sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Somput Läpsi Finuiittia

https://www.facebook.com/pekka.karkkainen.940/videos/603388519818816/

Ja tottahan kai, tämäkin on täälläkin jaettava.


Tsiigatkaa ny vaikka tuokin huviksenne. Eritoten nykyäidit yms.
Siinä jotain somppuja tai muita vastaavia, todella nätisti sanottuna, tökkii ja läpsii tuota maidonvalkeaa tulevaa Rasistia™.

Joka ei kyllä sen enempää itke kuin juuri muutenkaan ole niin alistuva kuin olen lukenut "jengin" kommentoinneista. Hän hoitelee sangen hyvin tuon tilanteen. Viileän väistellen ja diplomaattisesti. Vaikkakin uskoisin tuon suomlannin finuiitin pystyvän pieksemään koko tuon vitun marakattilauman HELPOSTI niin halutessaan. Se on tuon Johto Sompun kokoluokkaa ja valkoinen on periaatteessa AINA vahvempi lähitaistelussa, kuin mikään muu rotu. Huolimatta siitä miltä ne Muut, NÄYTTÄÄ.

Valkoisen yksi etulyöntiaseman takaava piirre / etu on nimenomaan melko ylivertainen fyysinen voima ja lihaksikkuus. Ja sikäli myös; lihasten TEHO, koosta viis.


Vähän tähänsuuntaan.....



Kyykyssäkin tuo valkoinen on lähes JÄTTIMÄINEN olio ja ilmestys, noihin vitun super-kurjiin, vinttikoiranlaihoihin murjaaneihin nähden. Tsiisus !

Tuolta näyttää muuten, luullakseni, nykymenon jatkuessa, myös tulevaisuuden Suomi. Tuo käy kohta jo Kansallismaisemasta.
Eikä tämä edes ole mikään vitsi.

Ja sitten sitä ollaan ninQ et "no...tsshh! höh, AINAHAN täällä on tuollaista ollut !! Ja pitääkö muistuttaa että MYÖS FINLEISSON JA FATSER ja blääblääblää"

Joo, mutta TUOSSA ^^ ei ole YHTÄKÄÄN Fatseria tai Finleissöniä tms, ei edes tuo vitun valkoinen ffs ! Joka muuten näyttää siltä, että voisi HYVIN, SYÖDÄ tuon koko riukumaisen neekeripoppoon tuosta, ihan iisisti. Iroonista, tiedän.

*

Ja videosta vielä; kuten TAAS näette, tarvitsee ei-valkoiset YHDEN kurjan, ja nuoren, valkean vastaiseen toimintaansa MONTA omaa murjaaniaan. Eikö SE jo sano jotain ?...
Toki kiusaajat on AINA sellaisia, ne vaan ON ääliöitä. Se on ehkä mysteeri, mutta se EI ole myöskään mikään mysteeri, sellaista se vain on.


Jos tuo olisi muuten toisinpäin, niin.........paitsi että ittenäisyyspäivä peruttaisiin samantien, nin siitä tulisi Haliwuudleffa ja kaikki !
Eikä se poru oikeastaan IKINÄ loppuisi.
Vasurit vetäisi tapauksen esiin, kuin Kanerva kullinsa, jooooka vitun kerta kun jotain "Poliittista Debattia" käydään missä vain ja jostakin aiheesta. Ja viimeistään siinä vaiheessa kun oikeast "argumentit" alkaa olla vähissä / hiipua / loppua ja tilanne on kääntymässä häviöksi.
Thadaa !! Esiin ruoskaistaan TUO ja pari muuta "keissiä" ja Hitler / Natsit !! kortti ym perus vasuri jokerikorttivalikoima.

Tuollaista on elämä viidakossa. Tai minimissään siis. Tuohan vielä Sivistynyttä viidakkoelämäksi, tietenkin kun suomessa ollaan. Noilla Sompuilla oli sitäpaitsi ihan vaatteetkin päällä ja kaikkea. SE on ehkä mysteeri jos jokin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti