja ja tuttuja jne, että luulen tuntevani jo teidät KAIKKI.


Itse tuosta "Toiminnasta" en edelleenkään osaa oikein sano mitään. Kaaai se......jonkinsorttista oikeaakin motskaharrastusta liippaa joskus jopa läheltä, mutta kyllä se enemmän sellainen Hyvä Veli Kerho näyttäisi olevan. Sekalaisille ja sekopäisille.
Myös mm turvasatama sekalaisille hampuuseille ja niille joista olen maininnut, niistä "syntynyt häviämään" rotista, joille ei vain OLE mitään muuta KUIN rikosten elämä. Niitä sellaisia Luontaissyntyisiä Rikollisia. Kuten nähdäkseni se pankkiryöstözombie. SE jos kuka, on täysi Konna. Se NÄYTTIKIN ihan sellaiselta vanhan-ajan Perus Konnalta. Karhukoplan jäseneltä. Siitä puuttui vain sellainen haapea parransänki.
Muutoin se näytti sellaiselta entisaikain karkealta korstomaiselta roistolta. Ja kuullosti.

......Mistä lie, moinen "stereotyyppi" taas syntynyt....?..........


*

Mutta täytyy hämmentyneenä sanoa, että ne pätkät joissa kuvattiin näiden "pärrähiirten" ajoa pitkin maanteitä, lähinnä ne tunneliosuudet, ne näytti ihan oikeasti melko vitun hyvältä ja filmaattisilta !
Miksei SITÄ käytetä kotimaisissa elokuvissa jotenkin ?!?! Kaupunki, kesäyö ja jonkinlainen yksinäinen pyöräilijä, vähän kuten Maikhl Douklas elokuvassa "Musta Sade". Miten SE voisi olla toimimatta !?
Toisaalta; se EI OLEkaan kieltämättä suomalaisille kovin tuttua tai tyypillistä. Mutta ei amerikkalaisetkaan jatkuvasti TOSIELÄMÄSSÄ, ainakaan virallisesti, sodi muukalaisia tai dinosauruksia vastaan.
Yksi asia minulla iskee HETI silmään noista kaikista SUOMEN prätkäjätkistä; ne ei vaikuta taaskaan tajunneen joko tuota koko "juttua" sinänsä, TAI sitten ne ei tajua SITÄ mitä eritoten heidän kannaltaan, edustaa Suomen "Valtio" ja SEN lippu yms.
Nimitäin; näillä idiooteilla, exkjyus faking mii(!!), on selässään suomenlippu !!

Se on siellä SIKSI, että niin niilläkin !! Niillä American Originaaleilla !!

Mutta hyvä hölmö; SE onkin nääs AMERIKAN lippu !! Ja SE, on ihan eri elukka kuin SUOMEN lippu. Ja sikäli "Valde" yms.

Amerikan lipun on ainakin TEORIASSA tarkoitus edustaa kutakin Amerikkalaista YKSILÖÄ yms paskaa. Kun taasen suomlannin lippu edustaa nimenomaan VALTIOrakennelmaa ja POLITIIKKAA. Ja SITÄ versiota siitä mitä on "Suomi". Eli se edustaa kaiken tuon "Anarkistisen Moottoripyörävapauden" VASTANAPAA ja kohtaa. Se on sen vihollinen jos mitään.

Joten on eriskummallista ja "oxymoroonista" pitää sitä selässään !

Ilmainen valaisu ja neuvo ja vinkki.


Ei kestä, ei kestä. Np.* - * - *

Summa Summaarum...................njaaaah... katsoi tuon tuosta tieltä pois. Ei mullistanut elämääni saati kuvaani Kanuunankuulista tai mitään.

Ei minun juttuni. Enkä ole koskaan käsittänyt miksi pitää olla "yksilö" RYHMÄSSÄ !??!......olettekohan te nyt käsittäneet LAINKAAN sanaa "yksilö" ??!?!
Sama kuin Japanissakin; KAAAAIKKI mitä ikinä tehdään, tehdään AAAIIINA yhdessä. Aina. Kaikki.
Hyvä jos käyvät edes erikseen paskalla. Mutta kuten sanotaan; huvinsa kullakin.

Nämä tyypit on vähän samanlaisia silmissäni kuin, ja tämä sattuu jos tätä lukee joku heistä(!!), samanlaisia kuin KYTÄT !!

JES !! Luitte oikein mulkut ! Molemmat on ...vaikea sanoa kumpi ENEMMÄN, molemmat on siis sellaisia täääääysin tarpeettoman aggressiivisia sekopäisiä, pullistelevia, hengenvaarallisiakin ajoittain, kierosilmäisiä, kampurajalkaisia, jopa YKSIsilmäisiä, vitun zombeja joista ympäristölle on yleensä pelkkää, silkkaa, haittaa. Ja jotka on vähän sellaisia nätistisanottuna, juurikin niitä "huono-onnisia". Vähän sellaisia ....oikein hienostimuotoiltuna; yksinkertaisia. Ja ainakin omasta näkökulmastaan Super-Heteroita ja Ultra-Machoja, ja NAUTTIVAT toisten pelottelusta kuin pieni lapsi. Siitä mm sekä kyttien että näiden hörhöjen "luuk". Se on SOTAMAALAUS, jonka IDEA on "ttu mä oon myrkylline!"

Tosin MINÄ, ehkä paradoksaalisesti, TYKKÄÄN useinkin jopa Kyttien "luukista" !! Ja joidenkin, kaikkein tyylikkäimpien, näiden "heebojen". What kän ai sei? joskus demoneilla vain kertakaikkiaan on khuuli luukki !Tai niinkuin Innon Marko sanoisi, "lukki".
P.s  Mutta "lukki" on, de facto, hämähäkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti