perjantai 15. huhtikuuta 2016

Sensuurista & ns "Vihapuheesta"

Se mistä mm noissa typeryyden ja PAHUUDEN lajeissa on kyse, siis tarkoitan ns "vihapuheen" SUITSIMISTA, EN itse ...sitä mitä ikinä se sitten onkin, tuo Vihainen Puhe. Niin nin siis SE mistä tuossa modernissa panikoivassa noitajahdissa on KYSE, on seuraava.

Naisista. Ja niiden hysteerisestä VITUN TYHMYYDESTÄ. Jonka voinet käsittää ainakin kahdellakin tavalla...

Siinä on kyse SIITÄ  PÄÄHÄNPINTTYMÄSTÄ ja muinaisesta MAAILMANKUVASTA, että "meidän on hallittava kaikkea!!" ..."nii-in!!....tai se syö meidät!" ..."...apua hei...KÄÄÄK !!"
Siinä on kyse a) NAISEN loputtomasta pyrkimyksestä siihen yhteen asiaan mihin se ei IKINÄ tule yltämään, eli kontrolliin ja rauhalliseen, levolliseen olemassaoloon ja muiden hallintaan ja itsen hallintaan yms, ja b) siitä pyrkimyksestä joka on piinannut Länsimaailmaa AINAKIN sittemmin Kristinuskon KEKSIMISEN ja tännekkin tuomisen, mutta myös jo Rooman muodossa, ennen sitä, eli MAAILMANVALLOITUKSESTA.
Siinä on kyse heteroudelle tyypillisestä pyrkimyksestä alistaa ja omistaa koko TODELLISUUS sinänsä. Vitun kusipäät idiootit !!!!

Ikäänkuin koko kosmos olisi ensinnäkään jotenkin "hallittavissa" tai aitaukseen ja karsinaan sullottavissa, saati sitten että TEIDÄN tulisi niin tehdä. Tai että sille olisi jokin muu kuin KUVITELTU TARVE.

Muinoin kaikenlaiset idiootit, eli teidän esi-isänne, kuvittelivat, tyhmiä ääliöapinoita kun olivat, että heidän on tanssittava jotta sataa, tai saadaan hyvä (esim maissi) sato.

Mutta NYT, te(kin) jo tiedätte kai paremmin !? Eikö ?

Siinähän sitten... pyöritte kuin väkkärä, jos haluatte, muttei se vaikuta SATOON tai SATEESEEN tuon taivaallista tai hevosen vittua.


Eikä teidän Valtio-Kyttä-Laki-Ruutukaava-Vapaamuurareita-Muidenkyttäys ja sen valvonta miten muut on ja elää, IKINÄ MUUTA MITÄÄN. Eikä lopullisesti estä ketään olemasta jotain, ja jotakin olemasta jotakin tai tapahtumasta.

Te taistelette parhaimmillaankin vain tuulimyllyjä vastaan.

Ja siinä samalla, uskomattoman ylimielisen kusipäisesti, koko universumia ja sen kaikkia olioita. Jos SE ei ole pahuus pähkinänkansissa niin MIKÄ ON ?!?

Te olette tyhmiä ja pahoja, ja siksi te teette PALJON TYHMÄÄ ja PAHAA, väittäen ja kai itse oikeasti LUULLEN sen olevan järkevää / älykästä, ja hyvää.
Mutta se on sen vastakohta, kuten sinäkin.


Tähän sain tälläerää kipinän ja kimmokkeen, kun näin tuossa YLE:n "uutisikkunassa" pyörivän "Vihapuhe" yms sontaa, "uutisen" tai mikä lie.

Kysynkin teiltä taas, "arvon" idiootit, että; vittuako te saatanan käpyaivot PASKAPÄÄT  KESKITYTTE SIIHEN MITÄ NETISSÄ KIRJOITETAAN JOS SE EI MIELLYTÄ ?!?!

Vitun imbessillit, helvetin muihinpuuttuvat vapaamuurarilliset sintit ja typerät kusipäät jäykkikset paskaruutat !?!?

Onko TODELLISUUS sinänsä, itse asiassa eksklusiivisesti TEITÄ VARTEN ?!?!?! Teidän mielestänne. Sillä TUO on se VIESTI mitä te lähetätte, kehdosta hautaan, saatanan paskanaamat.

Ja tänne kun synnyit, niin NYT sälli käyttäydytkin juuuuuuuri niinkuin MINÄ SANON !!!

.....eks-kjiyyyysmii, mutta...eikö TUO ^^  ole "Diktatuurin" MÄÄRITELMÄ !?!?
Mieti sitä. Sulattele tätä.* * * * * * * * * *

En minäkään murehdi sitä, että jossain tuolla.....jossain, veden alla, vaanii de facto TÄLLÄKIN HETKELLÄ(!!) jonkun kiven kolossa, mureena !! Tai ehkä useampikin !!!

Sillä edes MINÄ en luule olevani Universumin Jumala ja Herra ja Hidalgo ja Administraattori ja Sääntöjenlatelija yms. Mutta te luulette olevanne.

SE on teidän todellinen essentianne, ja olemuksenne.
Ja SE !!! on kuulkaa KUVOTTAVAA !! Ja niiiiiiiiiiiiiin VÄÄRIN kuin mikään voi olla. SE on oikea "abominaatio" ja järisyttävä järkytys ja suustaanvaahtoava VÄÄRYYS ja "synti" ja virhe yms. SE on PAHUUTTA ja SE on KIUSAAMISTA. Mutta kun SYNTYY kiusaajaksi ja sellaisten sekaan, niin ........kai se on vaikea tunnistaa itsensä paskamöykyksi. Nou ?

Ja lauma"sielu" ei ikinä edes mieti mitään ja kyseenalaista ja pohdiskele ja seuraa ja tarkkaile ja OPI, ja ajattele yms. Se vaan on ja aukoo suutaan muiden mukana. Ja on sitten omassa pienessä kallossaan yksi niitä Hyviä. Vaikka on ihan totaalisen kamala paskakasa.
Kuten Vasemmisto halki historian.

Ja Kristityt papit yms, ja melkolailla KAIKKI uskonnolliset hahmot, paitsi itse Buddha ja ehkä joku muu, mutta EI Mehmetti. Joka siis oli plagiaattori ja de facto PEDOFIILI ja ryöväri ja tappaja ja "Kansankiihottaja" par excellence. Kuten löysempi versio Hitleristä.
Kuten Muslimismi kokonaisuudessaankin ylipäätään on.

*

Sensuuri on lähes poikkeuksetta ja AINA ja kaikkialla; NAISTEN alkuunsaattamaa ja VAATIMAA. Koska nainen on ihan USKOMATTOMAN, ärsyttävän, tyhmä ja vähä-älyinen.
Nainen on kaikkea sitä mitä Ester Vilar hänen kuvaa olevan, kirjassaan "Manipuloitu Mies" (The Manipulated Man). Eli mm tyhmä, laiska, ajattelematon, tunteeton ja moraaliton.
Nainen on periaatteessa, kuten neekerikin, pelkkä loinen ja rasittava vetelä paskasäkki, jota jotkin miehet jostain syystä VALITSEVAT vetää koko vitun elämänsä ajan, raukka parat, perässään. Tai eivät VALITSE vaan ajautuvat vain siihekin, kuten kaikkeen muuhunkin. Ja koska; heitä AJETAAN siihen !

Ja naisen pyrkimys SENSUROIDA kaikkea, liittyy muun muassa siihen, ettei nainen vain kerta-vitun-kaikkiaan YMMÄRRÄ miestä tai maskuliinisuutta, ja myös PELKÄÄ sitä. Mm juuri SIKSI ettei käsitä siitä mitään.
Mutta VIHA on yhtä EROTTAMATON osa kaikkea älykästä ja kaikkea millä on kyrpä, kuin..........juurikin itseasiassa tuo penis. Eli VIHA on miesten juttu siinä missä pippelikin.

Ja kuten se lempparibloggailijanikin asian ilmaisi; viha on hyödyllistä, se auttaa keskittymään.
HAHAa loistavasti kiteytetty !! VIHA autta KESKITTYMÄÄN !!
Se antaa, nykykielellä, "fokusta". Mutta nainen ei AJATTELE MITÄÄN vaan panikoi vain SITÄ, että VIHA = hänen mielessään jokin PAHA. Ja siksi, se saatava jotenkin KONTROLLIIN.
Koska ne jotka PELKÄÄVÄT ympäristöään, kuten Kytät ja Lainlaatijat ja muut typerät vitut, yrittävät KONTROLLOIDA sitä. Kuten hyvin tiedätte itsekkin.

Ja mitä tulee siihenKIN LUULOON mitä teissä tavallisissa ja tyhmissä ja ääääääääärimmäisen panikoivissa idiooteissa jyllää, VIHAN suhteen ja rikollisten. Tai sen; mitä tekemistä rikollisuudella ja rikollisilla ja VIHAlla on keskenään, niin vastaan että "ei juuri mitään".

Kuten Lombroso YRITTI ainakin, teille vitun pölvästeille kertoa jo, tieteellisesti, 1800-luvulla !! Ja pari muutakin, on niinsanottu "rikollinen" itseasiassa MUTANTTI !

Se EI OLE mikään Tavallinen, mutta Paha Ihminen. Tai joku joka on jotenkin "valinnut väärin" tai "ajautunut" väärille urille, vaan kuten HE ITSEKKIN SAATANA TIETÄVÄT ja useahkosti jopa myöntävät; he ovat vain SYNTYNEET LUUSERIKSI TAI PAHAKSI tai miksikä sitä kutsuukin. "Baby they were BORN that way".
Ja minkä UNIVERSUMI on käyräksi "luonut" tai muovannut, ei sitä ihminen voi suorista. Eikä sitä todennäköisesti PIDÄ tai KANNATA edes yrittää suoristaa.

Mutta teillä ei ikinä käy mielessänne eräs yksinkertainen "kikka" elämän suhteen, jonka minä tajusin heti synnyttyäni koska olen ihan häkellyttävän tietoinen verrattuna seuraani tällä pallolla; ANTAKAA vittu OLLA !!

Antakaa maailman pyöriä ja virrata. Se EI OLE teidän kontrolloitavaksenne. Ja te kyllä TIEDÄTTE tämänkin, jossain syvällä syvällä sen apinanolemuksenne uumenissa, siellä syvällä. Missä te luullakseni tiedätte paljonkin enemmän kuin tiedätte tietävänne. Te TIEDÄTTE tekevänne VÄÄRIN. Te olette AINA tienneet.
Teissä on jokin virhe.


Te vain olette U S K O M A T T O M A N härkäpäisiä ja vakuuttuneita kuin se natsi-Saksan punanuttuinen kiihkoinen Syyttäjä (aren´t they all ?!?), omasta oikeassaolemisestanne. Ja koska te olette tyhmiä ja  luulotautisia ja neuroottisia; te LUULETTE maailman VÄLITTÖMÄSTI kaatuvan tai romahtavan, jos te päästätte "ohjaksista" irti.

Mutta let mii tell ja samthin, stupidó, ne ohjakset ei ole KOSKAAN, OIKEASTI, olleetkaan teidän käsissänne !! Te ette ole MIINKÄÄN kotrollissa !!

Ja jumalauta SILTI !!! Silti; mikään tai kukaan, ei ole tullut ja syönyt teitä !! Todennäköisesti ei edes raiskannut tai ryöstänyt !! Tai murtautunut kotiinne, paitsi ehkä POLIISI (!!) Tms.
Mutta koska "niin VOI käydä" kannattaa hukkua LAKEIHIN ja ESTOIHIN koko elonsa ajan, ja alkaa sitten siellä haudassa elää.

                                 VITUN ÄÄÄÄÄÄLIÖÖÖÖT !!
Ai SAATANA !! Ai VITTU  TE OLETTE  TYPERIÄ Ä Ä  Ä Ä Ä ÄÄ!!!!!!!
Te ette elä. Te keskitytte TOISTENNE HALLINTAAN ja elämän ESTELYYN ja VALVONTAAN.

Tämä johtuu siitä, että te olette a) tyhmiä vailla vertaa, ja b) pahoja.
Asteikolla Hyvä - Paha.Plus siitä, että te ette ole kai koskaan sattuneet AJATTELEMAAN tai arvioimaan OMAA (!!!) "inputtianne" maailmaan. Eli OMAA ROOLIANNE, jonkin...minkä? alkuunsaattajana.
Te kai luulette KAIKEN johtuvan kaikista ja kaikesta MUUSTA.

Tiedättekö mikä muu kategoria näkee olemassaolon NOIN ?!?!!?!Thät´s rait !! Ns "Rikollinen" !!

Ja nainen ja neekeri ja ryssä ja mustaloinen ja MUSLIMI !* - * - * 

Hei apinat !! ...............mitä jos HELLITTÄISITTE hieman !?!? Nou ?...ja kokeilisitte, edes VIIKON ajan, ELÄÄ ja olla vain olemassa !!!?!?!?
Ja olla ILMAN YHTÄKÄÄN LAKIA TAI KYTTÄÄ !!

Y H T Ä K Ä Ä N !!!!


Voisihan sitä kai edes KOKEILLA ?!?! Nou ?!
Niin TIETÄISITTE kai edes VÄÄÄÄÄHÄN mistä sönkötätte, saatanan idiootit paskapäät, kun puhutte "anarkiasta" ja "kaaoksesta" ja varsinkin; toistensa saatana, synonyymeinä !Te olette vain todella todella KURJIA olentoja, jotka luultavasti haluaisivat mieluummin tulla päästetyksi kurjuudestaan, kuin todellakin ELÄÄ. Mutta teillä ei ole kykyä vain TAPPAA itseänne, joten te valitsette sen saman kuin "poliitikko - kyttä - Lainlaatija" demoni paskapäämulkut, eli purkaa oman surkean kurjuutenne ja lahjattoman alkeellisen typeryytenne MUIDEN NISKAAN.

AI VITTU MITEN HALVEKSUTTAVAA SAKKIA SAATANA !!

Ei vittu IHME, ettette te uskallakkaan näyttää naamaanne Tuolla Ulkona. Kuten Anglot !!! Koska te tiedätte tämän itsekkin !!
Te seisotte väärällä ja PAHALLA pohjalla.

SIITÄ se johtuu.

SIKSI, mm, ei ole suomlannin finuiittejä Haliwuudissa yms.

Teillä on VÄÄRÄ MAAILMANKUVA. Ihan kuten veljeskansallanne, Pohjois-Korealaisilla.
(Tuon vertauksen on siis TARKOITUS satuttaa ja pelotella HEREILLE ja HERÄTTÄÄ ja vavisuttaa ja ravistella ja HUOLESTUTTAA ja höykytellä, mutta luultavasti te otatte sen vain olkiakohauttamalla. Kuin mikäkin vitun neekeri. Haista vittu !)Ja jos tuo paskaliejusta esiinnoussut limainen demoniolento nimeltä "Poliisi", olisi niiiin vitun huolissaan SINUN, typerä turvenuija, turvallisuudestasi (LOL) tai elämästäsi ja mistä lie, niin se aivan VARMASTI AUTTAISI sinua myös ILMAN UNIFORMUA tai hihamerkkejä tai mitään Virallista ja Muodollista "Lainvalvontaa" eli ihmisten alistamista komentavien muihinpuuttujien / vapaamuurarien ja hullujen ja psykopaattien typerään ja kieroon tahtoon.
Nou ?

Auttaja kai auttaa?.....vai...? Oli sitten puvussaan tai ei. Kuin Bätmän. Tai palomies.
Vai oiskohan ne niinq et "sori...en voi auttaa, en ole nyt siinä Virallisessa Puvussani. Pahoillani!" jos näkisivät vaikkapa pienen lapsen joukkopahoinpitelyn uhrina ?
Meniskö se NIIN !?!

Teidän MIELESSÄNNE; se MENISI niin.
MINUN mielessäni se EI menisi niin. Not by a long shot. Nou.


Vain NE joilla EI OLE omaa sisäitä moraalia ja sitä "kompassia" tarvitsevat minkäänlaista ulkoista ja JATKUVAA (eli EI-LUOTTAVAA) opastusta ja PAKKOA. Ja NE jotka saavat ..tyydytystä, pakosta. Eli masokistit yms.

Mikä näistä SINÄ olet ?!

- Paha
-Tyhmä
-Masokisti
- Kaikki yllä

?
Teille on vain jäänyt levy päälle, siitä Vapaamuurarien "Aikojen Suuresta (myyrän) Työstä" ja te olette ottaneet omaksenne, tietämättänne luulisin, omaksuneet vain ohimennen, heidän MOTTONSA eli "ordo ab chao" eli "Järjestys Kaaoksesta".

Mutta kun torakansieluinen, rotan-aivoinen tympeä typerykseni; ei OLE mitään "kaaosta" !!! Muualla kuin SINUN sekaisessa ja pelottavan pienessä, harhaisessa kusipäässäsi. SIELLÄ se KAAOS on.

♪ Siellä, siellä se kaaos on ♬


Mutta koska olet TYHMÄ kuin fossiilinen / kivettynyt, läjä paskaa, kuin Kyttä, KUN näet ettei oletuksesi maailmasta pidäkkään paikkaansa, alat luulla kuin harhainen Kristitty tai jokin Hippi, että Synkät Voimat ovat kaiken takana ja uhkaavat sinua ja "Järjestystä" eli Virallista Kaaosta. Mutta SE on vain OCD-pakkoneuroosin ääni. EI jumalan tai järjen tai muun sellaisen.
Sinulla on lyhyestisanottuna; vain sellainen tunne.

Tunne että ...nnnngghh....ee...eeeeEEEII ! kun kyllä näin, ON, tehtävä !!!
.....taaa..tatatatataaaaiiii mmmm..nnhhmmmgmmm muuuuten !!..

Kuin siis Kyttä joka LUULEE, koska on TY-HY-MÄ, että JOS ei toimita HÄNEN mielenvikaisen ja äärimmäisen typerän ja raudanlujan TAHTONSA mukaisesti..........no...."sattuu jotakin pahaa" tai jotain. Väännyt ehkä mutkalle tai Poltergeist tuhoaa sinut ja vie sielusi, tai kissasi jää junan alle ja sinä kuolet "kaaoksen" käsiin, "kaaoksen" vallitessa.

TUO, EI OLE, "järkeä". TUO, on sulaa hulluutta ja tyylipuhdas profiiliesimerkki PAKKONEUROOSISTA ja kehäpäätelmistä ja muusta tyhmästä apinansonnasta.

Tervetuloa vain, Maa-planeetalle, ihmisten maailmaan !!! Khuulia !?!? Eikö !?Ei oikeastaan.Ette te viitsis vain....junou: elää ja antaa muidenkin elää ja olla ?! Ja OMISTAA ?!?!
Vai onko se AINA teille VITUN hetero-vasuri-kristittyperseenreikä-tekojuutalainen-älykääpiö-kollektivisti-idiootti  liian vaikeaa jollei jopa mahdotonta ?!?!


Esim MINÄ en välitä vittuakaan jos vaikka Jethrolla on suuuuri talo ja 2 autoa. Sittenhän on !
Huu givs a gaaddemn fak !?!?

MIKSI   MINÄ!!! keskittyisin SIIHEN ?!?!

Sano se !!

Tässä on vastaukselle tämä tila:  ______________________________________________________ .


Tiedättekö mikä teidän se, bottom line, lopunkaikkinen ONGELMANNE on ?!?!
Se on SE, että te olette PAHOJA.

Se on niin yksinkertaista.
Siinä ei ole MITÄÄN monimutkaista. Ei kerrassaan yhtään mitään. Ei mitään.
Eikä sitäkään.MINUN ongelmani taas on päinvastainen; minä olen liian HYVÄ, pahojen planeetalla.JOS jollain TODELLA on jokin RATKAISU   TÄHÄN(!!!) .....niin Tsiiiisus vittu minä kuulen sen ILOMIELIN !!! Ävek-faking-Plesiir !
PAITSI siis "kuole pois!"


Heko-vitun-hee. (Ja onhan sitäkin aateltu. Kuten sinäkin luultavasti, jos olet mies. Naaras ei kai ajattele sellaista, sillä ei ole siihen liiemmin tarvetta. Sitä paapotaan ja hemmotellaan KOKO VITUN ELÄMÄ!!! "Kuin pientä lasta"....koska se ON "PIENI LAPSI" FFS !!!)* - * - * - * - * - *


Sanon vielä loppukaneetiksi tämän.

Kuten jotkin, kenties kaaaikkein älykkäimmät "Meistä"..."vaihtoehto ihmisperse-rasistioikeistosta" tjns, on alkaneet haaaaaaaapean, haapean, kaukaisesti jo VÄHÄN hahmottaa; JOS ei "tyyli muutu" ...olisi MEIDÄNKIN -you don´t fucking say?!- LIITTOUDUTTAVA YHTEEN ja LYÖTÄVÄ VIHOLLINEN SEN OMILLA ASEILLA SEN OMASSA PELISSÄ !!

Eli on alettava
- "säätämään lakeja" ja hommattava OMA armeija idiootteja, rystysilläänkäveleviä gorilloja PAKOTTAMAAN sen JULISTUKSET KAAAAAIIKKIEN niskaan, "tai muuten..."

- Verottamaan KAAAAIKKIA muita, halusivat tai ei !!..."taaii muuten!!..."

- Kiristettävä KAAAIKKIA mahdollisia elämän mahdollisuuksia ja luovuuden ja yksilöllisyyden esiintyöntymismahdollisuuksia. Mieluiten vain TUHOTTAVA ne, koska...niin se Jumalakin tekisi...se LUOJA...SE TYYPPI....

- Piestävä jengiä ja taloja ja niiden ikkunoita tuolla kadulla ja kiljuttava ärsyttävän ylimielisesti olevansa siltikin oikeassa ja se Hyvä tyyppi.

- Mieluusti on myös alettava raiskaamaan ja ryöstelemään ja pahoinpitelemään yms.

- Ja tietysti siis, on jotenkin pyrittävä omimaan ja monopolisoimaan ns "Politiikka" ja "Poliittinen Prosessi" ja "Päätöksenteko", mikäli noille todella ON jonkinlainen, haapeakaan, SISÄLTÖ, noille Taika Sanoille.

- On myös alettava AKTIIVISESTI. Siis PRO-AKTIIVISESTI, etsimään kannattajia ja muita typeriä vitun lampaita, määkimään MEIDÄN tahtiimme, ja on alettava " jalkautua" Hoi Polloin sekaan kuin Natsit eli Vasemmisto, aikanaan. Se TOIMII jos ei muuta.

- On alettava aktiivisesti toitottaa autistisesti VAIN omaa viestiä ja MAAILMANKUVAA, iiiiihan kuten iskä-Aatu ohjeisti ja neuvoi ja oikeassa oli, valitettavasti, ja on yhtä aktiivisesti oltava KUULEMATTA ÄLLÄL LÄLLÄL LÄÄ Vihollisen "argumentteja". Ja on myös kälätettävä, oksettavasti ja mahdollisimman töykeästi, puhuttava, päälle. Jos ja kun joku muu yrittää sanoa jotakin. Eritoten jos hänen sanomisensa on KIISTATON TOSIASIA, johon siis ei voi ainakaan HELPOSTI puuttua VALHEELLA.
Täytyisi siinä siis sitten, kylmä paska housussaan, alkaa kälättää esim että "sä oot vaan PAHA ja huono ihminen !! sä oot vaan Mulkkuisti !!" jne.


- On alettava "rikkomaan peliä" maaaahdollisimman öykkärimäisesti, ÄRSYTTÄVÄSTI ja PROVOSOIVASTI ja EHDOTTOMAN lapsellisesti ja sitten vain lisää ärsyttääkseen; on vain NAURETTAVA päälle jos ja kun se toinen on haljeta (oikeutetusti) raivosta ! Ja repii jo hiuksia omasta päästään tai jonkun piruparan päästä.


- Ulosteenviskomisen, jota siis APINAT tekee, Moderni ja Post-Moderni versio on HETI otettava OMAANKIN käyttöön, eli on alettava tahria toisten turkistakkeja ja talojen ja yhtiöiden seiniä mitä erilaisimmilla aineilla. Omasta ja kaverin ulosteesta, aina mitä räikeimpiin neonvärisiin maaleihin ja vaikka näädänvirtsaan tjns. Kunhan se HAITTAA ja TAHRII ! Sillä NÄIN toimii Oikeamielinen ja Kunniallinen ja Kunnollinen ja Parempikussä! ja Tunnollinen ja Sivistynyt-mut-ei-liikaa ja Humanistinen ja Ymmärtävän-Suvaitsevainen Moderni P-Y-H-I-M-Y-S !


- On käytettävä, kaiken tämän seassa ja muassa, MAHDOLLISIMMAN PALJON naisia !! Sillä MIKÄÄN ei ÄRSYTÄ miestä ja siis VIHOLLIS, MIESTÄ, yhtä paljon kuin joutua sietämään "Naisten Sääntöjä" ja niitä RIITTÄÄ !! Eikä mikään ärsytä niinkuin ihan vain NAINEN sinänsä, itsessään. An sich. Per se.


- On  hölötettävä mitä TYPERINTÄ ja ilmiselvästi sellaista, sontaa - pitkin Mediaa ja TeeVeetä ja on nuijittava omaa viestiään perille absoluuttisella tykinkuula / Hitlermäisellä supervakaumuksella ja antaumuksella ja härkäpäisyydellä, elokuvien ja kirjojen ja sarjakuvien yms kautta niinikään.
JA siis pyrittävä siinä samalla, sivussa, SENSUROIMAAN niiden Toisten, niiden Saatanoiden, vastaavia. Sen. Kun. Kehtaa. Ja kerkee.
Ja kehtaahan sitä ! Ja kerkee.

- On pyrittävä OMIMAAN niinikään KAIKKI kirjapainot ja mielellään myös sähköverkko ja vedenjakelu. Eikä Julkinen Liikennekkään tilannetta PAHENTAISI, omistaa.
Ja vaikka samalla "säädellä" pois olemassaolosta.

- On luotava sellainen Yleinen ILMAPIIRI ja taustaoletus ja tunnelma, että jos poikkeat tästä kaikesta paskasta, olet Vihollinen ja joudut todennäköisesti, koksa Kyttä on niin älykäs ja moraaliatursuava Pyhimys, heidän ansiostaan "linnaan" tai sinun elämäsi hankaloituu muutoin, mutta se HANKALOITUU, painotan tuota viimeistä "uu" osiota sanassa.
TAI sitten sinut vain kertakaikkiaan tapetaan. Kuten Staalinin koiranpaska neuvoi.


- Kuten nainen, on pyrittävä KAIKIN KEINOIN tekemään KAIKKIEN elämästä, koko ajan, joka päivä, aivan ABSOLUUTTISEN mahdotonta HELVETTIÄ. Ja KONTROLLOITUA kireää munankuorten ympärillä sipsuttelua. On pyrittävä tekemään elämä itse, niin kertakaikkiaan ANKEAKSI ja tunkkaisen sieluttomaksi ja arkipäiväisen zombimaisen luotaantyöntävän TYHMÄKSI ja pinnalliseksi ja tukahduttavaksi ja minisieluiseksi, että luultavasti TAPAT mieluummin itsesi kuin elät enää yhtäkään päivää tässä vitun Kaaos Häkissä.
Tosin sekKIN, on kyllä teknisesti ottaen "LAITONTA!".... : |  .....mutta siltikin hyvin suotavaa.

- On leikittävä 24/7/365 tyhmää. TODELLA, todella tyhmää. Mitä tyhmempää, sen parempi. (Tämäkin ÄRSYTTÄÄ !!)

- On suututtava siitä, että toinen ÄRSYYNTYY !! On "suisittava Vihaista Puhetta" ja "Vihaisia Mielenilmauksia". Ja on pyrittävä SIIHEN, että ihminen SYNTYY jo, suoraan käsirautoihin. Näin säästyy Sikojenkin mielenrauha ja hermot ja he voivat keskittää sen valtavan älyllisen potentiansa / älynsä johonkin iiiiihan muuhun, kuin muiden kiusaamiseen ja omiaan vastaan SOTIMISEEN.
Mitä he siis ...varmastikkin, oikeasti HALUAVAT !!!?!?.........varmastikkin !...


- Ja on siis TIETENKIN, pyrittävä myös yksinkertaisesti VARASTAMAAN KAIKKIEN MUIDEN...KAIKKI !! Vaikka tiedän tiedän! "mutta sehän on vain Valtion, Virallinen Tehtävä!?".. mutta unohdat nyt Hyvä Lukija, että tässä tapauksessa tai "skenaariossa" ME !! OLISIMME SE "VALTIO" !!!
On siis pyrittävä "progressiiviseen ja aggressiiviseen Verotukseen" ja anastamaan ennenpitkää kaikilta KAIKKI, ja tekemään MAHDOTTOMAKSI millekkään muulle KUIN juurikin "Valtiolle", OMISTAA yhtään MITÄÄN. Maata kaikkein vähiten !!
Saati omaa elämäänsä !

- Ja on kyettävä pyörittämään TÄTÄ suunnatonta huijausta ja alistus / orjuutus / hyväksikäyttö -järjestelmää ihan. tasan. Ad vitun Infiniittum ja nauseam ja absurdum ja miksei Astrakin.


- Ja on tultava siis lällättelemään ja RUMMUTTAMAAN!! (ostakaa siis rummut!) ja taputtelemaan käsiään ja ja hölisemään kieli ulkona, kuin CP sirkuksessa, JOKA PAIKKAAN missä Vihollinen VÄHÄÄKÄÄN kokoontuu tai ON tai suunnittelee olevansa. Tai jossa hän / he esittelee omaa "näkökantaansa" tjms.
On siis lakkaamatta ja loputtomasti HÖLISTÄVÄ kuin älyllinen idioottimainen KÄÄPIÖ, pitkin ja poikin, ja ympäri maata. Ja kommunikoitava keskenään tauotta ja verkostoiduttava ja suunniteltava koltto..uuhmm...siis tarkoitin ..suunnitella ..."strategiansa" ! Niin ! Nin strategiansa etukäteen ja tehdä sitä neuroottisesti, tauotta.  Yötä päivää.

- On oltava silleen niinku "khuul" ja näin / tällee, niinkuin Kyttä. Kun hän viilettää halki Yön, tummanpuhuvana ja Totisena ja Vakavastiotettavana hahmona, mumisten sikasiistiin ja khuuliin radiopuhelimeensa, Merkittäviä Käskyjä ja Tietoja, joita Päämajastakin välillä jaellaan / kysellään. Ja EI !! vitun typerys ! Tämä EI OLE mitään vitsailua ja jonkun ala-astelaisen pojan maailmankuvan parodiaa !! Vaan totisinta totta !! On myös oltava ne khuuulit khuuuulit nimikyltit rinnassa ja hihmerkit hihassa ja muut symboolit ympäri timmiä, väkivaltaa varten treenattua, kroppaa. Miksei vaikka selkämerkkiä kuten "Enkeleillä" tai jotain "Rokkapilli" tyylistä kaarimerkkiä.
MINÄ voin HELPOSTI suunnitella ne ! Minä olen siinä hyvä / jopa  LOISTAVA.

- Välillä on myös "annettava väärä todistus lähimmäisestään" ..en tiedä KENELLE, mutta jollekkin. Ja tehtävä ns "kotietsintä" jonkun typerän nuijan himaan. Jos ovi voidaan MURSKATA rikki, niin näin tulee toimia, ja lähettää sitten lasku perään. Mieluiten Lindorffin tai jonkun muun perintätoimiston avustuksella. "Tai muuten..."


- On siis pyrittävä keinoilla millä vain, tekemään koko maailmasta ja KAAAIKKIEN, myös syntymättömien, elämästä pelkkä suurehko VANKILA. Ja siis HELVETTIÄ. Ja kyttäystä ja neuroottista housuunpaskomista ja oman varjonsakkin pelkoa. On siis ns iskettävä Heihin "HERRAN PELKOA!!"


- On oltava sättivä apina. Ja  pidettävä kaikkia muita Vihollisina, ja "Epäluotettavina Toimijoina". Joihin siis ei voi luottaa.
Joita siis kohdellaan kuin LAPSIA ja vieläpä poikkeavan PAHOJA ja TYHMIÄ lapsia, ja jos se ei miellytä, tulee Siat taivuttelemaan "Oikealle Kannalle" tai vain heivaamaan putkaan / linnaan / vankilaan ! Mihin kuulutkin vitun paska ! ni ! Tun hullu !!
Saatana !!...m...tä vittua...yrititsä tappaa mut vai ..tai jotain..!?!..KAUHEETA !!...*huohotusta*..ai.. hei kamalaa ! ei luoja sentään.. Siat ! Siat!


Summa Summarum: on oltava Vainoharhainen Paholaisen nyrkki Maan pinnalla. VPNMP.- Fin -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti