lauantai 16. huhtikuuta 2016

100 000 Kävijää !!!

Anbiliivi´bl !!!

Wuuuuuuuuuuuuuuuuu Huuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!Faking Jeeeesssh......


AHAHAHAAAAAAAAAAA  !!  YEAAAAHH H !!!
Mon Capitain...FAAAAK JEAAAHH !!!Oooo !! Oooo !! Ooooo !! SATATUHATTA !?!?! ..OHOHOhooo ooo oo OOOooo OOO !!!!!

Ai´jai Käptn !


                                   <><><><><><><><><><>

No niin, nyt se on tapahtunut !! Kapteenin Blogi on vihdoin murtautunut läpi SADANTUHANNEN kävijän, ällistyttävän ja vaikuttavan, haamurajan !!!

Ehkäpä pieni haastattelu on nyt paikallaan ? Vai ?....whaddaya sei !?

No....mikä että EI !!!!!?

Ensiksikin tämä klassikko kysymys, että: miltä nyt tuntuu !?!?

"Feels bad man"..hahahaa, kuten siinä Meemissä....no joo no, ei. Hienoltahan tämä tuntuu, kiitosta vain.
Mutta samalla toki hieman ikävältä, sillä Maailma ei ole merkittävästi muuttunut....tai ainakaan parantunut. Osittain voidaan jopa sanoa sen miltei TAANTUNEEN.

Kaikkea on ollut, tullut ja mennyt. Asioita on ..ollut ja vähän muuttunukin, mutta mitä enemmän kaikki muuttuu, sitä enemmän ne pysyvät samana, kuten sanotaan.

Aivan, aivan. Jaahaa..no joo, no mutta; mitenkä tilanne on mielestänne kehittynyt tai muuttunut, Hra Kapteeni ?

No....onhan tuohon vähän vaikea äkkiä vastata kovinkaan kattavasti, mutta voidaan kai sanoa, että  ....m.....mmmm..... no, että tilanne on aika pitkälle sekä sama kuin aiemmin, silloin kun Blogini tuli saataville myös Hoi Polloin Ei-Tähtiliittolaisille Lukijoille, ja samalla se on myös jokseenkin huonontunut.

Paitsi tietysti Kimin yhä valitettavampi ja oudompikin, tilanne, olen myös huolissani Borgien vallan lisääntymisestä sektorissamme. Ja heidän umpikierojen ja umpityperien Aatteidensa suosiosta niinikään.

Joidenkin ihmisten ja muidenkin, pää, on todellakin kutistunut huolestuttavalla tavalla viimeaikoina, ja käynyt sikäli siis yhä ahtaammaksi ja ahtaammaksi. Kuin käärmeen perse niinsanotusti.
Näin tuossa eilenkin erään naisen jonka pää oli enää suurinpiirtein tennispallon kokoinen !! Joten sikäli tilanne etenee hyvin huonoon suuntaan. Ja sikäli, ettemme tarkkaan tiedä vielä KETKÄ tai MITKÄ ovat tämän kurjuuden todelliset Taustavoimat.


Niimpä, niimpä......no jos nyt sallitte, niin haluaisinkin heti kysyä että; ketkä teidän mielestänne ON, "kaiken takana" ?


No taaskin; tuohon on kovin vaikea yht´äkkisesti vastata, muuutta....JOS minun nyt jotain tulisi kuitenkin tarjota vastaukseksi, niin ......sanoisin luultavasti, että ns "Ferengit" eli  muinaisnimeltään "Juutalaiset". Mutta myös muitakin mahdollisuuksia ON. Kuten esim naiset tai Zambialaiset tai jopa Tamperelaiset.
Mutta emme ole vielä lukinneet mitään vastausta tai fotoonitorpeedoja kehenkään tiettyyn. Paitsi Esko Ahoon ! Koska; se hyypiö on PERSEESTÄ !!  .......Vittu saatana !


Ahaa..jahaa, no mutta rauhoitutaan nyt ja juhlitaan !! Tämähän on merkittävä ja juhlistettava hetki ja saavutus !?

No joo, kyllähän se näin on. Totta puhut.


Niin, olette näköjään saaneet myös jonkin bändinkin paikalle, esiintymään. Osaatko kertoa heistä sen tarkemmin ?


AHAHhaaa, jahaa...hahaa, no joo no, tuo on eräs tuttavani omistama bändi, joka siis koostuu TÄYSIN ex-Juutalaisista / muista "Vasemmistolaisista" / Borgeista, tai "torakoista".
Ja tämä minun tuntemani kaveri oli palveluksen velkaa, joten pyysin että hän tuo bändinsä (Siisti Torakka Bändi 2500) soittamaan ja juhlistamaan tätä hienoa hetkeä.


♪  ♬ ♩  🎶
Ahaa ! HAhaa, no mutta...soitantohan käy heiltä hienosti !

HAHahaa kyllä ...kyllä vain.

*Sokeriliemet Pojille!!*  Kapteeni huusi tässä, haastattelun lomassa, Keulakympin tarjoilijalle.


No... mitenkä iltaa aiotaan nyt jatkaa ? Juhliako on tiedossa ? vai...
...ahaa... AHHAAAa...hah hah haaa....no tuo vastaakin kai jo kysymykseen !!Kiitos kaikille kuulijoille ja hyvää illanjatkoa täältä Keulakympin juhlahumusta !

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin !!                                                                    S A T A T U H A T T A !!!!
IN YOUR FUCKING FACE PEOPLE !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti