keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Neekerinmetsästäjä

WAU !
Ei voi kyllä kun olla kiitollinen ja hämmästynyt, en tosin lukenut juttua muuta kuin otsikon, että joku viitsii ja jaksaa, näinä päivinä vieläpä(!!), mennä meidän kaikkien puolesta, Afrikkaan, ja ammattimaisesti "apuharventaa" neekerten vaaaaltavia kaikkialla rehottavia tuholaislaumoja.

Kiitos herra Takavuosien Supertähti !! Kiitos.

*

Jumalauta äijä METSÄSTÄÄ neekereitä !?!?!....wau !!
Ai miin........faking...WAU !!

TUO on luultavasti Tulevaisuuden haaveammatti valkoisille lapsille, pojille lähinnä. Tytöt nyyhkii ja ynisee luultavasti jonkin eksoottisen juopon perään ja huolehtii ähläm-murhaajien hyvinvoinnista, eli paljolti kuten nytkin, eli mikään ei luultavasti muutu.

*

NYT on myös KERRANKIN, oikeanlaisessa ja "korrektissa", käytössä tuo sana tai sanonta tai käsite "Hyväntekeväisyys". Näin ON !

Afrikan Neekerin apuharvennus ihan oikeasti ON(!!!), yleishyödyllinen palvelus koko ns "ihmiskunnalle" ja myös Aasialaisille ja niille etelä-amerikan vitun primitiivimurjaaneille. TUO on todellakin, todellista hyväntekeväisyyttä parhaimmillaan.
Ja minä uskon, että neekerit on itsekkin samaa mieltä, sikäli kun käsittävät mitä on tekeillä. He pääsevät itse kärsimyksistään, ja ....samoin me muut. Me Ei-Neekerit.

Ai vittu miten huojentava tieto ja mahtava uutinen !
Mikä mies !! Fakkin ei !

Minä ehdotan nyt heti, ensimmäisten joukossa, jotakin mitallia ja/tai patsasta tälle Neekerinmetsästäjälle.
Sillä voisi minun puolestani korvata vaikka sen vitun Mannerheimin Ryssänpaskan siitä Kiasman edestä pullistelemasta ja pilaamasta muuten ihan hienoa kaupunkinäkymää.

Ja huunous; ehkä universumi synkronismipäissään suo sen tapahtuvan, että tuo Metsästäjä kaataa siellä muun sonnan seassa, myös sen Mustan Marskin. Sen Neekerheimin !?!?
Se olisi kyllä jo niin "runollista" ja spirituaalista, että joutuisin itsekkin ehkä menemään pöytäliinana alle hetkeksi piiloon. Se olisi HYYTÄVÄÄ !! Faking kriipi !

*

Ja kiitos myös Estrellalle joka näköjään "sponssaa" tätä juttua. Kiitos ! (tehkää parempia sipsejä vitun paskat! Ja lakatkaa kumartelemasta Vasemmiston Räyhähenkihippiloistorakan-ripulipaskoille).

En tiedä kumpi noista kuvan miehistä se on, mutta NYT haluaisin kyllä, harvinaista kyllä, puristaa kättänne ! Ja siunata sen.

Onnea metsälle, Sankarimme. Onnea.
Gudlak mister Niggerhunter.

Wii lav ya !
Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti