keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Komentoketjun Leikkauslista

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016040521370295_uu.shtml


Siinä on nyt vähän suuntia selviksi ja madon lukuja. Kai.

Ainoa HYVÄ asia on tuo, että nekruille heiteltävistä rahoista, joista JOKAINEN sentti on hukattua ja kusipäistä ja mielisairasta, viilletään pois tai TAKAISIN ihan itselle, edes tuon 25 miljoonan verran. Se on ihan liian vähän, mutta TYHJÄÄ parempi.
Oikeasti sen pitäisi olla 2,5 miljardia, ja senkin verran tulisi MEIDÄN saada nekruilta. Ei näin päin.

Mutta kommenteissa oli kerrankin lähes järjellisehkö kommentti, imatralta.

Jokohan nyt käytäisin leikkaamaan valtion hallinnasta: Puoluetuki,Sopeutuseläke,ylimääräiset virkamiehet eduskunnasta,kaikennäköiset toimikunnat,jossa istuu samat pellet kun istuntasalissakin. Turha sanoa, että näihin ei voi puutua,kun niistä on laki,lait on ihmisen laatimat,joten ihminen voi niitä myös muuttaa. Pitääkö kansalaisten laittaa Suomi kiinni,kun kolme pelleä vaan matkustee ja pitää aamurukouksia,eikä huolehdi omista hätää kärsivistä.

Äijähän on mikroskooppisen Valaistumisen äärimmäisellä reunalla. Silti siis hyvin kaukana siitä, mutta sitä KOHTI hän on kai matkalla ja menossa.

Niin, nyt kuten AINA, olisi aika "säästää" ihan Valdesta itsestään. Eikä syytää kytille yms Valden MAHDOLLISTAJILLE enää penniäkään.

Valtion ikuiset virkamiehet ja naiset, tulisi pistää ihan itse sinne "oikeisiin töihin" ja vähän vitun äkkiä ja vähin äänin. Mutta koska he ovat komentelijoita ja kommareita ja kusipäitä ja itsekkäitä rikollisia "joille ei vittuilla" kuten kytätkin, ei he ITSE tee mitään vaan PAKOTTAA muut tekemään. Niin öykkäri vaan toimii, SE on sen se juttu.

Se on tyhmä ja laiska ja joskus aggressiivisen aktiivinen ja siltikin laiska, ja siis AINA tyhmä. Mutta AINA tuhoisa ja haitallinen.

Jos joku ns "päättäjä" saa saatana "palkaksi" ....en tideä MISTÄ, mutta kai ihmisten kiusaamisesta, vaikkapa jonkin 10 000 € KUUKAUDESSA !!!! Niin.... onko ihme, ettei Kansalle riitä kuin syyliä käsiin ja Rasistin™ yhä yhdentekevämpi leima ?

Ja tuollaisia "palkkoja" nämä saatanan keharit sosiopaatit ihan OIKEASTI ja POKKANA kehtaa jumalauta saatanan vittupäät vieläpä puolustaa !!!
Ei jumalauta ....saatana sentään.

Rooman aikoina teidät olisi vain samantien poltettu, kuten kuuluukin. Eikä katteltu kuten nyt.

Sanokaa "Poliitikot", ihan omin sanoin, MISTÄ tuo muodostuu tuo teidän "palkkanne" ?!?! Mitä te TEETTE, ja niin vitun MERKITTÄVÄÄ, yleishyödyllistä ja vaativaa ja raskasta, että ANSAITSETTE OTTAA TUON VERRAN TOISTEN IHMISTEN / apinoiden, RAHOJA ?!?!

Miten te nukutte yönne, tai koska sitten nukuttekin !?
Sama kyssäri kytille.


P.s mikä on tämä vitun offensiivi mitä VANHUKSET nykyään vyöryttävät meidän nuorempien sukupolvien niskaan !?! Vitun itsekkäät perkeleen kusipäät kollektivistimuulit !?!?
HÄVETKÄÄ saatana !!

Vittu nuoremmat joutuu syömään muruja pöydältä kun vanhat ja rumat ja haisevat zombit käy likoamassa vähän jossain etelässä tai risteilyllä ja nostaa lähes "poliitikon" röyhkeää eläkettä. Helvetin kurjat paskat.

Haistakaa vittu !!!


Tästä "Maasta" ei IKINÄ. TULE. MITÄÄN.

Te olette liian kusipäinen ja jästipäinen ja TYHMÄ, saatanan sammaleinen SamojediKansa siihen.

Ja vielä P.s 2 Sitten vittu vielä tämä "veroparatiisi" paska.
MITÄ HEVOSEN VITTUA !!!?!?!?!?!

Vitun paskapäät ääliöt vitun kusiläntit yrjöläjät.

Vittu toiset edes yrittää pitää tätäkin mitätöntä ja totaaliRASITTAVAA paskamöykkyä pystyssä, ja TE saatanan vitun valehtelijat, vetelehtijät, pörssikeinottelijat, perkeleen vitun virnuilevat nyrpistelevät vitun kusipäät ali-vittupäät muulit menette ja saatana kaappaatte LEIJONAN OSAN Toisten Ihmisten Rahoja ja hymyilette vain kun jotain joku joskus kysyy, mediassa tai muutoin, ja istutte sen saatanan vitun "voi vuorenne" päällä hymisten tyhmänä ja ylimielisenä vitun apinat.

Ja MITÄ VITTU VIELÄ !! OTATTE SAATANA KOOOOKO VITUN "KANSAN" TAHDON VASTAISESTI(!!!) (josta pitäisi jo tulla nappi ottaan tässä keississä) MAAN TÄYTEEN SEKALAISTA SAATANAN KURJAA VITUN NEEKERIÄ kiertelemään tuohon kaduille ja ÄHLÄMEITÄ MÖLYÄMÄÄN kuin ne apinat mitä ne ON ja SOMALIN KÄLÄTTEJÄ OLEMAAN VITUN OKSETTAVIA TUOSSA NIINIKÄÄN pitkin katuja, hyödyttöminä, haitallisina, etovina....vieraina.

AJATTEKO TE SAATANA IHAN OIKEASTI IHAN TOSISSAAN, IHAN TAHALLAAN tätä kaikkea kohti sisällis-sotaa ?!?!

Inhottaako teitä SE, että ME nykyiset sukupolvet EMME ole joutuneet "sotimaan" ?!
Inhottaaks se teitä !? Haluaisittekste te kostaa ? Sekä meille, että kohtalolle ja ristin-imbesilli-uskon Jumalalle ?!


Haistakaa sitäkin happamamampi vittu siinä tapauksessa !


Vituttaako teitä SE, että meillä on tabletteja ja läppäreitä ja kännyköitä ja mitä lie tietsikoita ja smuutieita ja fruitieita ja forestieita ja khuulimpia kledjuja kuin teidän kurjina hevonpaska-aikoinanne oli edes kenenkään mielikuvituksessa, ja khuulimpaa musiikkia ja elokuvia yms, vaikka lampaat söis ?!
VITUTTAAKO teitä TÄMÄ ?!?!

Olen usein miettinytkin tätä.


Tässä tämä taas on, kuten kautta aikain; teidän kanssanne "elämisestä" ei vain tule MITÄÄN. MIKÄÄN ei ole pahempaa kuin elää täällä, apinalauman puristuksissa ja paineessa ja seassa. Minä VAADIN päästä täältä POIS !!!

Ja toisin kuin teistä, "ihmiskuntani", lähes 99-100%, MINÄ OIKEASTI TIEDÄN, että on olemassa muutakin ja siksi; mahdollisuus olla SIITÄ osallinen.
HAH. HAH. HAA, minä tiedänkin SEN. Minun ei TARVITSE USKOA.

P.s 3
Vielä iiihan lopuksi, jotain mitä minun on pitänyt jo kauan teille sanoa / esittää.
Ja muistakaa; kuulitte tämän täällä ja MINULTA, ensimmäisenä.

Näihin nykyaikoihin ja tähän koko vitun saatanan kaoottiseen tilanteeseen, jonka aiheutti taaskin Valtio ja Laki ja Kytät yms, EI ANARKIA !
HUOM !!! saatanan lantapää-pässit, niin nin tähän tilanteeseen sopii ällistyttävän hyvin eräs laulu !!
Nimittäin Elviksen "Suspicious Minds".

♪ Emme voi jatkaa yhdessä, epäileväisin mielin...
..emme voi rakentaa UNELMIAMME...epäilyttävälle maaperälle. 


Aamen "kuningas". Aamen.


"Heterous" - SE on teidän ONGELMANNE. Sanoihan minä; "Teihin Ei Voi Luottaa". Näin te NÄETTE maailman ja muut olennot. SE on ihan TEISSÄ ITSESSÄNNE.
EI maailmassa ja muissa olennoissa vitun paskapäät pässit idiootit.


Haistakaa kaikki vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti