keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Uutisia näiltä päiviltä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016040621371448_uu.shtml

"...työkaveri olisi halunnut seurustelusuhdetta. Mies lähetteli asiaa koskevia viestejä, mutta nainen kieltäytyi.

Nainen hätkähti näkyä, jonka kohtasi. Miehellä oli ilmiselvä erektio ja hän kosketteli penistään. Housut kylläkin jalassa.

Teon tarkoitus ei jäänyt pelkän visuaalisen havainnon varaan, sillä kun nainen käski miestä lopettamaan ja ilmoitti muutoin kutsuvansa vartijat paikalle, tokaisi mies työkaverilleen, että tämä pelkää ihan turhia.

Mies jatkoi kehumalla elimensä kokoa ja jutteli panemisesta.

Tapaus oli yrityksen johdolle hankala pulma, sillä molemmat olivat hyviä työntekijöitä, jotka tulivat myös asiakkaiden kanssa mainiosti toimeen.

Pelkonsa vuoksi nainen pysyi hiljaa siitä, mieskollega oli tullut myöhemminkin aiheetta hänen työpisteelleen ja koskettelut olkapäistä vastoin naisen kieltoja.


Lokakuussa sattui tapaus joka mursi padon. Mies ohitti työpisteessään askaroineen naisen puhelin toisessa kädessään. Vapaalla kädellään hän kourasi naista takapuolesta.

Tyrmistynyt nainen teki heti tapahtuneesta poliisille tutkintapyynnön. Hän hakeutui tuoreeltaan myös vastaanotolle kertoen lääkärille juurta jaksaen tapahtuneesta. Nainen sai kymmenen päivää sairauslomaa.

Asia päätyi Vantaan käräjäoikeuden käsittelyyn kunnianloukkauksena ja seksuaalisena ahdisteluna."

No jo ny on vittu.
Jumalauta; äijähän on itse Lucifer !!??.............

Tällaista se on kun "Maassa" ei ole mitään tekemistä eikä oikeita ongelmia. Ja kun nainen on tyhmä kuin Vasemman jalan saatanan pölvästi vitun saapas, vitun frigidi paska.

"Painajainen Lentokentällä"

Vaikken tiedä tapauksesta toki mitään, mutta tämä NÄYTTÄISI olevan vain osa tätä koko Länkkäri Ämmä vs Länkkäri Äijä asetelmaa, joka on siis esim Japanin mies-nais suhteiden vastanapa. Jossa ei ole MITÄÄN luonnollista vaan pelkkää "rimakauhua ja ´rakkautta´" ja pelkoa ja inhoa ja hyväksikäyttöpyrkimyksiä yms.

Teistä ei ole saatana edes vittu SIIHEN !! HAHAHa....ei vittu teidän ääliöiden kanssa.... ja NAISET; mikä VITTU siinä on että siitä pitää mennä saatana johonkin huohottavaan PANIIKKIIN jos joku äijä vähän väläyttää kyrpää tai puristelee sitä kuin neekeri, tuosta housujensa läpi !?!
KUINKA panikoiva olento naaras oikein VOI olla ?!?!

Onko naisen kallossa MITÄÄN muuta kuin se pieni pökäle paskaa ja se iso hölskyvä ammeellinen kontrollinhalua ja manipulointia ja loput silkkaa, kylmää, puhtaaksiviljeltyä kauhua ja sekalaista, sekopäistä, neuroottista, hysteeristä PELKOA ?!?!?!En nyt haluaisi TAAS jankuttaa ja toistaa toiston toistoa, mutta: katsokaa saatana joskus esim Japanilaista pornoa !! Vittu ne ämmät ihan HALUAA miellyttää, jos saatatte tällaista edes abstraktiona käsittää, MIELLYTTÄÄ miestä !!
Ne TYKKÄÄ - SIITÄ !! SIITÄ !!
Siitä miellyttämisestä yms !!!

Ja toisin kuin otsikosta voisi LUULLA, tässä EI OLE kyse MUSLIMIEN tekemästä tappo-murha-räjäytys-massamurha-joukkoteloitus iskusta lentokentälle. Esim Rysseliin, vaan kyseinen "painajainen" on SE, että joku sälli on ollut töissä erektion kera.
SE on nyt, kuulkaa ja nähkää, PAINAJAINEN !!

It´s a nightmare, ppl !! I tell ya !

* * * * * * * * * *


http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201604050142946_fd.shtml

Katsokaa tarkkaan, sillä TUOSSA ^^ on Meidän Kaikkien Tulevaisuus. Eritoten jos Vasemmiston Vallanhimoiset Pyrkyrit saa Tahtonsa läpi. Tahdon Voitto !
Siighail. TUO on se mihin meitäkin halutaan ja ajetaan; asumaan puussa !

Kuin neekerit. Jolloin tulee toteutetuksi myös Vasemmiston toinen pitkäaikainen "haave" tai suunnitelma tai pyrkimys; eli saattaa nekrut ja valkoiset enemmän tai vähemmän samalle viivalle / tasolle. Tai saada asiat ainakin NÄYTTÄMÄÄN siltä.

Tosin sillä muuttujalla, että tätä kaikkea HALLITSEE, sen YLÄPUOLELLA LEIJUEN, Vasemmisto.

* * * * * * * * * *  

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016040521368878_uu.shtml
Just.

Sillälailla....TAAS. Vitun samojedin muulinpaska. Perkele.

Kokolailla kirjaimellisesti ja sananmukaisesti; TÄMÄN takia, meillä ei voi ikinä olla mitään hyvää.
"This. Is why we can´t have nice things".
Te ette vittu vaan osaa, pysty, kykene.

Tiedän kyllä, rauhoittukaa perkele, että on niitäKIN jotka osaa ja jokseenkin pystyy tai jopa kykenee, mutta NÄITÄ ^^ vitun idiootteja ahmatteja on ihan liikaa joten ne pilaavat koko korin.

Juuri TÄMÄ on ongelma KAIKISSA primitiivi-yhteisöissä kuten Afrikassa ja missä vain vitun sademetsässä ja muissa kurjissa metsissä ja siis suomessa. 2016. Itsekkyys ja tyhmä, sokea ahneus, ja muidenkin rahojen yms rohmuaminen itselle.
TÄMÄ on sokeus kokonaiskuvasta, pähkinänkuorissa.

Tämä luultavasti johtuu siitä, että suomalaiset ovat niin kauan eläneet kurjassa vitun nälkävuosi-köyhyydessä, että NYT, HETI, kun on edes jokin mahdollisuus syödä jotain muutakin kuin hirssiä tai käpyjä ja nuudeleita, otetaan siitä sokeana kohkaten, kuin ravihevonen silmälapuissaan, kaikki mahdollinen irti. Yrittäen takautuvasti oikein KOSTAA menneisyydelle ja sen kurjalle köyhyydelle.
Ja täten SYVENNETÄÄN  KAAAIIIKKIEN NYKYISTÄ ahdinkoa.

Eli kiitti vitusti vitun alhaiset idiootit.

Ja MISTÄ vitusta tuollekkin perkeleen muovailuvahasta tehdyn toukan näköiselle vitun mulkulle maksetaan saatana tuollainen summa !?!?!
MISTÄ ?!?! Mistä herran tähden !!!?!? M I S T Ä !?!?!?

Tuosta saatanan "tittelistäkö" ?!?! Vai siitä että sen työ on istua jossain ja olla VeeÄrrän pomo ?! vai mistä !?


* * * * * * * * * *  

Metsänpeikot Räkäkännissä. (U don´t say !?! o_0)

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016040521368785_ul.shtml


Siiillälailla !! Noooiii, vähän siitä alkomahooolia nassuunn..noooiiin ! "Hyvä Suomi....saa....suuuomi prkl!!! haluuzäturpaas !!??...vitun negge !?.....hahaha...ttumäoonkova ja hauskaa AHAHAHAA..."

Ja te EROATTE nekruista YLÖSPÄIN tai Ryssistä, miten !?!?

Jään venaamaan vastausta.

Ja tähän juttuun P.S MIKÄ vittu siinäKIN on että jooooka saatanan vitun kerta KUN jotain tällaista juttua julkaistaan ja jotain PALJASTETAAN suomesta / suomalaisista (jonka JOKAINEN vittu TIETÄÄ jo muutenkin!!!), niin kommentteihin tulee juurikin SUOMALAISIA änkyttämään ja aukoon päätään ja inisemään ja joskus jopa ynisemään, että "se ei o niin!" ..."nii hei!! ei se niin o!!" ..."höh...ihan tyhmä Perus Jenkki!! tulee tänne ja näkee jotain ja raportoi sitten saana, vittu, ttsshhh..siitä... ja ei sano pelkästään jotain hyvää ja kehuvaa ja ihmettelevän ihastelevaa ja kehuskelevan äimistelevän imelän komeaa meistä !!..TTU SÄTTÄNÄ!!"

KUINKA huono itsetunto teillä VOI, herran perkeleen tähden, olla !??!
Ihan siis totaalisen oikeasti...ei jumalauta VITTU SAATANA VOI OLLA ENÄÄ EDES TOTTA !!!!!


Tämä on TYYPILLISTÄ; EI-valkoisille ja PRIMITIIVISILLE roduille ja "Kansoille" ja "kulttuureille", kuten Perse-Korealaisille ja sademetsän zombeille ja afrikan joka vitun ikiselle nekrukommuunille ja sen sellaisille; se että KIELLETÄÄN yxkantaan kaikki omat huonot puolet ja leikitään ettei niitä edes OLE !!

Kun niihin ei vain keskitytä. Ni ! Ja sitten SUUTUTAAN valkoisille KUN ne vääjäämättä, nuo ihanan hölmöt / kauniit totuuden esiinkaivajat, menee ja vääjäämättä löytää jotain esiinkaivettavaa. Kuten pari pyramiidia Gizasta yms roskaa ja paskaa ja kamaa.


Ja vielä: tuo teidän risteilykäyttäytyminen on ABSOLUUTTISEN HÄPEÄLLISTÄ ja hengenvaarallista ja kuvottavan umpityperää. Ja jopa NEEKERIT käsittää.........empä olisi muuten ikinä kuvitellut kirjoitavani TUOTA !! HAhahaa.."neekerit KÄSITTÄÄ"....!!
No eniwei; jopa NEEKERIT saatana käsittää, että vittu veneessä ollaan kunnolla ja laivassa ei riehuta. Mutta näköjään te Ylivertaiset, Ei-Samojedit, Pohjoisen vitun Lättäpäät ette käsitä tätä. Kaikessa Valkoisessa Ylivertaisuudessanne.

Vitun käänniset idiootit. Haistakaa saatana vittu vitun tympeän typerät perkeleen demonimuulit.
Ja hukkukaakin minun puolestani, by all fucking means. Who REALLY gives a fuck !?


* * * * * * * * * *

"Hajota hei toi Parlamentti..."

"Ai...miks?"

"Koska mä oon tyhmä, känninen, ruma, ahne paska. Six ! Määän!"

".....aa....jaa...ha.... no joo no... tsiigataan nyt."


* * * * * * * * * *

Yyteitä, Yyteitä vaan !
Kansalle joka pimeydessä ja köyhyydessä räpeltää ja vaeltaa. Tai räkäkännissä tallinnanlaivalla.

* * * * * * * * * *

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016040521368390_ul.shtml


Siinä se on, taas. Ihan Virallisen Median suusta.
Kinkit on alhaisia, koiriasyöviä vitun elukoita !!

Enkä minä edes TYKKÄÄ koirista ffs !!
Paitsi jostain harvoista ja näppärän näköisistä. Kuten esim chihuahuan pennusta. SE !! on jos mikä, "ihana" !! Sellainen yritti kerran minuakin haistella, enkä ole IKINÄ nähnyt NIIIIN varovaista lähestymispyrkimystä kuin SE, mutta toinen ja vähän "isompi" huahua ei päästänyt sitä lähestymään, koska SE oli omasta mielestään se Parempi tyyppi ja omi minun läheltäni kaiken tilan. Pakottaen näin sen pingispallon kokoisen "kilpailijansa" pakittamaan toistuvasti.

Mutta eksyin jo aiheesta, niin siis; Kinkit ! Hah...NE on eläimiä.


* * * * * * * * * *

Jaaa sitten vielä, ei voi.....vittu, sitten lopuksi vielä....KÄNNIuutinen !!
Ei hevon helvetti voi olla taas tottakaan. Jumalauta LÄÄKÄRITKIN kännissä !?!?

.....?.................................................tä................................................... .. . .......
...........ei ....................
.......!?!?..................           ..            ............. ............ ? ..............................No.....ni.

Suomen nimi tulisi olla "Suomi" nimen sijaan vain rehellisesti "Känni".


Fini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti