keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Ilveilijät

Julkaisen tässä mm TÄMÄN, "luonnos" tasolla jo aikaansa viettäneen jutun  / kirjoituksen NYT. Ja TÄSSÄ.


Sellainenkin asia on pitänyt usein tuoda esiin, että: minä sitten inhoan ja halveksunkin, kaikkia niitä vitun anglosfäärin julkkiksia kuten esim Kounään OuBraaaiijääänia, ja muita koomisia hahmoja, jotka on AINA olevinaan jotain "totuuden" tai jonkin "salatun ja yllättävän" "paljastajia". Eli kyselevät kaikenlaista, ja oikein yrittävät löytää jonkinlaisen ristiriidan vieraansa puheista ja maailmankuvasta, tai jonkinlaisen hauskan tyhmyyden tai virheen tai ei-niin-loppuunastiajatellun ajatuksen tjns, ja sitten he hyökkäävät SIIHEN kiinni kohisten samalla jotain "..mMMTÄÄÄÄHH ?!?!? weeiiiid-a-minit !.." ja jatkavat, että "..sou thät miins thät..." ja niin pois päin.

MUTTA !!!!

IKINÄ !! Näissä näennäisen älykkäissä ja "paljastavissa" ja jopa "riisuvissa" ja "hoksaavaisissa" tokaisuissaan ja asiasisälöissään, he EIVÄT kuintenkaan puuttu mihinkään ihan OIKEAAN tai OIKEASTI TÄRKEÄÄN(!!) asiaan tai seikkaan ja kohkaa sitten siitä !

Esim, neekereihin tai johonkin.
Ne ei KOSKAAN, ikinä, sano esim että.."wouwouwouwou !..heeetkinen, weid-a-minit....tuohan tarkoittaa siis ettääää....mmäääneekerit on ihan vitun primitiivisiä, alkeellisia, ja tyhmiä ja näyttävät hilpeiltä peikoilta ?!!??". Noin ei ikinä käy !

Ikinä !!

Ne naljailevat ja ilkeilevät ja vitsailevat ja saivartelevat ja kiertelevät, VAIN ja ainoastaan mahdollisimman turvallisten ja Poliittisesti Marxististen aiheiden ja niiden tulkinnan, ympärillä. Kuten esim .."...eli siis...tuohan tarkoittaa, että...Trump.. on R A S I S T I !!! ...AHAH...THAHAHahahaaa........" jnejne.

Tekopyhää ja ällöttävää.

*

Ehkä tämä menee nyt jo jankutteluksi, mutta hei?....onko sinulla, vitun mulkku, kiire johonkin !? Erityisesti NYT, keskellä YÖTÄ !!?

Kenties hoitamaan ja hoivaamaan sitä olo tai vaate huoneen "akaasiapensasta" eli "alias" marihuanaatuottavaa hamppupuska ? Vai.

No eniwei, niin siis JOS esim MINÄ sanoisin Kounäänille jotain niinkuin että "...ja ne (neekerit) mm aina hymisee itsekseen ja uskoo että vuuduun harjoittaminen on viisasta ja kannattavaa, ja että he saavat täten vihollisensa voimat, ja ..."

LUULETTEKO, että Khounään vastaisi siihen, tai keskeyttäisi minut, ilahtuneena ja valmiina hyökkäämään, ja siis vastaisi esim, että....
HEEEEETKINEN !?!?!? wouwouwouwouwou ! eikös TUO tarkoita, että ne ...krrhmm...ne tyypit, (neekerit), on melko tyhmiä !?!

Minä ainakin rohkenen epäillä.
Se vain alkaisi käyttäytyä vaivaantuneena kuin jokin vitun Katollilainen pisamainen, keltainen, idiootti, vitun kersa kirkossa kyllästyneenä ja vaivaantuneena. yrittäen jotain typerää ja lapsellista, päästäkseen pälkähästä.

Mutta OIKEA RISTIRIITA ei tulisi niiden Vasurin kusipäiden mieleenkään, ottaa esille ja käsitellä. Ei IKINÄ !!
Neva.

"Vasemmisto ja oikeastaan KAIKKI jotka liittyy MITENKÄÄ tai edes sitenkään, ns ´Politiikkaan´täällä Euroopanpuolella maailmaa, on ottaneet / päästäneet maihimme, joita on TÄHÄN ASTI onnistuneesti varjeltu juurikin mm tältä, ZILJOONIA murjaaneita !! On nekrua, on ählämiä, on mitä lie vitun mustaloista ja ties mitä kebabinnussija..."

"O_0 ..MITÄÄÄÄH ?!?!?!... mutta....eikö tuo tarkoita, etä HE ovat ihan päästään sekaisin ja viallisia kehareita kusipäitä plösöjä !?!?"

"HAHa...no Khounään, kyllä !! Kyllhän se tot...hahhha...tottavie tarkoittaa ! Olet oikeassa !"


Näettekö mitä ajan takaa ?!
U get this !?

.....OLETAN että vastaus on "kyllä! tietenkin" joten sanon että "hyvä!" ja että "et EHKÄ ole yhtä tyhmä miltä (luultavasti) näytät!"

Johon SINÄ vastaat "kiitos" ja minä totean että ...........
"Ei mitään. Kiitti. Ja tässä kaikki. Olet nyt taas VÄHÄN vääääähän, viisaampi."Siinä siis, todellakin, kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti