keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Doupatut Ryssät

Kuten on nähty; Ryssät on nyt jääneet toistuvasti ja päivittäin, kiinni douppingista yms moskasta, urheilumaailmassa.KUINKA saatanan saamatonta, kyvytöntä, säälittävää, alhaista, itsetöntä, luuserimaista yms VOI joku "kansa" olla !?!?


Ai miin...tsiiiiisus vittu !! Ja TUOTA jengiä suomalaiset PELKÄÄ !?!?

?A AHAHAHAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ÄÄHÄaähaHAAHahbbwahhahahaaaaaaaaaaaaaa !!
Ja toisaalta taas Muslimeita EI ?!?!

HAHa...... : | ........

Ai sii.
"Venäläiset" on kyllä totisesti, säälittävin ja alkeellisin porukka päällä maan, joka ei ole neekeri tai muu murjaani rotu.

Ne ei pärjäisi omina surkeita, juopuneina ja lahjattomina, itseinään edes vittu yhdessä kurjassa URHEILULAJISSA, joten on pakko turvautua saatanan luihut muumiot SIINÄKIN, saatana, huijaamiseen !
Miten säälittävä säälittävä kurja hevonpaskasakki tuo onkin.

Ei tuollaista kyvyttömyyttä ja huonoa itsetuntoa voisi edes vittu KEKSIÄ !! Se on jo niiiiiiiiiiiin säälittävässä tilassa, että; se saa suomalaiset näyttämään Anglo-Amerikkalaisilta !!!!

*

Ryssät, kuten olen kai sanonut, ei kuulu enää nykymaailmaan. Sen enempää kuin neekeritkään tai ählämit. Niistä OLISI JO evoluutio luullakseni ajanut kylmästi ohi, JOLLEI niitä olisi VALKOISET ANGLOSAKSIT IDIOOTIT menneet ja PELASTANEET, ja toistuvasti, milloin miltäkin vitun typerältä ongelmalta tai taudilta tjms.

Ehkä luonto yrittää SANOA JOTAKIN ?!?! EHKÄ !??!
Ju THINK ?!?!

Ja nuo IDIOOTIT paskalävet TIETÄÄ tämän kyllä oikein hyvin itsekkin, mutta koska kuitenkin huomaavat olevansa jumissa Ryssäläisen nahan sisällä ja Ryssäläisen olion fysiikassa, heidät on tuomittu puolustamaan tuota tunkkaista kuvottavaa muinaista ja jo muinoin TAANTUMUKSELLISTA, paskaa. Vaikka heidän TULISI tietenkin, vain kävellä suoraan uuniin ja olla hyvin KIITOLLISIA siitäkin vähästä.
P.s yksi idea vois olla ...nin... MYRKYTTÄÄ, kaikki maailman doupping !? nou ?
Sillä saisi niitettyä ainakin joitakin sekalaisia Ryssiä ja ehkä murjaanin, pari.
HYVÄLLÄ TUURILLA myös Ahtisaaren Mara(katti).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti