sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

SNL UJA 16.04.2016

Kamalaa.
Taas.

En nähnyt koko paskaa, mutta ei se mitä näin, hyvääkään ollut.

Pisteet tosin kultaisesta terskasta / kullista ! HAhaaa.

Tyydyn lähinnä kommentoimaan sitä absoluuttisesti surkeinta musisointi vierasta...... ei jeeesus vitun....v..i.. oijoijoijo....Musaa..kk...Museo...Maseo..mas..mus..mosmos..MUUUSAAA! vieras, oli tälläkertaa NIIIIN vitun kusipäisen hypertyperä vitun veekeri-kvartetti tai jokin vastaava VITUN viritys, että se sai koko muun moskan näyttämään ja kuullostamaan hyvältä !!
Nuija & Tosinuija hyvältä !


Siis...hyi; HELVETTI !!

Aivan totaalinen kuvottava, ja MYÖTÄHÄVETTÄVÄ(!!!) rimanalituksen altaryöminyt pohjamutien superhäpeä !!
Tsiiisus FAKING Khraist !!
H Ä V E T K Ä Ä vitun typerät harhaiset hytkyvät NOLOT perkeleen vitun veekerit !!
Tsiisus vittu.

Siinä oli siis 3 näitä valkoisia-Härmäläisiä-Gangstoja, mm se vitun "PeilFeis" pallinaama, joka näyttää ihan tasan TÄSMÄLLEEN Ryssäläiseltä PerusKommarilta, ja ihan perus RYSSÄLTÄ sinänsä. Siis tätä täytyy ihan KOROSTAA; Paleface näyttää ihan täysin ja 100%:sen Venäläiseltä / Ryssältä.....
...se NÄYTTÄÄ   TÄYSIN  RYSSÄLTÄ !!.......


Kuvitelkaa se vitun spede vain karvalakkiin ja puoliprofiiliin poseeraamaan, tähden alle, punaiselle taustalle niin juu get thi aidia.

Ja siinä niiden hytkyessä vaivaantuneesti, alkavat iän myötä kai itsekkin jo VÄHÄN tulla tajuihinsa ja järkiintyä ja käsittää omaa nolouttaan ja typeryyttään, näytettiin välillä myös jotain yleisössä lähes KYYNELEHTIVIÄ typeriä nuoria vitun emättimiä...........tarkoitin siis: ämmiä.
Sori.

Siinä haettiin sitä sellaista SEEENNSAAATIOmaista tunteisiinvetoavaa, lähes toissamaailmallista, "juttua" mitä saattoi aikanaan nähdä liitetyn esim Maikhl Zäksoniin tai johonkin muuhun Messiaaniseen neekeriin tms.
Sitä sellaista "en saata uskoa että näin käy, ja minä olen tässä ihan itse, livenä, tätä todistamassa !! apua hei !?kääk...mä pyörryn !!" tyhmää hysteriaa ja pyörtyilyä. Ja minkä takia ?! SIKSI että lavalla huojui, luultavasti kännissä, kolme tyhmää mulkkua. Jotka on niin harhaisia ja hävettävän tyhmiä pässejä, että ovat sekoittaneet itsensä neekereihin, joita luulevat olevansa, ja ovat siis ylipäätään PYRKINEET..AHAHAHAHa....ahahahaa...oijoi..lol, en voi edes kirjoittaa tuota liian vakavissani..hahaha"pyrkineet neekereiksi!" ...ahahahaaAAAAaaa.... ahahahaaijai..niin siis; jotka ovat ihan PYRKINEET perkele NEEKERIKSI !! Ja omasta mielestään jopa saavuttaneet sen.

Mutta OIKEASTI kyse on vain kolmesta hölmöstä, thö thrii stuuz´s, jotka on vain vähän sellain ninkö ...hö..no, junou? ..tiätsä?..siis sellasii, näitä tällasii ...ninku siis hölmöi, ja tällee.
Vähän sellaisia "simppeleitä" tyyppejä.

Ne on niitä hyypiöitä jotka EI. VAIN. TAJUA.
Ei kertakaikkiaan; ei sitten millään. Ei vittu MILLÄÄN !!
NIIN vahva on niiden pyrkimys ja tarve irrota omasta typerästä nahastaan ja kehostaan, jonka kyllä voin hyvin ymmärtää, että he jättävät huomiotta sen tunteen joka heilläkin varmasti ON, joka sanoo tai KILJUU että "ÄLÄ!! ...äläkä ..jos jo aloitit, niin älä saatana ainakaan vittu JATKA!!". Se sellainen sisäinen ääni joka ymmärtää HÄVETÄ ja siksi, LOPETTAA. Mutta nämä tyypit !?
Nämä on niitä kaikkein pahimpia vitun mänttejä jotka siitäKIN huolimatta vain JATKAVAT !! Ja jatkavat ! Ja jatkavat !...ja JAAAATKAVAT !!....ja jatkavat...ja jatkavat...ja ...jne ...no; JATKAVAT !
Ad vitun nauseam !!

Koska ne kai luulee, että jos jotain tyhmää tekee vain tarpeeksi PALJON, se MÄÄRÄ SINÄNSÄ(!!) jotenkin korjaa sen tyhmyyden. Tai poistaa sen.
Mutta eheii veekerini, au kontraire ! Se LISÄÄ SITÄ !!

Vaikkakin toki benziini ym, ON näennäisesti nesteitä tai nestemäisiä, en lähtisi ihan ensimmäisenä NIILLÄ sammuttamaan liekkejä. OLETTAEN, että "kyllä sen on jossain vaiheessa alettava toimia....kyllä se toimii, mä uskon vahvasti niin".

*

En voi olla kuvittelematta kuinka saatanan JÄRKYTTÄVÄLTÄ ja typerältä tuollainen itse itsensä HYVIN vakavissaan ottava veekeri / räppi "meininki" näyttää vanhoista. tai vanhuksista, mitä ne nyt on. Niistä !
Niistä jotka oli ehkä tottuneet johonkin Rautavaaraan tai Sibeliukseen tai johonkin korsuorkesteriin / kansanmusiikkkiin, musiikkina !  Aatelkaa miten vitun T Y P E R Ä L T Ä ja ennenmuuta myötäHÄVETTÄVÄLTÄ, näyttää tuollaiset PeilFeispallinaama ulosluettuna melko tavallisen näköiset suomalaiset suht nuoret miehet, viittomassa ja vammailemassa ja huitomassa ja hytkymässä ja elehtimässä ja ääntelehtimässä, kuin jotkin tarkkisluokkalaiset neekerit / keharit / neekerikeharit jotka on saaneet tehdä päivänpäätteeksi jonkin oman esityksen luokan / häkin edessä.
Jotka on sitten "Cool" ja vähän ninku silleen ja vähän ninku tällee ja ...näin.

Aijai.....hyvä luoja sentään.... pää painuu kämmenille jo ajatuksestakin. En tohtinutkaan katsoa tuota moskaa äänet päällä, muuta kuin ihan pieniä näytteitä jotta tietäisin vähän mistä puhun.
Se oli NIIN hirvittävää.


MITÄ on oikein ajateltu, kun on päätetty otta jumalauta TUO, vitun apinakuoro, tuohon jo muutenkin kammottavaan tuskaiseen parahdukseen, nykimään ja hytkymään ja seisomaan Adidas tennarit toinen toiseen suuntaan ja toinen toiseen, ninku mään, junou..kaikki ÄLYKKÄÄT aina seisoo, ja pönöttämään siinä toistellen ryssäläisellä Samojedin äänellään jotain tyhmiä vitun humpuuki virsiä ja "riimejä" mitä KUULUISI lausua lähinnä Amerikkalaisen slummineekerin käk-kä-läk-käkäkälättävällä äänellä !?!? MITÄ on ajateltu  ?!
Mitä ?

*

Katsellessani kämmenien ja sormien lomasta HYVIN pieniä pätkiä tuota vitun katastrofaalista fiaskoa ja repeilyttävää HÄPEÄÄ, siinä tuota vitun teurastusta ja nolausta tsiigatessani, ajatus alkoi hiipiä mieleeni, NYT jo TÄYTTÄEN sen (ei siinä nyt NIIIN paljon ole volyymiä, kerrallaan, mitä täyttää), että: kai se sitten vain ON niin, että siinä jossainpäin 1990-luvun puoltaväliä suurinpiirtein, saavutti valkoinen jo eräänlaisen täydellisyyden musiikki & elokuvamaailmassa, ja se oli kuin vuoristoradan se korkein kohta mihin se vitun vaunu jä venaamaan sitä JäRKyTtÄVäääÄÄä yht´äkkistä maahansyöksyään, ja TÄMÄ AIKA on siis kultturellisti ajateltuna TUO hetki !
Kun se alassuinen matka on alkanut ja nyt ei voi kuin pitää kiinni. Paitsi itsekunnioituksestaan. Ainakin "ERÄÄT".

Tämä on niiiin pystysuora pudotus, ettei tässä ehdi oikein edes saada suuntavaistoaan takaisin ja ymmärtää ihan täysin, kieltämättä, mitä on tekeillä ja tapahtuu. Tässä mennään kuulkaa ja muuten KOVAAA !!!
Tukka putkella niinsanotusti.
Kuin Skini ! .....no .....jaa..Ja kuten jo arvasin kun tuo ohjelma julistettiin meille saapuvaksi; tuleehan siihen kuin tuleekin Piiirkkaa Pekkaaaa Peeteeliiuuuuusss. Se saa "kunnian" juontaa FINAALIjakso !
Ai luojan kiitos: FINAALI !!

Antakaa sen herran piexut sitten jäädä siihen !! Hei !?!...kuuletteko !?...Hjyystn AI häv a faking problem !!

Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiisss lopettakaa se !! Lopettakaa se paska !!
Älkääkä herran tähden antako MINKÄÄN kuvitelman tai harhan tai USKON siivittää teitä tekemään enää yhtään tuotantokautta. Hei. Ihan oikeasti, pliis, kuopatkaa tuo paska ja ne kolme veekeriä, ne voi varmaankin haudata, kun vähän vaikka maksaa, johonkin niistä Helsingin, anteeksi SUUUR-Helsingin, alueen lukemattomista työmaista ja rakennusprojektimontuista yms, mitä siellä on ympäriinsä kuin sieniä sateella. Varmaankin siis NEEKEREITÄ varten.
Vai aattelitteko ihan, että jostain ilmestyy, kuin Tsiisus neitsyeestä, yht´äkkiä; lisää Härmäläisiä / suomalaisia !?!?

Ai nou. Ai didnt think sou.
Rukoilkaamme lopuksi yhdessä.

- MIKÄ VAIN vitun Jumala tai vastaava, jos olet olemassa, päästä meidät pahasta, äläkä saata meitä enää toiseen tuotantokauteen Suomalaista SätödeiNaitLaivia !! Sillä se on kamalaa, nyt ja iänkaikkisesti ! 
Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti