sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

SätödeiNaitLaiv UJA 02.04.2016

Yksi parhaita jaksoja tähän mennessä. Jopa oikeasti hauskaakin sisältänyt episoodi.

Aamuteeveehaastattelu "sotaveteraanista" oli hyvä ja Kalle on sangen hyvä näyttelijä. Miss Vankilakin oli yllättävän hyvä.

Jopa se mallimuijat oli aika hauska. Jopa vähän naurahdin sitä, niinkuin Aku itsekkin, kun se akka tarjoutui ampumaan paljaiden pakaroidensa välistä roomalaisen kynttilän.

Tupperwaara"kutsut" lentsikassa oli melko omituinen, mutta olen TÄYSIN samaa mieltä kyllä, ettei paljoa pahempia matkakohteita liene olemassa kuin Mikkeli ja Toijala.

Se Luokaton jokin opisto, oli ihan jees, joskaan ei niin hauska kuin olisi pitänyt olla, mutta ihan "jees".

Ja VIHDOIN Andreetakin käytettiin jossain sketsissä !! Skottina jolta oli säkkipilli kadonnut.


Anna pylly Abreu oli pukeutuneena sukelluspukuun tai hylkeeksi, en ole varma. Mutta aika outoa kuitenkin.
Tytsyssä on myös vähän "lihaa luiden ympärillä" ns. Tai ehkä "talia" tai "läskiä" tai jopa "rasvaa".

Se oli OIKEASTI TYYLIKÄS se pieni pätkä, se viimeinen, muistaakseni, sketsi mikä oli kai jokin Kauniit & Rohkeat tyylinen juttu. SE, NÄYTTI jo muuten jumalauta HYVÄLTÄ !!

Miksei suomalaiset ELOKUVAT - IKINÄ!!! - näytä NOIN hyvältä !?
Tätä on useinkin pitänyt jo sanoa; miksette te saa saatana ELOKUVISSA aikaiseksi SITÄ, mikä teiltä näyttää kyllä luonnistuvan erilaisissa mainoksissa ja luontodokkareissa yms ?!

Katselin sivusilmällä yksi päivä tuossa mm YLEn jotain "tulossaolevat luonto-ohjelmat" tyylistä pätkää, ja jumalauta miten KOMEAA vitun KUVAA siinä olikaan !!! Sekä LAADULTAAN (hd tai 4K tai jotain) ja ne näkymät sinänsä !!

Mikä VITTU siinä on, ettei SITÄ!(!!!!) tasoa ja niitä kuvakulmia ja "vistoja" eli näkymiä yms, saada väkisinkään ikinä aikaiseksi suomalaisissa ELOKUVISSA ?!?!

Pitäisikö minun SEKIN saatana ITSE tehdä !?!?!...........jaaa...mitä sitä edes kysellä, tiedänhän minä tuon itsekkin.... perkele.

Mutta takasin SNL:lllääääään.

Viivi Pumppainen..... SE oli ainakin yllättävän nätti. Hyvännäköinen suomilehmäksi. Ja suoriutuikin kyllä erinomaisen hyvin, ympäripyöreän täydellisesti, juontamisestaan. Ehkä se oli jopa paras tähän mennessä. Ja olikin itseasiassa !!

Jee  ! Viivi oli ninq P A R A S ja näi !

Ja jumalauta, ja TAAS(!!) sillä PERKELEEN Akulla, sillä saaaaatanan Hirviniemellä...perkele !! Petti pokka !!
TAAS jumalauta !

Siinä ainakin siinä Uutisviikossa. Jossa se oli kyllä hyvä hahmo ja ihan nappiin lopunkaiken sen sisältö ja ulosanti sinänsä. Ja se oli jopa hauska se viikko itsessään sinänsä. Eritoten se "lämmin käsi" ! Hah 1!11!! Sehän jopa TOIMI ! Se jumalauta TOIMI, ihan suomeksi ! Ja oikein hyvinkin vielä ! Heeeelvetti.


*

Ja en tiedä olenko ainoa joka tällaista(kin) taas huomasi, mutta; voisiko olla niiiiiiin, että SYY miksi tuo oli noin yllättävän HYVÄ jakso, oli SE ettei siinä ollut sitä VITUN(!!), Jussi Vatasta !?!?!?!?!??"Ahaa!!?..OHOHOOO ???!..ooookei....aaaika paaahaa!! Joujoujoujoumään, äijä pisti AIIKAA PAAHAAAN! "


Vai ?.... mielestäni tuo EI OLE liian raa´asti ja ankarasti sanottu saati sitten havaittu. Kyllä se SE oli kaiketi mikä tuon mahdollisti.
Eli, mitä tästä opimme ?! ....eniwan ? hoi polloi ? huhuu !?!

SEN, että; JOS haluat tehdä jotain HYVÄÄ ja ehkä osittain laadukastakin ja hauskahkoon taittuvaa, tapa Jussi Vatanen ennen sitä, tai minimissäänkin, jätä hänet sen ulkopuolelle.


Se oli ainakin hyvänNÄKÖINEN se näyttelijä vieras joka tuon puisevan vitun Juntin korvasi, josko ei sitten mikään Peter Sellers sinänsä.
Siis "Jussin" tarkoitin. Ei "Juntin"....


*

Summa Summarum; kyllä se vähän vielä outoa ja kiusallista ja puisevaa oli, mutta edes piirun verran ylempänä kuin aiemmin. Ja se YLEISÖN vitun ulospäinsuuntautunut, epäsuomalainen, vitun tekoamerikkalainen ja kammottava tekonauru ja hörähtely yms...se on ihan pahinta. Kertakaikkiaan.

Ehkä ensijaksossa sen yleisön voisi vaikka laittaa jonkun pressun alle tai jotain !? Jonkin sellaisen kelmun mistä ei pääse ääni läpi, niin voisi olla vähän vähemmän kiusaannuttavaa tsiigata ja KUUNNELLA tuotakin hömppää.

O.K !?


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti