perjantai 29. huhtikuuta 2016

Taas Härmän StändApista...

En ole ehkä tätä syytä vielä maininnut, mutta se on todellakin SYYTÄ mainita, nyt kun olen katsonut pätkiä suomalaista umpisurkeaa StänDappia tuubista. Niin siis sille syy, yksi lisää, miksei se suomessa menesty tai toimi, on se että; suomalainen YLEISÖ on niin vitun totaalinen PASKA !

Te ette TAJUA      OIKEAA HUUMORIA !! Koska se ensinnäkin vaatii paaaaaaaljon ABSTRAKTIMPAA maailmanhahmotusta ja hahmotuskykyä kuin mitä teillä VITUN "nats n boltz" idiooteilla on, ja toisekseen ....te älykääpiöt otatte sen(kin) NIIN tosissanne että saatana SUUTUTTE !! hahahaa...ai luaja, jos jokin koomikon juttu ei miellytä tai "osuu arkaan paikkaan" tjns.

Taaskin; te ette hirveästi eroa Pohjois-Korealaisista, jotka on alempia älyltään kuin meduusa, ja jotka suuttuu ihan kirjaimellisesti TAPPAMISEEN asti, jos loukkaat heidän helvettiään ja vankilaansa ja tunkkaista ultrakurjaa tympeää elämän ja sielun vastaista ja vihollista "Rakasta Kotimaataan". Tai sen ultrasyntistä kusipäistä paskaplösö-bossia tjns.Hei ! Miksette vain kieltäisi LAILLA!!! Ständappia !??!!?
Tai mitä vain "loukkaavaa" SINÄNSÄ. Per se, kuten hienosti sanotaan.
Tai jopa "an sich".


*

Katsoin jopa epätoivossani tuon vitun "Niko Kivelä" nimisen armeijan nuoren ja salskean, kapiais-edustajan näköisen paskaläjän yhden minuutin pituista esiintymistä ja en voi kuin irvistää myötähäpeästä ja lakata katsomasta. Vittu että tekee ihan pahaa.
Ja silti joku vitun samojedi-idiootti machohetero "ttu mä oon maskuliininen ja näi!" typerys, lantajuntti, kehui sitäkin vitun hevonpaska sontaesitystä ja oli ilmeisesti "paskantaa mämmiä housuunsa" tai jotain muuta yhtä yleellistä ja omaperäistä ja älykästä ja nokkelaa ja kekseliästä jne.

Haistakaa vitun idiootit vittu !

Kyseisessä, näin modernisti sanottuna, "klipissä", Kivelän muumio jankutti siitä kun on yksin elokuvateatterissa, muttei kuitenkaan YKSIN ........järkevää yms, ja siitä kuinka siellä jotkut ryssät on kääntäneet toisilleen sitä kieltä...jne..
Eli Niko siis ihan vain suoraan ja häpeättä MATKI ja KOPIOI siltä toiselta vitun puupäiseltä muumioituneelta ja EI-hauskalta paskalta eli Heedbärin ihravuorelta sen OOOOIIIIIH niin HAAAUSKAN........................ ryssienmatkimis ....änkytyksen.

Hei ! idiootit ! Molemmat teistä; siinä ei ole MITÄÄN HAUSKAA !!!

Ryssät ei ensinkään KUULOSTA siltä miltä TE kuulostatte niitä "matkiessanne" vitun puisevat persoonattomat pöntöt. Ollakseen HAUSKAA, on PARODIAN tai KARIKATYYRIN yms, MUISTUTETTAVA ja aika vitun MERKITTÄVÄSTI(!!!) sitä mitä se pilkkaa.

Suomalaiset ei osaa muuten, ohimennen, piirtää YHTÄKÄÄN hauskaa KARIKATYYRIÄ !! Ei vittu YHTÄKÄÄN !!

Minä jos kuka, tykkään, hyvästä karikatyyristä, mutta niitä ei suomessa näe !! Toisin kuin sen Mäd-mägäziinin piirtäjän kanssa ! HAHAHAHA ai vittu SE. ON. HYVÄ !!

Tai no... olen aikanani löytänyt YHDEN hyvän / hauskan, pilataiteilijan suomesta... odottakaas ...haen sen esiin ja linkitänkin perkele...
........
....AHAA !! no niin !! johan tärppäsi ja johan vittu KESTI hakea tämä, kun olin unohtanut hänen nimensä; Johannes Heinonen !!

http://www.kolumbus.fi/johannesheinonen/


Siinä ^^   on edes JOTAIN vähänkään hauskaa suomlantilaista ja myös teknisesti, taiteellisesti, ällistyttävän pätevää ja laadukasta. Menkää siis sinne "GALLERIA" osuuteen tietenkin, nähdäksenne hänen tekeleitään.

Ja kuten kai NÄETTE; on hänen "teoksensa" sangen "kantaaottavia" ja "ajuja" tai jotain. EI niinkuin näiden vitun "munattomien" ja lälläri-kesyjen "StändAppaajien" laukomat valjut haaleat mitättömyydet.
Vaikka koko jutun NIMIKIN ON STÄND THE FUCK UP!!!!

Mutta toisaalta, ymmärränhän minä: on vaikeaa olla hauska, tukahdutetussa, tuskan ja riidan täyteisessä ilmapiirissä. Missä pienintäkin OIKEASTI TEHOKASTA hauskaa "letkautusta" pidetään jo jokinlaisena HAASTEENA tai Valtionvastaisena Toimintana tai "epäilyttävänä" tjns, ja missä pienintäkin OIKEAA joksikin tuollaiseksi^^ tarkoitettua "haastetta" käsitellään kuin terrorismia Amerikassa syyskuun 12 - 2001.
Suomlannin Finuiitit; te vain OLETTE, sotilaiden ja muiden jäykkisten rotu. Eikä siitä pääse mihinkään. MINÄ taas OLEN, ihan oikeasti hauska, koska en ole täysin samojediverinen. SeKIN on siis geneettistä ja vereenliittyvä juttu.

Nekrut ja Kiinalaiset ja Ryssät ja Suomalaiset ja Ruotsalaiset ja Eskimot ja Ählämit ja Japsit ynnä muut tällaiset, ei vain kertakaikkiaan ole tunnettuja komediastaan ja hauskuudestaan. Lähinnä vain Kollektiivisesta Kurjuudesta ja JÄYKÄN. MILITARISTISESTA ja muodollisesta. SUPERTIUKASTA ja sieluttomasta. Ja ehdottoman ANKEASTA. "Kulttuurista".

Ja LAKIEN ja KYTTIEN yms RAKASTAMISESTA. Eli hyvin on "oppi mennyt perille" !! AHAHahaa "rakasta vihollistasi" ..hahahaaaaaaaaa.

*

Jos MINÄ, olisin Virallinen Ständappari; olisin RÄIKEÄSTI suomen paras ja super-vitun-kuuluisa ! Biliivit bitsh !

Ai äm thö-wan.


Te ette saattaisi uskoa minua itse asiassa todeksi !! NIIN hyvä minä olisin ! Ja te saisitte JOKA kerta kun olen jotenkin "esillä" - uuden sanonnan tai "puheenparren" tai jonkin "lentävän lauseen "tjms. Minun ei tarvi kuin avata suuni ja muut ällistyvät.
Meidän tietoisuudentasossa on SEN KOKOINEN ero ! Siis MINUN kannaltani HYVÄSSÄ mielessä.
Tokihan typeryskin saattaisi loksauttaa leukoja, mutta harvemmin niin päin.

Eniwei; minun tekee todella, todella, pahaa katsoa tätä suomalaisten NäennäisAmerikkalaista rämpimistä ! Herranjumala, ettekö te nyt käsitä !?!Te NOLAATTE vain itsenne !!
Siinä kaikki.

Tässä vielä tämä...

Koira joka näyttää suomalaiselta jolle on juuri sanottu jotain OIKEASTI HAUSKAA. Esim ständappiyleisön jäsen tjns.

Korostin oikein tuota ilmettä....

Kas näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti