lauantai 2. huhtikuuta 2016

Hybris - Nemesis

Kirjoitetaan sellainenkin FAKTA tästä pyörimästä päästä kuin että: tämä Suomen tilanne täällä kissana puunlatvassa, näiden Maahansaapuneiden ja muiden murjaanien suhteen on lähes TÄYDELLINEN toteutuma Hybriksen jälkeisestä Nemesiksestä.

Omaan ylimieliseen KUVITELMAAN, siis HUOM!!! KUVITELTUUN versioon suomesta, kääriytyneet ultra-idiootit, on nyt kiitti vaan ihan VITUSTI(!!) langettaneet "Jumalten Koston" meidän KAIKKIEN niskaan.

Ja sitten kulkevat saatanan keno/kusipäät tuossa vaan, pitkin ja poikin, snadisti huolestuneen näköisenä, pää alhaalla, saleissa ja kamerain edustalla ja luimuilevat ja tuijottelevat Kyttiin ja seiniin ja odottavat josko tämäkin menisi vain ohi.

Haistakaa hävyttömät lapset vittu !!


TEILLE minä totisesti TOIVONKIN Nemesistä !! Absoluuttisesti.

Te luulitte kai syntyneenne johonkin ulottuvuuteen jossa muut on teidän omaisuutta ja hallittavissa ja hallittavaksi, sellaiseen ultra-mega-harhaan syntyy KAIKKI kytät. Kaikki Hallitus-Valtio aparaatin nielaisemat rumat sieluttomat paskapäät idiootit. Ehkä siksikin, ettei niillä vain OLE mitään muutakaan sijaa koko tunnetussa universumissa.

Vain MITÄ tarkalleenottaen LUULETTE että esim "entinen kyttä" tai "lainlaatija" tai jokin muu ammattirikollinen häirikkö-kusipää voisi tehdä !?!?
Kyntää peltoa ? Kasvattaa ruokaa tai kanoja ? Rakentaa suuria rakennuksia ? Tehdä merkittäviä keksintöjä ? ....räkiä kattoon ja piestä mahdollista perhettään, kuten tekee jo nyt, ja heitellä kananmunilla kadullakäveleviä ihmisiä !?

Teik a pik.

Eli siis; tämä on Nemesis.
Siinä oli "pointtini". (Joka ei ole suomea, eikä tarkoita suomeksi MITÄÄN.)

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti