lauantai 23. huhtikuuta 2016

SätödeiNaitLaiv FJA

Finaalijakson Arvostelu.


Jär-kyt-tävää.


Halusin todella tykätä siitä, mutta kyllähän se ihan kelvotonta sontaa taaskin oli. Ei siinä mitään voi.

PPP meni ihan hukkaan. Ja se sen alkujuonto oli ihan silmittömän paska. Ei siinäkään ollut MITÄÄN kehumista.  Hauskempaa olisi ollut nähdä vaikkapa muslimi teurastettuna tai jotain. Tai siis se teurasTUS.

PP on ollut kai "kuvioista" poissa liian kauan, ja menettänyt "tachinsa" tai sitten se vaan on liian vanha tai jotain. Mutta on se ihan sellainen ylimalkaisen miellyttävä kilpikonnankasvoinen kuvatus silti edelleenkin, ihan vain katsella.
(Ja siellähän se Heebärin pullukkapoikakin hihitteli katsomossa, kun idolinsa "pani haisemaan" lavalla. Ei siis oikeasti ! Vaikka sitä tuon ikäisille toki sattuukin. Heedbäri hihitteli kuin olisi seurannut leipomossa kakunvalmistusta, kakun jonka HÄN saa SYÖDÄ sitten kun se valmistuu.)

Olihan tuossa toki pari ihan sellaista "hyvää"kin sketsiä, mutta ne oli silti vain sitä. Ei "mahtavaa!!" tai "HAAAUUSKAA!! LOL!"

Artistivieras, kuten PP hienosti asian lausui, oli Tähkän Late. Ja se oli HELPOSTI paras musavieras koko shoussa.
Late on TYYLIKÄS ja mä diggaan, jos sallitte hieman Stadin axenttia? ja miksette sallisi ? ...vitun mulkut !!...mitä VITTUA ?!?!
Vittu tää on MUN BLOGI vitun paska !!!! Helvetti !! Vittuako tänne tuut määräilee ja näi, et mitä saan sanoo ja MITEN, ja mitä EN ?!??!

Ihme vitun kyrpä perkele.... jaa niin no, sekosin jo asiasta, siis, elikkä: mus..mas...mis....Late Tähkä !!

Tai "Tähkän Late". Se on oikeesti melko TYYLIKÄS otus. Ja sen bändin "luuk" tuossa lähetyksessä ainakin, saa minulta kehuja. Se näytti joltain FliitWuudMäkiltä tai joltain vastaavalta, kasari-musavideoesiintymiseltä tjns.


Eikä Late huido ja "räppää" siitä kuinka hän on lähiöstä kotoisin ja kuinka hän on aina vain tsiigannu telkkaa ja syäny sipsii ja ..ÄÄÄÄSH!! siis EI!! Vaan kuinka hän on räiskinyt toisia niggoja AaKoolla pitkin päivää ja sniiduillu koko laiffin, ja taistellut alamaailman varjoissa, paitsi KELAa vastaan, myös Varjojen Vaarallista Liigaa ja kultaluotien sateessa väistellyt Kalman kylmää kosketusta jne yms.... vaan Late on ihan suomalainen, ilman ...laik NATHIN !! ninQ MITÄÄN vitun ongelmia tai komplekseja tms.

Voisi miltei sanoa, että; Late on suomalainen !! Tai että: Late on EHDOTTOMAN valkoinen / suomalainen.
Sillä EI ole kai, näitä moderneja itsetunto-ongelmia, mitä lähes JOKAISELLA MUULLA valkonaamalla ON.
Ja SE on yksi primäärisyistä, kuten lempiblogaajani sanoi, sille ettei valkoiset nykyään enää sano neekeri tai käytä neekeri tai nigger, sanaa. Ja PELKÄÄVÄT niitä ja niiden käyttöä ja käyttäjiä, ja / tai INHOAVAT ja VIHAAVAT niiden käyttäjiä ja pyrkivät polttamaan nämä roviolla tai sulkemaan linnaan tai minimissään sensuroida jne yms. Junou.


Lauri siis oli melko "staili" ja ihan hyvähkö lallatushan se biisikin on, vaikka sen joutuu kuulemaan melko tiuhaan radiosta / kauppojen kaijuttimista.


*

Alku oli tälläkertaa hyvä ja armollisen lyhyt ja ytimekäs, toisin kuin "Poliittinen Prosessi" mikä ikinä onkaan.

Sitä Nalle Woolruussia kannattaisi ehkä esittää toisin.
Tosin sillä on ihan vitun hieno kylpytakki !!

Se joku tungetteleva Ärrän kassa oli ihan hyvä ja outo, sketsi.
Muuta en edes muista.

Toivon että tuo jää nyt tuohon. Ja tilalle vaikka jotain suomalaista, jotain IHAN OMAA !!!

Keksikää vain jokin OMA juttu, niin minäkin tekisin.

Ja vielä yksi juttu jonka olen tässä tarkkaillessani suomlannin Finuiitin rimpuilua moderniuden kourissa, oppinut; sitä mitä ikinä luulettekaan Anglo-Jutkuilla olevan leffoissaan ja sarjoissaan, EI VOI saada yksinkertaisesti töksähtelemällä ja kiroilemalla vain kiroilun vuoksi jne.

Ellei sitten haukuta absoluuttisen lyttyyn esim Asturd Thoorssia.

VITTU mikä VITUN lehmä PERKELE !!
HELVETTI !!...he...l..VITTU mikä paska ! Saataana !! Ai JUMALAUTA mikä vitun ...hapan vittu !! Mikä syyläinen VITUN PASKA !! Mikä perkeleen räkäpäinen paskamuuli vittupää pölkkypäinen Ruotsalainen vitun älykääpiö VITUN idiootti !
Saatana mikä VITUN vitun, perkeleen, helvetin paskan.... vitun kyttyräselkäinen VITUN NNNOIITA !! Mikä VITUN Marksistinen ylimielinen sonnastanoussut rotta !!
JUUUMAAALAUTA mikä kusipäinen kusinen vitun VITTU, mikä super ...iljettävä mulkku PASKA !!


No jaa...no ei tuossa itseasiassa ole siltikään mitään hauskaa.....kuten siis näette.Guudbai Äs Än Äl !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti