tiistai 19. huhtikuuta 2016

Aitahyppääjien Motivaatiorakenteesta

Sellainenkin valaistus koitti minulle, osittain ainakin kiitos J. Hankamäen "Enkelirakkaus" kirjan jota siis luen taas laiskasti täällä taustalla, kun Hankis siinä puhuu mm kettutytöistä ja pojista ja näiden TODELLISISTA, mutta tiedostamattomista MOTIIVEISTA yms.
Niin nin siitä MINÄ hoksasin seuraavan; SYY miksi suuri osa näistä "rajat auki ja neekerit sisään!" tyypeistä ON tuollaisia, on sama kuin ns kettutyttöjen yms idioottien hulina niistä omista hippi-asioistaan, se on heidän heteroutensa !!

Ja koska tuskin olet itse lukenut Hankiksen kirjaa, joudun valaisemaan kai vähän lisää ?! Rait ?..

Ok.


Se siis johtuu SIITÄ, että nämä kettu...tyypit näkevät periaatteessa ITSENSÄ niinä vitun kettuina, ja nyyhkivät OMAN ahdistuksensa "heterovaltakulttuurin puristuksissa" niiden kettujen osaksi. Vaikka ne on vain eläimiä. Mutta hippi on tyhmä kuin läjä paskaa eikä käsitä tätä.

Joten nämä rajoja-availevat vitun myyrät ja rotat ja petturit, jotka EIVÄT tiedä mitä tekevät(!!), yrittävät ITSE VAPAUTUA RAJOISTAAN.

TÄMÄ     on se  alitajuinen MOTIIVI heillä. Ja sehän on tietenkin sangen "irrationaalinen" ja siksikin vaikeaa heistä saada irralleen ja pestyä pois. Se on heissä kuin rusketus neekerissä, aina luita ja ytimiä myöden.
Neekerin se ruskea väri on siis niillä KUDOKSESSAKIN !!! Se EI OLE vain "ihonsyvyistä" vaan nekrulla on sitä mm niissä vitun apinan-aivoissaankin !! RUSKEAA !!!

Jos haluaisin olla vitsikäs, voisin sanoa heitä "paska-aivoiksi" jo tämäKIN takia.
En pelkästään heidän tai "niiden", olemuksen ja luonteen ja käytöksen ja aikaansaannosten takia. Mikä on siis se yleisempi syy.

Heterot räyhähenget, ei siis KAIKKI joita voi kutsua "heteroksi", yrittävät ihan AIDON EPÄTOIVON vimmalla siis kaataa KAIKKI RAJA-AIDAT, koska kuten Hankamäki on ihan oikein ja korrektisti havainnoinut, he koettavt näin vapautua lähinnä OMASTA OLEMUKSESTAAN.
Omasta essenssistään.

Niinkuin norsunpoikanen koettaa jonkinaikaa aina kiskoa kärsänsä irti. Mutta joutuu lopulta luovuttamaan ja hyväksymään kohtalonsa; ....oooooiiiihh....*hhhuoooh*..vittu.....fain ! minulla on siis sitten NÄIN piiiiiitkä nenä !?....greit !...kiitti vitusti !...hei...THÄNKS !


TÄMÄ, on heidän ns "motivaatiorakenteensa". Mutta se LUULTAVASTI ainakin, on tiedostamaton. Kuten lähe KAIKKI heterokapinoinnin tympeän typerät itkupotkuraivari muodot.

*

Ei se teidän hezkuuttanne idiootit muuta suuntaan eikä toiseen, vaikka kaataisitte Eiffeltornin. Vitun idiootit. Sitten te olette EDELLEEN vain niitä "naisten säännöille alttiita" heteroidiootteja mitä nytkin, mutta niskaannekaatuneen suuren tornin kera. SIINÄ, ihan, KAIKKI.


Ja muistakaa apinan-aivot ja alemmat; KUN suomeen virtaa neekereitä ja muita vitun ali-murjaaneita, jotka VIE-VÄT ilman kahta sanaakaan KAIKEN mukanaan ALAS, niin TE JÄÄTTE yksinkertaisesti jalkoihin.
Ei siinä teitä vitun naiivit tyhmät perkeleen Dodo-pösilöt KUUNNELLA ja konsultoida, muuta kuin muodossa "kofka se mun hyuwinfointishekki tulee?"

Mutta kai se niin ON, että kun on aina ollut PAKKOTOIMIEN kohde eli ORJA, niin sitä on sitten AINA orja. Eikä sitä osaansa aleta perkele muuttelemaan !!
Sälli; this is not America !


Kaikkeen nääs tottuu.


Te olette hyvin tottuneet !! Pisteet siitä.


Onnea vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti