lauantai 9. huhtikuuta 2016

SätödeiNaitLaiv UJA 09.04.2016

Mmjjjaah....aika  .......................HYVÄ itse asiassa.

Aluksi vaikutti jotenkin siltä, että "tästä tulee vielä melko kamala katastroofi" mutta ei.
Siitä tuli melko hyvä.

Rokonarpinen pitsanaama "Suosalo" (nee "Pitsanaama")  suoriutui oikein hyvin. Ja oli ihan huvittavakin, ainakin huvittavan näköinen.

Siitä Bjöörnistä on näköjään tullut sellainen itsestäänselvä päähahmo sarjaan, ja onhan se ihan hyvä kieltämättä, mutta kaipaa mielestäni jonkinverran viilausta realismin osalta.

Se oli hauskanlainen hahmo se Suosalon ryöstäjä hahmo, vaikkei saanut sen kummempaa roolia siinä.

Hauskaa oli tuo lopun sänkykauppasketsi. Se oli jo oikeasti melko hyvä !
Inhotti jokseenkin se naisen-pieru osio, muuuutta...jaa, menköön. Suosalon tyhmännäköinen hahmo oli jo sen korvaavan näköinen vitun Höynä. Kuten se inhorealistinen hahmokin mikä "lauloi" tai "esitti" räppiä. Vai oliko se joku yleisön jäsen....

Irina, joka totisesti näyttää juurikin IRINALTA, eli joltain ryssäläiseltä horolta, oli yllättävän jees. Musiikki oli jopa ihan hyvää, laulusta en osaa sanoa mitään. Mutta se moderni "tanssi" ...se helvetin neekereiltä peritty typerä sätkiminen ja nykiminen ja hytkyminen... poistakaa SE niin ...ok.

Aku repesi taas, ja vei Suosalonkin mukanaan.
Aku repeää aina.
Kuin Suvaitsevaiston™ perse, jos ja kun joku sanoo esim "neekeri" tjns.

Sekin oli aika hyvä, jostain syystä, se Onnenpyörä. Kiemunkin kanssa, joka niinikään on nyt sellainen hahmogallerian itsestäänselvyys näköjään.
Se on itseasiassa jopa aika hauska. Vaikka olenkin akan PUOLELLA, mutta haaay!! minä EN OLE Vasuri !  Minä en ainoastaan KESTÄ, vaan DIGGAAN (hyvintehtyä) pilaa yms myös kaikesta mikä on "omaani" tai jotain sinnepäin.

(Unohdin siinä yhdessä jaksossa jopa kehua sitä yllättävän hauskaa Teuvo Hakkaraista. Se oli oikeasti aika helvetin HYVÄ ! HAHaha ja hauska. "Kellon kolme pimppii?" hahhaa.)

Se on vähän rasittavan rajamailla se lapsiääni, millä se Hauska Läski puhuu. Ja puHUI, nytkin, siinä Whaalruus-osiossa.

SE jalkahoitolasketsi......SE ei ollut kovin hyvä. Mutta ymmärrettävä. Mutta ei siis hyvä. Tai hauska.

Akulle muuten SOPI, se onnenpyöräsketsin "luuk" !!!
Aku; kulje siinä luukissa ihan IRL too !

Niinistösketsikin oli yllättävän hyvä.

Kaikki oikeastaan oli "yllättävän hyvää" tälläkertaa. Silti en niinsanotusti "pudonnut tuolilta" (koska en edes istunut sellaisella ylipäätään!! hähähähhää) mutta kyllä tuon nyt tsiigaa.

Tsiigataan.

P.s En itsekkään kieltämättä ymmärrä miksi ihmeessä minä kirjoittelen näitä arvosteluja ylipäätään. Ei tätä kukaan kai edes LUE, ja jos lukeekin niin ei tästä nyt niiiiin hirveästi ehkä mitään "irtikään saa". Joten kai tätä kirjoitetaan lähinnä suoraan teille ==> !!!!!! SNL-tuotantoryhmä / näyttelijät yms poppoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti