tiistai 26. huhtikuuta 2016

Yeti Maailmalla

Arvostelu parista viimejaksosta.

Majorkkako se oli? ja nyt tuo "Losi" eli ällaa eli Los Angeles.


Se "Etelän" jakso oli melko....moinen. JOS siitä MIKÄÄN on siis edes totta.
Ensin tämä pösilö RIISUUNTUI keskellä vitun päivää......kadun varressa, niinkuin ei lainkaan mikään Juntti.
Ja sitten se muka-unohti tai ehkä oikeasti-unohti lenkkarinsa siihen asfaltille hetkeksi.
Sitten se oli jossain väärässä talossa ja varasti kai kananmunan jos oikein muistan, pisti taskuunsa eikä siitä kuultu sen enempää. Oletan hänen istuneen sen liiskaksi ja housunsa pesuun. Mutta tämä on vain minun oletukseni.
JOS siis mitään OIKEAA kananmunaa koskaan edes oli, ollenkaan !

Sitten se idiootti porhalsi johonkin vitun 40cm leveälle hiekkatielle, johon mennessä taisi olla TALONKOKOINEN kyltti ja KISSANKOKOISET kirjaimet, jotka SELKEÄSTI SANOI, että "ÄLÄ TULE AUTOLLA" !!!!
Se oli jokin patikkaretki....lähtöpaikka...tjns. Sinne se meni pariksi....kytä sekunniksi vähän löntystelemään ja jaloittelemaan ja palasi sitten hotellin OOL-INKLUUSSIV, kuten se muisti jatkuvasti teroittaa, aamiaiselle tai päivälliselle tai jopa lounaalle / illalliselle.
Nyt se ei kai heitelly ruisleipää harakoille, mutta ajoi kuitenkin jollain hienolla ja hauskalla, oliko "Rellu", sähkö-automobiililla. Joita saisi olla täälläkin !! Minä ainakin vuokraisin sellaisen ja ajelisin vähän tuttuja maisemia läpi.
Miksei ?!   (Tottahan kai te JOOOTAIN keksitte mistä valittaa, joten antaa tulla vaan!)

Ja se katseli muistaakseni jotain asuntojakin....ja katselikin muuten ! Juu. Itseasiassa ihan todella hienojakin. Ja huuteli joillekkin naisille jotka retkotti jossain vitun kivikossa, luultavasti kuolleina.

Makkara hänelle taisi kanssa maistua, siellä hintaansisältyvällä aamiais-päivällis-illallisella. Vaikka on pitänyt kiloja karistaa, kuten Suomen Tasavallan Eduskunnan sekalaisia "normeja" yms.
Mutta yhtä kaikki, ihan samanlailla siinä käy; yksi vaihtaa makkaran LEIKKELEESEEN ja toinen vaihtaa normin pariin uuteen ja kolmeen uuteen "Lakiin" tai muuhun estoon ja toisten ihmisten elämään puuttumiseen vailla KENENKÄÄN lupaa. Saati siten sen Jumalan !!
Ai VITTU se vetäs saatana lättyyn ja jumalauta LUJAA!!! jokaikistä SAAAAAAATANAN VITUN kyttää ja "Lainlaatijaa" ja "valvojaa" yms paskarottaa !! Jos siis olisi olemassa ja halukas oikeasti PUUTTUMAAN peliin / asioihin. Ja eritoten NE saisi korvilleen jotka saatanat kehdanneet esiintyä Hänen nimissään ja julistaneet että HÄN, on heidät "Oikeuttanut" komentelemaan muita olentoja, to no end.

No, mutta. Eksyin jo aiheesta. Ex-kiys-mii.

Niin nin..... siinä se taisikin sitten jo olla, koko Jethron Mallorcanmatka !
Mikäli se nyt ylipäätään OLI "Majorka". Joku vastaavanlainen rantalomakohde se kuitenkin, joka tapauksessa, oli.

* * * * *

Sitten oli tuo äskeinen, uusi jakso. Sielä Losista. Jota hän ei mielestäni siedä kutsuttavan "Losiksi" vaan mieluummin ihan "Losänzeles" niinkuin kai pitää ja kuulu.

Siinä se ensin saapui sinne Maahan, Amerikkaan ja Losänzelesiin, jollain tila / sitimaasturi -autolla, ja meni jonkun muun himaan nukkuun. Ok?

Sitten se muka-heräs jostain vitun Barbin sängystä ja kirosi siinä sitten, ja tämä ainakin MINÄ ARVOSTIN ihan oikeasti, hän siis siinä sitten kirosi naapurin "Meksikaaneja" jotka pitivät häntä kai sitten hereillä koko yön. Ei niinkään millään vitun karmealla E-Amerikkalaisella musiikilla, mutta riitelyllä.
Sanasta "Meksikaani" saisi luultavasti Amerikassa nykyään jo melko mittavan "tuomion" (monessakin mielessä) joten se on lähes kuin sanoisi "nigger". Joten arvostan SUURESTI Jetin rehellistä, nou-problem, suoraan päälle ja siltikin in bona fidee, asennetta. Tai silkkaa ihastuttavaa pösilöä tietämättömyyttä. Mutta kuitenkin; riispekt !

Kuinka kauan muuten luulette, että kestää, ennenkuin suomlannissakin on Julkisessa Keskustelussa, joka on siis olemassa jossakin....jollakin "tasolla"...kai?... niin nin että siinä on jankutusta jahkailun perään, tuosta että "kuinka Meksikolaisia tai Korrektilta Nimeltään ´Hispaaneja´kohdellaan Nyky-Suomessa?"  ?!?!
Puhujina... mitä ne nyt on, ain... Jari Tervot ja Lii Läskipäät ja KAIKKI suomesta löytyvät, ja ai duu miin "löytyvät" !! sillä ne pitää monasti ihan kaivamalla kaivaa esiin jostakin, de facto; kivienkin alta!! Feministit. Siis.
Ja muut vastaavat, ja sekalaista muuta RäyhäVasemmistoa. Ettekä sitten VARASTA tuota MINUN keksimääni "termiä" ja käytä sitä ikäänkuin se olisi AINA ollut olemassa ! Hei niinku...mään ja heebo ja khamoon ....riläx ja chilläxää ja näi!?... HAISTA SAATANA VITTU !! Vittu minä mitään saatana tshillaa yms paskaa !
Perkeleen vitun aivoton hippi !!

Sinä olet erityistarkkailussa Matruunan paskaruutta ! Vitun egotisti-Jutkumarksisti-typerys !

Mutta takaisin Jethroon.

Siellä se Jeti sitten..... pöllöili pitkin kämppää jumalauta KALSAREISSAAN !! Kuin; ei mikään JUUUNTTI !!
Ja muka-säikäytti jotkin tytöt mitä siihen sitten ilmestyi jostakin..?... luultavasti ihan näyttelijöiden "kästing" tilaisuudesta, jollen väärin arvaa.
Pelasi niiden kanssa vähän jotain amerikkalaista lautapeliä, kuin jokin Venäläinen Forrest Gump, ja vatkasi niille vähän munaa....tai antakaas kun muotoilen tuon uudestaan; valmisti niille vähän munakasta. Niin !
Niin se siis teki !

Ja töksäh-DELLEn... ...pääs-ti ! ilmoiLLE !!! sekalaisia ämeeöörigöyän kielisiä sanontoja tai ainakin jotain haapeasti Enklannilta kalskahtavia sanoja. Silloin tällöin. Yleisimpinä näistä "jees?!" joka on yhtäaikaa kysyvä ja toteava, ja "thänk - juu!" ja "helou / thänkjuu söör!" ja myös melko kotimainen "aha / ahaa?".


Siinä ilmeisesti NÄYTELTIIN siis tilanne, että Jeti olisi jäänyt, vahingossa, näiden skidien lapsenvahdiksi ja niiden mutsi tuli sitten myöhemmin hakeen ne siitä kadulta ja näi. Mutta empä tiä...?... oliko tuokaan nyt kovin AITO tilanne ? Mene ja tiedä.
Mutta sööttejä likkoja ne oli kyllä.

Ei ole mahdotonta, että esim joku teinipoika ihan tottavie, "vatkais munaa" sille 13-veelle mikä siinä oli, se oli sentään jonkinlainen näky.

Jeti siitä sitten meni johonkin Helvetin esikartanoon tai tavallisemmin sanottuna "Meksikaanien Alueelle" ostamaan takoautosta takon ! Nääs.
Jeti osti takon !           Ooooul rait.

Jonka saaminen ilmeisesti kesti jokun minuutin, ehkä 40. En tiä. Siinä vetelehti niitä vitun murjaaneita tai anteeksi "Meksikolaisia" tai siis vielä kerran, "Hispaaneja", pitkin niitä palmuja ja niiden alustoja ja sitä ylimalkaista ympäristöä ja asfalttia. Jotka oli kai tilanneet jo muutama tunti aikaisemmin, kuin Jeti.

Sitten se kävi jossain talossa mielestäni, mikä oli paitsi kissankusen hajuinen, niin vino !! Kuin niiiiiin monen ja monen, "Poliitikon" pää. Ja moraali yms. Niin nin se kävi siellä ja kommentoi sitä siinä sitten vähän, ja "paukki" sitten johonkin muualle.
Mihin !?

.....Nimpä ! Kun en nyt juuri muista, mutta oliko johonkin ......mmm....... jaa niin juu, se taisi mennä iteasiassa sinne johonkin ostos / ryöstö -kadulle, tsiigaileen tuliaista vaimolleen. Päätyen kähmimään mallinuken pimpsaa. Naaiis !
(Avioliittohan ON toki, kuulemani mukaan, melko köyhä olotila....)


Jonkun kalastaja / 1990-luvun räppäri, lätsänhän se toki sieltä nappasi mukaansa, itselleen. Kyllä se sen maksoi !! Älä nyt helvetti hiilly perkele. Mikä sinä oikein olet ?...jokin Juutalainenko ?!
Tsiisus ! Rauhotu ny perkele.

Sitten se siinä lätki pitkin jotain Beverli-Hills estraadia tai bulevaardia tai jotain muuta vitun tunkkaista ja muinaista Ameriikan Ävenyytä. Jota reunusti toinen toistaan kalliimpien Brändien putiikit.
Jalassaan hänellä oli siis Praadat ! Praadan lenkkarit. Ja minä juuuuri ennenkuin se paljasti niiden olevan toden totta ihan Praadat, ajattelin että "nuo on itse asiassa oikeasti melko hienot lenkkarit ! tuollaiset modernit Perus Tennarit, mutta silti aika khuul" ja ei näemmä pettänyt tyylitajuni edes tuossa !
Ne paljastui sitten jumalauta PRAADOIKSI !! Ja vittu n.6 0 0 €uron hintaisiksi !!

Oletteko itse ikinä edes NÄHNEET, kuuttasataa saatanan euroa !?! Wat !?...niimpä !
Ei o sekään Skitso jonka äidin antamat lahjarahat vei Sossu tai Kaupunki.

Eniwei, siellä bulewaardilla se sitten istahti tai lässähti, johonkin vitun kahvilaankin istumaan. Ja jäi siihen typeränä läskinä pönöttämään ja pyörittelemään sitä vuoronumeroaan, kun ne vitun MEKSIKAANIT ei luultavasti edes muistaneet sen tilanneen mitään, ja vetelehtivät siellä kuin ruumiit. Mitä ne kuulemma kai enimmäkseen tekeekin.

Jeti sai sitten kun kävi muistuttamassa / kysymässä tilanteesta, sen kahvinsa. Mihin se melko vitun tympääntyneenoloinen ja näköinen Meksikaani luultavasti klimppas, ja siinä se sitä sitten hörppi ! Oookeeen nääs Halivuudpulevaardilla vaimikäsenytoli.

Ku-lu-tasessa kellossa ja kaikkea. Minkä se muuten jostain vitun tyhmästä ja OLETTAVASTA tai sanoisinko Vasemmistolaisesti "ennakkoluuloisesti / asenteellisesti", riisui aina pois kun lähestyi Meksikaanien aitausta tai siis aluetta. Peläten ryöstöä....... *sirkkojen siritystä* ...siis siinäkö KAMERAN tuijottaessa häntä HERKEÄMÄTTÄ, keskellä päivää, ja tuonkin kokoiselta äijältä ?!...
Ai sii.

Luulisin ainakin itse, että sen sijaan että Mehikaanit RYÖSTÄISIVÄT Jetin, ne LUULISIVAT häntä ja eritoten siis kiitos sen kultakellon, joksikin vitun Venäläiseksi Gangsteriksi ja pelkäisivät ja pysyisivät poissa tieltä !! Eritoten jos siihen rooliin vielä vähän ottautuu / panostaa ja eläytyy.

Toisaalta voisihan ne vaikka vain ampua sen ta jotain, sellaisia eläimet on. Ne on yksinkertaisia ja melko arvaamattomia ja väkivaltaisia kuin Paholainen itse.


Sitäpaitsi; ei kultakello ole NYKYÄÄN enää juttu eikä mikään. Ehkä se oli sitä "kasarilla" mutta nykyjään se on vain osa "bling blinggiä". Ja täten "nou biggi".

Sitäpaitsi 2: luulen että Meksikaanit PALVOO kultaa !! Eikä siksi ryöstä sitä. Se on yksi niiden jumalista. Joille ennen uhrailivatkin toisiaan, melko "vapaamielisesti" ja "liberaalisti" pitkin-ja-poikin.

Sitten Zethroöyy meni taaas johonkin taloon, missä oli Suomlantilainen Finuiittimuija vastassa !! Heheeii !! Mahtavaa.
Sitten ne kierteli sitä taloa, Jetin sössöttäessä sekalaisia puolivihjailevia omituisuuksia, jotka osittain kuulostavat usein siltä kuin Jeti olisi pienessä "maistissa".

Sitten tapahtui jotain.......se kai käveli ympäriinsä ja tuijotti ja kuvaili KÄNNYKÄLLÄ. Koska jos menee toiselle puolelle planeettaa; miksi ottaa varsinaista KAMERAA mukaansa ?! Kun voi ihan hyvin säästää ja nappailla vain muutaman sumean kuvan ja "selffien" kännyllä !?!?

Tiedän kyllä että häntä seurasi varsinainen TV-KAMERA ! Mutta se ei ole sama asia.

Sitten se tapasi sen akan taas, kera hänen sangen paikallinen Tsihuahuansa. Hauskannäköinen hauvahan se on kyllä, ei siitä mihinkään pääse. Ihastuttavan pieni ja sekopäisen pelokas ja tärisevä. Ja ÄRHÄKKÄ !
Siitäkin koetettiin tehdä jokin "juttu", päästämällä se kipittämään pitkin lattiaa, tai oikeastan seinänviertä, mihin se minirotta heti meni. Ja haukkuihan se vähän Jethroa, mutta ei siitä nyt mikään IndependensDei tai Tähtiportti tai MäädMäks käynnistynyt, siinä se vain tuijotti ja tärisi.


Jeti kävi siellä kai paskallakin, tai vähintäänkin kusella.

Kunhan mainitsen.Ja siinä se kai olikin, koko  ....homma.

Pirtelöön se kaikki päättyi. Ei postikorttia anopille muuten !? ...WTF ? Miten niin voi olla ?
No..ehkä parempikin näin.Outo outo ohjelma.

Mä en käsitä, mutta seuraan.


Jatkakaa........... kai.Thät´s it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti