tiistai 19. huhtikuuta 2016

"Pelontorjuja" on idiootti (ja ns petturi)

Luin tuon "Pelontorjunta" nimisen, omituisen, blogin uusimman yrjöläntin tuon Oikotiedon takia ja kautta.
Siinä käsiteltiin jotain Feelix ketsuppimainosta missä esiintyy ilmeisessti ihan 100% NEEKERInaaras. Ja tämä vitun IDIOOTTI, tämä saatanan LÄSKIPÄÄ, tämä kuvottava vitun perkeleellinen KUSIPÄÄ, tämä luultavasti LIHAVA ja keski-ikää lähestyvä PASKA, tämä maannuoliainen petturi mulkku muulinpaska typerys, TYPERYS !!! Tämä ääliö, tämä vittupää, tämä vitun vittu, meni ja sanoi tai JULISTI pikemminkin, että "...(sen neekerin) suomalaisuus on kiistaton..."

Hei älykääpiö läskipää; juuri NYT - haluaisin käydä kimppuusi !! Vitun kusimulkku.
Kiitä luojaasi, luultavasti jotain helvetin-ulottuvuuden rikollista velhoa, etten pääse sinuun käsiksi niinsanotusti "lankoja pitkin" !!!
Perkeleen helvetin vitun idiootti.


Vittu jos se on saatana N E E K E R I niin se EI silloin ole SUOMALAINEN !! Ei vaikka MIIIIITEN (epätoivoisestikkin) sitä kääntelisit ja vääntelisit ja juonittelisit ja "tulkitsisit".
Joka onkin sangen suosittua nykyään; tulkinta.

Voinhan minäkin "tulkita" että "ihminen on periaatteessa lintu...ja se ON, kiistatonta" muttei se niin O. Ei OIKEASTI.

Ja mitä tulee tuohon iänikuiseen paskaan, tuohon vitun atomiakin ohuemmaksi kuluneeseen jankutteluun, että "olemme kaaaaiiikki kuitenkin, lopunkaiken, vain Afrikasta / Afrikkalasia" niin nin: ei olle.
Ja sen TEORIAN  KEKSIJÄ(!!!) on jo itse myöntänyt, muistaaksi 1990-luvun alussa, KEKSINEENSÄ koko vitun PASKAN. Ja arvaatteko MISTÄ SYYSTÄ ?!?!!?Thät´s rait !!  " P O L I T I I K A N " !!!! Sen takia.

SE että joku tuollainen typerä nynny, MYÖNTYY sanomaan OMAAN vitun MAAHANSA VÄKISIN ASETTUNUTTA de facto LOISTA, kyseisen populaation "kiistattomaksi" jäseneksi, osoittaa paitsi SUUNNATONTA typeryyttä, niin absoluuttista PASKAHOUSUISUUTTA ja PELKURUUTTA.
Mutta onko se yllätys tyypiltä joka kutsuu blogiaankin "PELON TORJUNNAKSI" ? Sillähän se jo tuo esiin, tietäen tai tietämättään, olevansa yksi niitä jotka PELKÄÄVÄT kaikkea. Ja siksi nämä IDIOOTIT myös OLETTAVAT, että me muutkin elämme jatkuvassa pelossa ja vainoharhassa, kuten salaliittoteoreetikko tai Tavallinen Jutku, tai Poliittinen nainen tjms.

Mutten minä PELKÄÄ "Maahanmuuttajia" minä vain en HALUA niitä tänne, enkä TYKKÄÄ niistä, ja minulla ON OMIA VISIOITA asioista, kuten oikealla valkoisella TULISIKIN olla, EIKÄ YHDESSÄKÄÄN NIISTÄ ole YHTÄKÄÄN vitun NEEKERIÄ !!!

Nada ! Not One !! Ei ensimmäistäkään.

Jos joku (muukin kuin jutkut) rotu tulisi paistaa uunissa, olisi se tietenkin nekrut. Maailma paranisi siitä niin kummasti, että te keskinkertaiset uskoisitte Jeesuksen ilmestyneen jossakin / johonkin, tai jonkin muun IHMEEN tapahtuneen. Mutta ei ! Se oli vain se, että nekrut katosivat. Siinä kaikki.


*

Ja tuo tuollainen on ihme vitun nälvintää ja päänaukomista ja sitä sellaista "Vasureille" tyypillistä vitun niljakkeista perkeleen vetelää vätysmäistä Yleistä Vittumaisuutta ja jalkoja perässään laahaavaa vitun typerää lapsellista heterokapinaa ja vastarannan-vittuilija-kiiskiyttä, tuo että aletaan yli-vitun-päätään "purkamaan" sitä MITÄ on suomalaisuus. Hei vittupää; se oli tähän asti ihan riittävän kelvollisesti määrittynyttä, ja kaikki olisi VOINUT mennä HYVINkin. Mutta koska te olette abysmaalisen tyhmiä ja siksi myös HYVIN helposti PANIKOIVIA ja ABSOLUUTTISEN itsekkäitä, niin EI käynyt. Ja TÄSSÄ sitä nyt sitten ollaan.
Kuten JOKAINEN vitun puullapäähänlyöty idioottijengi halki maailman(kurjan)historian. Samoja saatanan typeriä kiukkuisia ja visiottomia, aivottomia VITUN lantapäitä. Riitelemässä milloin mistäkin.

Tulkaa perkele neekerien syömäksi minun puolestani, HÄVITKÄÄ maan pinnalta. Huu givs a fak !?

Ei ainakaan se teidän "Jumalanne" thät´s fo shoo.

En tiedä ettekö te YMMÄRRÄ tätä vai vain VÄLITÄ, mutta asia on NÄIN yksinkertainen; jos sinä HÄVIÄT pois, sinä häviät pois.
Siinä KAIKKI. Mitään jatkoa ei sen kummemmin ole tai tule. Siinä kaikki.
Käärmeet jää henkiin, ja neekeritkin.
Sinä et. Siinä kaikki.

Ja tulevaisuudessa, beigenruskeat typerät lantapäiset vitun mulattivillit kuljeksii pitkin raunioita ja suurten raunio"temppelien" ja kaupunkien yllä, sormi suussaan ja perseessään, hölmistellen miksei HE SAANEET taivahasta tiputettuna tuollaisia ja mikä ihme ne on voinut tehdä ? Ja varastavat niistä KAIKKI käyttökelpoiset osat mitkä lähtee irti, rakentaakseen jollekkin vitun Ylevöitetylle koiralle, pyhätön / temppelin. Palvoakseen siinä sitä ja verta ja kananluita ja sadetta ja aurinkoa ja väkivaltaa ja kylän vanhinta / päällikköä.

Ja TUOHON te TULETTE menemään, SE on tämän suunta. Mutta koska MINÄ olen yksi niistä kolmesta tällä planeetalla jotka NÄKEVÄT ja osaavat ENNAKOIDA ja TIETÄVÄT ja YMMÄRTÄVÄT kaikenlaista shittiä, minä NÄEN tämän SELKEÄSTI ja te ETTE. Te olette menossa, mielestänne, kohti Loistavaa Tulevaisuutta™ !!

Johon ei VOI, ei vaan nääs voi ?!.... kuin sopeutua. Pyllistää kiltisti ja sopeutua.
Ynistä ehkä vähän, muodon vuoksi, mutta lopultakin vain; sopeututua,

Haistakaa vittu !Thänkjyu.
Pelontorjuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti