perjantai 15. huhtikuuta 2016

Ählämit Ärähtelee

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016041421418997_uu.shtml


Samalla kun nuo 2 isoa älykääpiötä kalistelee sapeleitaan tuossa "itämerellä", jankuttaa ja riitelee 2 ählämiä keskenään, MINUN MAASSANI, MINUN MAANI ASIOISTA.

Kysynkin, että; mitä helvettiä TE siellä jankuttelette suomen asioista ?!
En minä muista kutsuneeni teitä tänne. Ette te kuulu tänne. Ja mikä kaikkein tärkeintä; te ette TULE, KUULUMAAN, tänne. Koskaan.
Ei millään pahalla, mutta hyvin ehdottomasti ja päättäväisesti.Sitten suomalaisille; ajtelkaa nyt taas. Tulevat perkeleet tänne ja sitten...ikääkuin vain "ovat", täällä. Ja puhuvat "perheenyhdistämisistä" yms ....ikäänkuin SE olisi se juttu mistä puhua. Eikä SE että HE ovat täällä.

SE on kai jo ohitettu ja ihan khuul ja jees ja näin. Mutta nyt kun "Suomi" on valitettavasti, "hoksattu", tuolla suuressa maailmassa, kiitos kiilusilmäisten ahneiden petturien ja hyväuskoisten idioottien heltymättömän kampanjoinnin, on tännekin saapunut / -massa, laivoittain erilaisia ählämpummeja ja pommeja ja Afrikan koko vitun köyhälistö yms apinanpaskat ja muut ruskeat möykyt pitkin liitukautta.
Ja KUKA vittu teidät on tänne oikein KUTSUNUT ja KENEN LUVALLA ?!?!

Lähtekää helvetti POIS kotimaastani ählämit.
Monestikko se pitää toistaa ?!Ja vielä jotain mitä on monasti pitänyt mainita, mutta olen unohtanut.

Nyt ollaan kai opittu jo täällä kaukana pohjolassakin mitä sillä tarkoitetaan kun sanotaan, että "menestys kylvää itse oman tuhonsa siemenet". Eikö ?!
HETI ! kun "Suomi" menestyi ja alkoi tulla kuuluisaksi ja muut lakkasi pelkäämästä meitä, alkoi tänne vain tulla, kävellä, juosta, uida, virrata, Maahansaapua, änkeä, tunkea, punkea, työntyä jne, kaikki mahdollinen mutaväki ja likainen roskasakki ja neekerit ja ählämit yms. Ikäänkuin tämän(kin) "Maan" vauraus olisi; heitä varten kerätty ja heidät tänne sitä HALUTTU ja kutsuttu JAKAMAAN !!!!

Jakaminen on sangen Marxistista, mainittakoon.


*

Te olette TUNGETTELIJOITA. Ja loisia. Ja sikäli; hyvin hyvin epämoraalisia ja ylimielisiä ja AHNEITA ja itsekkäitä ja petollisia ja pahoja ja "rikollisia".
En minäkään änge mihinkään saatanan HiekkaPersiaan ja jäpitä sitten VÄKISIN siellä!! Varsinkaan jos joku sanoo, etten ole tervetullut. Mutta heeey! se olen vain minä. Minä vain olen sellainen...naiivi ja hyvä ja kaiketi jotenkin hyväuskoinen ja LIIAN reilu höynäytettävä..."höynä" ?
Eli sellainen "valkoinen" tavallaan.


Ja vielä, suomalaiset, olen tullut ajatelleeksi että SE on hirvittävän mahdollista, että nämä ählämit ym ovat LUULLEET ja LUULEVAT, että me suomlantilaiset jotenkin ARVOSTAMME UHMAA. sinänsä. Ja heidän uhmakkuuttaan, ja että he täten, olemalla sitkeitä kuin torakka ja kieltäytymällä lähtemästä ja olemalla kuin se paskamöykky mikä ei huuhtoudu pytystä alas, he jotenkin täten ANSAITSEVAT meidän luottamuksen ja HYVÄKSYNNÄN yms paska.
He saattavat LUULLA, että heillä on edessään tuollainen jokin vitun "khatarsis".


Miettikää tätä !Mutta ählyt; ette te ole suomlannin finuiitteja, ettekä te sellaisiksi muutu.
Uskokaa kun MINÄ sanon, että: suomalaiset ovat paljon, paaaaaljon, sitkeämpiä ja härkäpäisempiä kuin te nähtävästi luulette.
Suomalaiset on näinkin kohteliaita VAIN koska heidät on ensinnäkin koulittu sellaisiksi, he ovat kuin lapsia, eivätkä ole ikinä joutuneet oikeasti KOHTAAMAAN MITÄÄN. Sittemmin sen sodan, ja he eivät vain saa täten ajetuksi itse omia asioitaan, ja ns "Valtio" tai "Hallitus" käyttää tätä vain katumuksetta, omatunnotta, härskisti hyväkseen. Sen sijaan, että junou...pitäisivät "omistaan huolta". Ja suomalaiset jäävät täten tuuliajolle ja hymähtelemään ja hymyilemään kiusaantuneena ja väkinäisesti mm teidän seurassanne.

OIKEASTI me haluamme vain omamme takaisin ja teidät pois täältä. Ja luulisin että monet haluavat myös Karjalan ja Petsamon ja vastaavat, takaisin myös.


Mutta ei "Meitä Kaikkia" täällä odota mikään auvoinen vitun Onnela vitun tunkeutuvat paskat. Vaan sisällis-sota. Siinä suomalaiset ovat myös melko hyviä, ellei ihan parhaimmistoa. Voivat olla jopa lähes parHAITA.

Muistakaa että KAIKKI lähtee siitä alkup. ideasta !! Ja MIKÄ se idea ON, joka toi teidät tänne !??!
Oliko se "kysytään kaikilta paikallisilta, valkoisilta, REILUSTI kuin oikeasti HYVÄ IHMINEN, että haluuttteko maanne täys nekruja ? Jakaa sen kolmannenmaailman murjaanien kanssa?" tai jotain ?!
Vai oliko se "te teette nyt niinkuin sanotaan tai olette Rasisteja™ ja olette sitä kalterien takana!"  ?!

Ja te kaikki kytät / valtio / nekrut LUULETTE, tämän olevan tässä !?!

Olen aidosti HÄKELTYNYT tuollaisesta ylimielisyydestä, mutta hei, minkäs kusipää päänsä sisällölle voi !?!

Tästä tulee piiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä ja kivinen tie.
Biliiv mii.Mutta juuri NYT ? Juuri nyt on naurun aika ! Ja pilkan, halveksunnan ja ivan.
Nyt teitä naurattaa.
Minä tunnen typerykset ja sen ohjelmoinnin millä te operoitte ja elätte. Tyhmät nauraa aina ......tietyissä kohdin.
Ja yleensä AINA totuudelle.

Se on kai 1 syy miksi tyhmiä sanotaan "tyhmiksi".Mutta aika on paljon pidempi kuin te luulette.
P.s Nykynuoret ..........TEISTÄ on joskus kiinni....jotakin.
Valmistautukaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti