torstai 14. huhtikuuta 2016

TE Jäykät Idiootit & LAKI ! (siighail ! )

Vittu että te Tavalliset Ihmiset voitte sitten olla saatana TYHMIÄ !!
Ai jumalauta....miten TOIVOTONTA jengiä....ei vittu miten TOI-VO-TONTA saatanan sakkia. Ei perkele.

Minä olen jo langennut ihan täyteen ja lopulliseen epätoivoon teidän suhteenne. Tai "toivottomuuteen", en "epätoivoon".

Eritoten luettuani tämän...

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2016/04/maarittelematon-mutta-silti-kielletty.html

Ja tietenkin jo tuo itse asian suhteen ja takia, eli tuon että Siat ilmeisesti suunnittelevat nyt iskevänsä jonkin ....minkä?...kimppuun "siellä jossakin" ...koska miksei ? OIKEUS kaikkeen heillä jo onkin, ja ...mitä muuta sitä enää tarvitaan !?
Hei ?! Khamoon !? Onx sulla jotain salattavaa vai !?

Geeeeshtapooo !!

TÄÄÄNNE !! Tulkaa TÄÄÄNNEE !! Täällä on joku "Vaikea" !!

Täällä huuttaa Uskolliinen Kaansalaaaiiineeen.

Mutta sitten lopullinen niitti ja romahdus tuli HETI ensimmäisessä aivottomassa ja lohduttoman idioottimaisessa kommentissa...

"Tänne tarvitaan samankaltainen perustuslaki kuin Yhdysvalloissa, joka perustuu yksilön vapaudelle(?) suojautua huonolta hallinnolta."


Mä en tiä mistä alkaisin.      ...?

Ensinnäkin; lempiblogaajallani on meeelko vitun kattavat perustuslain vastaiset blogikirjoitusarkistot ja oma blogikin sen vastustamiselle, ja hän on oikeasti jopa LUKENUT sen !!! Toisin kuin, kuten hän muistuttaa aina, KUKAAN niistä vitun aivottomista "lyä meitä lisää!! nii!!" idiooteista jotka sitä aina ja kaikkialla juhlii ja korostaa ja kannustaa ja YLISTÄÄ ja kiittää yms.
Koska ovat tyhmiä ja aivoitta syntyneet. Eikä se tila yleensä muutu, se on yhdensuunnan lippu.

Kuten hän hyvin yksinkertaisesti sanoi; perustuslaki on kaikkien ongelmiemme syy ja lähde. Noin ylimalkaan ja vapaasti suomennettuna. Se EI "takaa" MITÄÄN vitun idiootit !! Muuta kuin Sioille ja LAINLAATIJOILLE ja byrokraateille OLEMASSAOLON sinänsä, ylipäänsä, ja "Poliittiselle Puolueelle" ja niille jotka ovat jotenkin tekemisissä "Lain ja Perustuslain" kanssa. Eli lähinnä kytät ja lakeijat ja lainsäätäjät ja valvojat ja tarkistajat ja uudelleenkynäilijät ja venyttäjät ja käyristäjät ja kiertelijät ja kaartelijat ja kurtistelijat ja muokkailijat yms rotat.

Ja kuten hän myös sanoi; on Amerikan perustuslaki sosialismin / kommunismin pohjapiirros. Ja kuten, tässä puhun nyt siis jo MINÄ taas, niin siis kuten vauvakin käsittänee, on sen ne alkuperäiset laatijat ylimielisyydessään ja Hybriksessään, norsunluutornin omahyväisyydessään ja välinpitämättömyydessään kertakaikkisen ällöttävän, ällistyttävän, absoluuttisen pöyristyttävän ja tajuntaavääristelevän ja käsittämättömän .....ylimielisiä kusipäisiä Komentelija Rottia.
Jotka panikoivat kun näkivät, että herran tähden!?...tämä IDEA nimeltä "Amerikka" ihan OIKEASTI TOTEUTUI !! Jumalauta SE TODELLA TOTEUTETTIIN !!

Ja KAIKEN SEN, ne vitun super-petturit hyper-idiootit meni ja lanasi kumoon, TUHOSI siis, yhdellä vitun SULKAKYNÄN huitaisulla. Kysymättä, ilmoitusluontoisesti. Vapaus jonka tähden juuri tapoitte toisenne, on nyt peruttu, koska me päätettiin tehdä kaikkee mitä Euroopankin hoveissa ja "Poliittisessa Elämässä" koska me ei kestetä tätä juuri saatua Vapautta.

NOIN ^^  siinä KUULUISI lukea, jos se olisi REHELLINEN. Mutta nämä kommarikeharit saatana KEHTASIVAT käyttää sanamuotoa ja sikäli myös ajatusta tai "visiota", "Me Kansalaiset" tai "ihmiset". Eli lähinnä HE, ne jotka siinä istui puuterissa ja peruukissa, keikaroimassa jossain kurjassa puutalossa ja typerissä vaatteissa, HE. HE paikallaolleet Vapaamuurarit ja muut läskit paskat.HE.

HE on "Me....Ihmiset / Kansa".

EI ne oikeat IHMISET ja se oikea KANSA !! HUOM !!!

Voidaan siis sanoa, että Amerikan "Perustulain" tapaus on ehkä maailmanhistorian, sikäli kun minä sitä tunnen, NOPEIN MAANPETOS !!
Se oli lähes VÄLITÖN!!!!!

Miettikää saatanan iskäämiellyttävät perkeleen aivottomat zombit joskus SITÄ.

"Amerikka luotu !!..............läl läl lää Amerikka TUHOTTU !! ÄHÄHÄHÄhähääää".

TUO ^^ se on, pähkinänkuoressa.

*

Ja mitä tulee tuon petoksen yksinkertaiseen SYYHYN, niin se mitä tämä blogaaja-jumalani sanoi siitä, on syytä ottaa TODELLA syvälliseen mietintään, sillä se on ESIMERKKITAPAUS siitä kun sanotaan, että joku näkee kyllä rokan tai mikä vittu lie, jonkun muun silmässä, muttei malkaa (mik VITTU on "malka"?!) omassaan. Eli kun valkoiset esim säälien, mutta "tasa-arvoa" ylläpitäen, tsiigaa kuinka tyhmiä ja kurjia neekerit on, ja miten ne reppanat ei vain pääse siellä Afrikassaan puusta pidemmälle, niin valkoiset huomaa ITSESSÄÄN tuota TÄSMÄLLEEN samaa ja identtistä ongelmaa, eli kuten tämä bloggailija (joka tosin INHOAA olla läsnä netissä mitenkään, toisin kuin minä, mutta minä olenkin nykyihminen, se on muinaisjäänne [ja HAUSKIN mahdollinen sellainen]) sanoi; Amerikan Perustajabyrokraatit / Homot / whatever, palasivat HETI takaisin, vapauduttuaan siis, Engalannin tyranniaan, koska se on ainoa / kaikki mitä he olivat koskaan tienneet / tunteneet !


TÄMÄ !!! ^^

Tai "tuo". SE on syynä lähes AINA ja kaikkeen. Ja kaikkialla.
Ihmiset on nähkää ihan samanlaisia olioita kuin eläimetkin, vaikka Ristinusko ja myös sen väärinhiffaaminen, on muuttaneet jopa valkeiden ENNEN sangen järjellisiä käsityksiä luonnonolioista. Ja ihminen kuten muutkin elukat; palaa aina yrjölleen. Niinsanoakseni.
Eli tekee SEN mihin ON JO, tottunut, ja joka ON JO se "varmempi vara".
"Vanhassa vara parempi" kuten sanotaan.

Ihmiset ei näet mielellään LUOTA mihinkään UUTEEN. Kuten esim...uu...mmM??....venaas...VAPAUTEEN ja yksillöllisyyteen ja "liv n let liv" maailmaan. Ihminen on EDELLEEN varasteleva apina, joka tottelee komentavaa Alfaa ja ulisee sitten yksin yöllä kuuta, siinä pureskellessaan jotain vitun kurjaa bambunkuorta tjns.

Ja Amerikan IDEA, oli nimenomaan (liiankin kanssa UUSI) V A P A U S !!!!!!
Jossa KUKAAN ei OMISTA eikä KOMENNA, KETÄÄN. Jolle siis ei ollut ennakkotapausta koko tiedetyn historian ajalta !

Ajatelkaa hetki tuota, ennenkuin edes reagoitte tähän totuuteen mitenkään. TUNNETUN HISTORIAN AJALTA ! Ei ennakkotapausta.

Mieti mieti !!

Eihän SELLAINEN nääs käy !!......koooska...?!...niin !! koska ei se käy !! nääs. Ei sitä o kokeiltu tai vakiutettu tai vakiinnutettu, eikä meillä ole KÄRSIVÄLLISYYTTÄ sitä kokeilla ja vakiinnuttaa ....tai ...siis.....aa..ääässh...venaa...

IhmisAPINAT nähkää PANIKOI, jos ja kun jotain ihka aidosti UUTTA ja EI-kommunistista tehdään tai edes saatana SANOTAAN(!!!! "vihapuhe" ?!). Juuri siitä syystä, että se missä he NYT rypevät on heille KAIKKI. Kaikki mitä on ollut, ja on, ja tulee olemaan ja jonka tulee oleMAN, ja joka VOI, olla.
He eivät KYKENE edes KUVITTELEMAAN ..............jotain mitä ei tällähetkellä OLE !!
Näitä ihmisiä kutsutaan mm "keskinkertaisiksi". Heillä EI vain OLE sitä VISIOTA mikä joillain meistä ON. Minulla esim.
Olenkin usein miettinyt, että MINÄ luultavasti olisin ennenaikaan ollut kyläni / seutuni "shamaani" tai "poppamies" tai "velho" tai "maagikko" tai "tietäjä" tai jokin vastaava, tai jopa jonkinsortin KUNINGAS !!
Vaikkei minua kiinnosta minkäänlainen MUU valta kuin valta OMAAN ELÄMÄÄNI ja olemassaolooni, ja asioihini. Eli juuri SE mitä VALTIO ja KYTTÄ ja LAKI ja PERUSTUSLAKI ja LAINLAATIJAT, yrittää TODELLA PÄÄTTÄVÄISESTI TUHOTA ja viedä meiltä KAIKILTA pois !!!!!

Koska se on Luciferin joukoille, ns, pyhäinhäväistys !! Että joku voisi olla itsessään ja itsesTÄÄN olemassa, massan ulkopuolella ja ehkä itsevalitsemassaan "kommuunissa" tai jossain metsässä, omassa heimossaan.
SE ei kertakaikkiaan käy, ruutukaava-kristinusko-vapaamuurari-juutalainenlainlaatija jengille !
Nein !

SE, pitää TUHOTA ja POISTAA !! Koska SITTEN...............sitten KAIKKI on kuten jutkut; tyhmiä ja keskinkertaisia. Kaikesta neuroottisesti panikoivia vainoharhaisia ja ylimielisiä, itsekkäitä ja itsettömiä perkeleitä, yksin täysin ulapalla ja hukassa - samoilevia vitun puupäisiä kollektivisti idiootteja vailla mitään.
Pelkkiä muinaisjutkun tasoisia "simppeltoneja" eli kurjia, likaisia, ultraköyhiä vuohipaimenia ja kulttuurittomia vitun varkaita.

Ja TÄTÄ te vitun käpyaivot, idiootit, ali-zombit puollatte ?!?!?!

Vittu mä inhoon teitä !! Minä HALVEKSUN tuollaista Saatanan sakkia.
Ja kuten olen sanonut, olen teihin äääärettömän pettynyt.
Ja MINUSSA te menetitte PALJON !! Paaaaljon enemmän kuin ikinä tulette tietämään.

Mutta minä näin kaiken jo. Minä tunnen teidät JO. Ja minä näin, ettei teistä ole siihen, eikä teistä tule siihen oleman. Teidän kohtalonne on vain olla orja.

Eikä tämä ole mikään vahva ja väritetty vertauskuva, vaan selkeä toteamus, yksinkertaisesta faktasta. Kuten "kissa on useimmiten karvainen ja taivas lähinnä sininen".

*

Minä en osaa edes KUVITELLA teidän tasoanne tietoisuudessa. Kuinka pelottavan pieni, itsekäs, AHNE, ja ALHAINEN sen täytyykään jumalauta olla !!! Tsiisus faking vittu.
Te ette varmasti luota KEHENKÄÄN !! Ja elokuvat on teidät opettaneet vielä SYVENTÄMÄÄN opintojanne tuon typeryyden suhteen.
Ja sitten te vitun käärmeet luulette olevanne "oikeassa" ja "viisaita".
Te OLETTE, kuitenkin, idiootteja. ETTE siis "viisaita".

MITÄ teillä oikein muuten, ylipäätään, pyörii siellä päässänne ?!! ....MITEN joku voi olla saatana NOIN, "muina miehinä", ja tyynenä, SEN suhteen että hänen kooooko vitun elämänsä, on yhtä ja pelkkää ja jatkuvaa, vitun Virallista Riepottelua ja kiireellistä säntäilyä, sinne tänne. Pelkkää VirallisFormaalia KOMENTELUA vento-vitun-vieraiden taholta, ja pelkkiä "et saa!"  "et voi!"   "kielletty!"  "laki sitä laki tätä laki tota lakilakilakiLuke"... estoja ja kieltoja ja estelyitä ja hidasteluita ja ehdollistamista ja alistamista yms.... miten sinä vittu VOIT olla noin saatanan tyyni tuon kaiken ..ei "edessä" mutta ALLA  !?!?!?

Oletko sinä huumattu jotenkin !?  Iz juu on drax ?


Tokihan ainakin YKSI syy on Kristinusko typerine vitun LUPAUKSINEEN. "ÄLÄ ELÄ!!....siis NYT, thahahah,tarkoitin!..Niin, siiis älä suinkaan elä NYT vaan vasta sitten siellä haut...uuu..mm...siiiellä Taivahassa! Niin ! Nin ...elä sitten vasta siellä !! Ja NYT...NYT sinun tulee vain MAKSAA minulle ja Poliitikoille ja KATSELLA nätisti siitä sivusta kuinka ME rikotaan KAAAAIIIKKIA vitun käskyjä ja estoja ja kieltoja ja määräyksiä, joita kuitenkin latelemme SINUN ty...typtyptyp..taptaptap...mmm....´ihanaan´niskaasi, ja kuinka ME tulemme RIKKAAKSI..JIIIAAHAHAHAA ja saamme vaikutusvaltaa yms... niin nin tsiigaa sinä siinä vaan rauhassa !! Ja USKO !! Usko pois vain................ uskot nyt vaan johonkin ja rauhotut !! Saatanan alhainen, ahne villi!... kiitti!"

Tuohon tapaan ^.


Älkääkä nyt TAAS, SUOTTA PANIKOIKO !!! Mutta MINÄ(!!) repisin tuolta vitun sadistiselta, kusipäiseltä PERKELEEN hevonhelvetin vitun JUUTALAISELTA läskipää-läskipaska Jumalalta PÄÄN IRTI jos voisin.
Mutta kuten sanoin; älä panikoi !!  JOS luit ja YMMÄRSIT, oikein tarkkaan, minä puhuin siitä "jumalasta" !! EN siis SINUSTA !!  Siinä on ero.
Opi EROTTAMAAN asioita idiootti !!

(Sinua on myös vaikeampi johtaa harhaan !)


Ja mikäli se Hän oli, niin se paskahan yritti kai viimekesänä tappaa / murhata / lopettaa minut sillä vitun salamalla !!

"Käyttäydy paremmin !! Ja ole erilainen kuin nyt !! tai ensikerralla kohdistan salamani hieman tarkemmin !!.....pahoittelen ettei minulla ole kuin näitä melko karkeita ja primitiivisiä keinoja valikoimissani, mutta heiii?...mitä oikein haluat?"

"En minäkään IHAN kaikkeen pysty!"


Mainitsen tässä muuten ohimennen, nyt, että minä löysin sellaisen "uuden" kiehtovan nettisivun, tai pikemminkin "vihdoin ajelehdin sinne", mistä olen kyllä ollut tietoinen, mutta mitä en ole vain vaivautunut aiemmin selailemaan, kuin "Jeesusta Ei Ikinä Ollut" (JNE). Sehän on melko vitun MAHTAVA !!
Sieltä minä sen "uuden Voltairesitaatinkin" löysin. Ja paaljon muuta.

http://jesusneverexisted.com/


Tuolla mm sanottiin sellainen sitaatti raamatusta / tuotiin sellainen naurettavuus esiin, että tämä jumala luo kokonaisen UNIVERSUMIN(?!) ja siltikin "nauttii kärvennetyn / poltetun  vuohenlihan kärystä" ?! HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA lol. Totisesti; äijällä on Pyhän Yksinkertainen maku !

Selailkaa Ihmeessä tuotakin !! Opitte pian jotakin. Minä selailen sitä tässä aina päivisin kun jaksan. Mutta siellä on ihan Heeeelvetisti asiaa ja jopa vähän kuviakin.

Minä tsiigasin esim tuon juutalais-osion pois tieltä samantien, koska haluan oppia niistä vitun rotista KAIKEN mahdollisen, koska "tunne vihollisesi". Ja koska niillä on niiiiiin paljon NÄKYVYYTTÄ ja VALTAA ja SANANVALTAA yms nykymaailmassa, valitettavasti ja jostain syystä, ja ne ovat edelleenkin jostain syystä jonkinlainen keskipiste mm "poliittisessa maailmassa". Joka onkin siis ihan oma erillinen ulottuvuutensa, johon SINUN mm need NOT apply.

Tuon mukaan jutkut ovat siis käsittääkseni, lähinnä jotain sekalaisia muinaisia Kanaanilaisia vuohipaimenia ja muita yhdentekeviä vitun puolirikollisia aasinköyrijä-höyniä. Jotka muinoin osuivat oikeaan Pääpottiin "kristinuskollaan" ja jotka vimmoissaan TEKAISIVAT itse itselleen melko lavean ja ylevän menneisyyden. Tyhjästä.
Koska ....no koska niillä siinä ympärillä, niillä muillakin, esim...ROOMALLAkin oli !! Niin ! Ni pitihän sitä nyt saatana jutkujenkin saaada jotain !! Messias tai jotain.
Aaseja edes ja näin.
Ja siis Rooma nurin.  Josta länsi-valkoiset ei ilmeisesti ole VIELÄKÄÄN toenneet !!
Rooman lässähtämisestä.

Ja KATSOKAAKIN perkele TARKKAAN mistä on oikeasti mikäkin vitun "kristinuskon piirre" peräisin !! PERKELE !!

Ja tämä sattui muuten mielenkiintoisen synkronistiseen aikaan Matrushkan kanssa, meinasinkin jo lähes kommentoida !! Hänhän siellä nyt latelee teille tyhmille ja mutta siis Fiksuille kun häntä seuraatte, alamaisilleen selväksi Stooalaisuuden olemuksen ja ytimen yms. Mistä tuo sivu puhunee SNADISTI uskottavammin ja paremmin ja syvemmin ja laaaaaajemmin ja kattavammin.

Kannattaa lukea.


* * * * * * * * * *


Mutta siis, niin... Lait ja TE.
Faijan pikku idiootit.

TE olette yksi kurja vitun vetelä ja elämäntuhoava yhdistelmä sianpaskaa, let mii tell ya thät !

KAIKKI vitun lampaat huutaa ja säestää toisiaan kuorossa pitkin nettiä, pitkin lehtien kommentteja, pitkin lehtiä, ja pitkin Mediaa, siinä että "pitää saada asiasta LAKI!!"
Nii just ! Kuuluu heti kuoro pusikosta. Laki täytyy saada !

Ai vittu...minä olen ihan aidosti ja oikeasti SEOTA RAIVOSTA lukiessani ja kuullessani tuota kyvytöntä tympeää keskinkertaista ali-sontaa !! Ai tsiiiiisus vitun krstus teidän typeryyttänne !!!
Tuo on kuin hukkuva hakisi pelastusta VEDESTÄ !!  "Apua...apblrlblrlrblrllbhh....ap..blllblblr...mnäHUKblblrhlbrlblh.....tuohkaahan lissää vettä!!..blhbrlhbrlhb..."

KUUUUUIIINKA monta TUUUUUUUUUUUUUHATTA VUOTTA teidän täytyy oikein nähdä ja kokea näitä asioita ja tätä elämää, ennenkuin te hiffaatte mitä yksinkertaisimpiakaan peruskaavoja millä tässä mennään !??!

Jumalauta saatanan vitun härkpäinen perseenreikä, vitun käpyaivoinen myötä..raivostuttava(!!) IDIOOTTI; se on ne SAATANAN LAIT JOTKA SINUN KURJUUTESI ON YLIPÄÄTÄÄÄN SYNNYTTÄNYT !!!
JOTEN LISÄÄ NIITÄ = LISÄÄ SAMAA ja LISÄÄ KURJUUUUTTTAAAAA !!!!!

MIKÄ TÄSSÄ EI MENE JAKELUUN !??!?!?


                                                                     P E R K E L E ! 
*Vittu mä KILJUN !!*Teillä vähä-älyisillä on vain mm,  siis MM (!!!), se ongelma, että: te kärsitte NEUROOSISTA ja tietämättänne. Toisin kuin minä, joka olen täysin TIETOINEN siitä.
Mutta TE, te luulette olevanne jotain mitä kutsutaan "Normaaliksi" ja ...blääblääblää.. ja siihen EI lukeudu "rampauttava pakkoneuroosi".


Muun muassa näistä asioista se "lempiblogaajani" (minä vittu VIHAAN kutsua sitä tuolla typerällä eufemismilla!) on ladellut aivan poikkeuksellisen selvänäköiset madonluvut !! Vittu se on tehnyt MINUUN - VAIKUTUKSEN !!
Se on se ainoa toinen, mihin olen kai eläessäni törmännyt. Siis ELÄVÄ.
Se Toinen, Viisas Mies. Tokihan on OLLUT Laotsea ja mitä lie Buddhaa, mutta että meitä on ELOSSA nyt ja tässä, yht´aikaa, kaksi !?!?!! Thät´s faking samthing !


* - * - * - *

Voisin siteerata vielä Jenni Vartiaista, joka näppäränä likkana ovelasti laisti SNL-juonnostaan, tulemalla "kipeäksi" (nice!) ja sanoa että ... ♩"ihmiset kuin mantraa, sitä toistelee, eeentä jos se onkin, vain tyhmää paa´aaskaa ?!.."♬

Mutta...siihen te olette OPPINEET / EHDOLLISTUNEET.

SE ON KAIKKI MITÄ OLETTE IKINÄ TIENNEET JA TUNTENEET !!

Ja tuntematon...se pelottelee aina !
Apinat säikkyy ja kaikkoaa pian puihin !!
Ja mölyää ylpeänä sitten siellä.
Haistakaa vittu.


Vittu te olette oksettavan jäykkiä ja tyhmiä paskoja !Minä INHOAN tätä kurjaa "LAKI !! KYTTÄ !! SÄÄNTÖ !! SIIGHAIL !!" maata.

Upotkaa minun puolestani vitun KomentoKörtit perkele.

What the fuck; tulkoon Muslimit ! tulkoon nekrut ! tulkoon vaikka perkele heinä-vitun-sirkat !!


UPOTKAAKIN saatanan jäykät jäykkäniskaiset vitun tyhmät apinanpaskat !
UPOTKAA !!Faking sink !


Olen suomalainen 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti