sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kptn Stadin Tuorein Reissu

Kä-vin, taas, Helsingissä.  Vittu mitä paskaa.Jalkauduin taas käymään tuossa Stadinkin puolella. Siellä oli melko kurjaa.

Alan jo NÄHDÄ ja kokea todeksi, sen itse, mitä ne muukalaiset oli ilmeisesti jollekkin sieppaamalleen sanoneet, eli että planeetalta loppuu HAPPI (ennenkuin ihmiset ehtii tuhota toisiaan / itsensä).

Joka muuten, ohimennen sanottakoon, selittäisi tämän nykyisen atmosfäärin puutteen ja tunnelmattomuuden yms. Ja sen että valkoiset on seonneet ehkä jopa enemmän kuin koskaan aiemmin !
Mutta ainahan ne sanoo, että "ennätykset on tehty rikottaviksi".
Ja sitten luultavasti vetävät 11 !!! tuoppia kaljaa yhteen soittoon.

Stadissa lähes KAIKKI, on tällähetkellä joko a) remontissa, tai b) purettu tai puretaan par´aikaa.
Jopa sitä jotenkin uusittiin tai purettiin tai jotain, sitä maailmanpyörän allaolevaa ...tasannetta tai mikä se olikin, se oikeasti ihan HIENO puurakennelma. Siihen tulee kai jokin "holokausti muistomerkki" tai jokin uusi Kiinalainen ravintola tai Kebab-Pitsa-räkälä tai jokin Gukke tai VOKki tai murjaanienlastaus-asema tai jokin.
Katsotaan, katsotaan. Odottakaa nyt ! Malttakaa !

Kohtahan on jo kesä. Ja pahimmassa "keississä" sieltä jostakin rahdataan laivalasti laivalastin perään, ählämiä ja neekeriä yms. Silja tai mikä vitun Tallinkki se nykyään onkin olevinaan, ja Viiking täynnä mutiaista, joten niille on oltava kai sitten jokin maahalaskupaikka.
Mihin laskea heti paskat ja pommit yms skeida. Lapsensa yms.

-

Stadi oli hiljaisempi kuin ehkä IKINÄ ennen !! En tiedä kävinkö jotenkin Pahaan Aikaan, mutta Tsiiiisus !! Jopa suomessa; tunnelma oli poikkeavan olematon ja kalsean kylmä ja mitättömän platku. Tunnelma oli kuin, luultavasti, haudassa tjns.
Kaikkialla kiireisiä neekereitä ja murjaaneita ja oli siinä kai pari suomalaistakin jotain, luultavasti juoppoa, en katsonut niin tarkasti.

(En tosin tarkoita, HUOM !!! että HAUDASSA olisi tuommoista ^^ !! Kiireisiä neekereitä yms. Nimittäin, on luultavaa että niin EI ole, haudassa.)


Ja näin yhden Persunkin siellä !! Ihan livenä niinsanotusti !! Tsiiiisus että se oli VAIKUTTAVA näky !! Kuten KAIKKI julkkiset aina on, livenä nähtynä. Häkellyttävää.
Siinä SE, nyt on !! Siinä se menee !!
Samalla sen tajuaa yhä vain selkeämmin, millainen maailma on ja siis "poliitikko". Siinä se vain on, yksi tyyppi muiden joukossa, tavallinen kuolevainen tavallisissa kuolevaisten vaatteissa jne. Ja luultavasti menossa syömään tavallisten kuolevaisten lounasta. Tai lokinpaskaa Katajanokalle, en tiä.Ja JUMALAUTA !! leijonaklopit teki yht´äkkiä alivoimamaalin !! HAHAa hiiieeenoa.Olen myös melko varma, että näin Thomas ""Embusken" eli luultavasti Chaim Juuden Israel-Goldenblatchinkin siellä !!
Tai ainakin jonkun vähän tukevammanoloisen läskin plösön, jolla taisi olla myös pienehkö parransänki. Kai se Enbuske oli. En tiedä.
Siellä sekin on, on se todellinen.Yenkit tasoitti. Perkele.


Lähinnä siellä oli mielestäni turisteja. Ehkä muutama paikallinenkin. Hiljaista kuin kuussa.


Helsingistä ei mitään merkittävää, ainakaan uutta, raportoitavaa.
Over n out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti