tiistai 26. huhtikuuta 2016

LG G5

On ehkäpä typerimmän näköistä ja typeRINTÄ, roskaa ...sittemmin ....mm....en tiä... pitkään aikaa. Ehkä sittemmin Ai-Founin.
Sen ensimmäisen eritoten. Onhan nuo nykyiset nyt edes joooonkinnäköisiä, mutten tulisi nähdyksi sellainen korvallani edes kuolleena.

ÄlGee on nyt heittäytynyt pelleksi ja epätoivoiseksi. Tuo on juuri tuollaista naurettavaa aasialaista omituista roskaa, mihin "Charlie" silloin tällöin syyllistyy, yrittäessään -hyvin tarkasti- apinoida Länkkäreitä / Valkoisia.
Ja eritoten tuollaisia ratkiriemukkaita fiaskoja syntyy jos ja kun aasian Orientaalit YRITTÄÄ, elukka parat, innovaatioita ! Ai Tsiisus mitä sotkua SE on !

Hajaa !! Mhanaa uhdista nama siive, ja pyarat ! Voit yhtaa-aikaa renta, ja ajaa, ja mhinaä kinnitän viellää kissanvaljaat ja konarit, siihe. Ahaa...AHAHAHAA, kaikki hjuuwa ! Sina wooet nut ajaa ja renta, ampua ja kissa !
Hajaaa !!

ÄlGee on nyt ajatellut, että kännykän tulee koostua huterista, typeristä, leegopalikkamaisista, osista tai "frendeistä" jotka vieläpä maksaa maltaita. Enemmän kuin oikeat frendit.

Lähes JOKA vitun videossa mitä olen kyseisestä naurettavuudesta / vehkeestä, katsonut, on ollut ONGELMIA ja VAIKEUKSIA sen vitun umpityperän ja tarpeettoman omituisen pohjastaladattavuuden kanssa. Sen vitun ....frendireiän tai mikä vitun moduuliaukko se sitten onkaan olevinaan.
Ne palat ei SOVI kohdalleen, eikä niitä saa irti tai takaisin JOS ne saakin irti. Ne hytkyy ja heiluu kuin korttitalo ulkosalla, ja on muutenkin sellaisia hädintuskin koossapysyvän näköisiä.

Omituinen ja hutera ja "kökkö", siinä sanat jotka osuvimmin kuvaavat tätä "uutta ja urheaa päänavausta".


Mutta ei niin paljon pahaa, etteikö jotain hyvääkin !
Nimitäin; laite näyttää kyllä ihan tikkusuoraan EDESTÄPÄIN melko vitun HYVÄLTÄ ! Yllättävänkin tyylikkäältä, joskin on takaa ehkä rumimpia kännyjä koskaan.
Ja se oletus taustakuva tai lukitusnäyttökuva, se on oikeasti niinikään melko vitun khuul. Mutta sinä se kai onkin, se kaikki hyvä.


Ei hyvä.Mutta ÄlGeehän se vain onkin, ei tässä nyt mitään mullistavaa tai yllättävää tapahtunut.
Asia on kuin jos Grundig tai joku VITUN Thomsson tai jokin muu "sähkövatkainmerkki" olisi tehnyt........taas vain yhden c-luokan paskan tuotteen aiempien lisäksi ja kirjavaan joukkoon.

Nathin njyy hier.Samsung löi yyberkunnarin, ÄlGee sabotoi itse itsensä, ja myös Pyhä Äpl ampui itseään sekä jalkaan, että oikeastaan naamaan. Mutta se on vain Äplen "omintakeinen ja ultra-älykäs ja vähän-muita-parempi" STRATEGIA ! Nääs.
Sä et vaan tajuu.

Vaan Staarbax Hipster rotat ja myyrät ja hiiret ja muut Vasemmistojyrsijät, tajuu ! Nääs.
LG G5.                 Hätä...ei kädessä, mutta palleilla.
Kaikkien muiden edes jotenkuten "innovoidessa" - tuli ÄlGeelle hätä käteen niinsanotusti.

ÄlGee parka.

Siijja !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti