tiistai 19. huhtikuuta 2016

Klapeja & Työttömien kyykytystä

Just.Ei hevonvittu jumalauta, paska perkele, helvetti sentään !!!?!?!?

TÄSSÄ on TAAS tätä vitun suomalaista "bisnes elämää" ja osaamista. Joku perkeleen kloppi / nulkki, joku amisviiksinen finninen vitun JUNTTI, myy pari klapia jollekkin toiselle juntille / junttikeskittymälle, ja TÄMÄ nostetaan UUUUUUTISEKSI ja merkittäväksi asiaksi !?!?!


Mutta jos joku muu antaa autollaan kyydin jollekkin johonkin ja ottaa hynää vastaan, sitä pohtii "poliitikot" hetken ja julistaa "Laittomaksi" eli kaiketi "kielletyksi" koska he voivat KIELTÄÄ asioita muilta olennoilta !

Arvaatteko muuten MISTÄ moinen "voima" ja kunnia ja etuoikeus ja "oikeus" on PERÄISIN ?!?!?

Thät´s rait !! "Laista" !!

Mutta takaisin asiaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016041821435690_uu.shtml
Työttömät patistetaan alanvaihtoon ja pienipalkkaisempiin töihin


No niin, sillälailla !! Siillälailla sitten ! Hienoa.
SEN sijaan, että esim.................mmmm..............täytyy hetki miettiä....tai EI, sen sijaan siis, että EI otettaisi YHTÄKÄÄN maahantulijaa jne, aletaan paskantaa työttömän selkään yhä keskittyneemmin. Ja kurjistaa omia ylipäätään.

Vittu te kerjäätte...kyllä.....jotakin.

SE AINOA asia mistä PITÄISI säästää ja leikata on VALTIO itse ja "Hallitus" eli "Politiikka" eli muita tuhoava syöpä ja loinen ja imeskelijä, mutta ei. Ei kai nyt syöpä ITSE itseään tuhoa herran tähden !! Älkää olko naiiveja !

Vittu mikä typerä läskipää tuo Persujuntti onkaan !! Tsiisus vittu mikä Maanvaiva(!!) siitä vielä tuleekin, ja on jo tullut.

Vittu mitä elukoita, ei voi muuta sanoa. Ja miten PIHALLA KAIKESTA ne VOI olla !??!

KUINKA tyhmä sitä oikein VOI olla !??!!?


Saatanan "poliittiset" PERKELEEN puliveivarit, vittu sentään !!! Sensijaan että vähentäisitte itse oma-aloitteisesti "politiikan" määrää ja omia vitun Super-HÄRSKEJÄ "palkkojanne" tai tekisitte jotain ylipäätään JÄRKEVÄÄ tjns, te ääliöt kiusaajat käyttä vain entistä pahemmin, asemanne säilyttääksenne, OMIEN niskaan ja päälle ja kutsutte sitten sitä Hyväntekemiseksi tjns !?!?


Haistakaa idiootit vittu !!!


Vittu mitä VITTUA ?!?!?! Työttömän pitäisi saatana hyppiä nyt jo sellaisistaKIN palavista renkaista läpi, että lähteä saatana työhön, mihin vain(?), johonkin vitun 100 kilsankin päähän ?!?!?! Ja ilmeisesti ensin hommata auto jos sitä ei vielä ole, ja TUSKIN on jos on työtön. Ja sitten nuo kaikki maksut ja bäng! ...mitä tuosta jää käteen !??! vitun fossiilit.

Ei juuri MITÄÄN !!! Thät´s what.

Mutta te ette vain osaa nähdä maailmaa ilman hetero-kristus-raadantaa koska olette tyhmiä.

Tyhmäthän EI OLE laiskoja, se on meidän ÄLYKKÄIDEN piirre.  Ja tyhmät kammoaa ja halveksuu laiskuutta yms, vaikka ovat ITSE; ÄLYLLISESTI laiskoja.
Ja siis ÄÄÄÄÄÄÄÄÄRETTÖMÄÄN, hermoratoja riekaleiksi ärsyttävyydellään repivään, ekstenttiin.

Mutta siis; työttömän tulisi Jari Läskipään, vai mikä sen nimi olikin, mielestä lähteä saatana ...ilmeisesti aamu...neljältä(kin) ajaan saatana Helsingistä kohti Uts-jokea, JOS ja KUN Hallitus ja Määräävät Ylivertaiset Vapaamuurarit ja muut Juutalaisille Alisteiset Korkeat Herrat ja Vielä Korkeammat Rouvat niin saatana SANOO !?!?

Haista Jari vittu.


Ei esim ne PAIKALLISET työttömät olisi JÄR-KE-VÄMPÄÄ jotenkin päästää käsiksi sitten näihin ilmeisesti olemassaoleviin ja sitäki tarpeellisempiin töihin ?!?!? Kuin ajattaa saatana toisia ympäri koko perkeleen vitun maata  !??!?!

Vaikuttaa joko POIKKEAVAN tyhmältä tai sitten ihan tahalliselta muiden kiusalta ja kyykytykseltä ja alistamiselta yms.

Josta onkin oma kirjoitus, jonka vien tämän "inspiroimana" loppuun ja julkaisen.Venatkaahan hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti