lauantai 2. huhtikuuta 2016

Vitut "Vahdissa" / Puollustavat Pimpit

Lähes KAIKKI ongelmat, yhdessä kuvottavassa kuvassa.

Haettu dissectleft blogista.
HAHAHAHAHahaha kuvottavaa....ja ihan VITUN saatanan ärsyttävän typerää !!!

Oi perkele että sitten vittu vituttaa tuota katsoessaan !! ..Ja vittu että ryssiä luultavasti naurattaa myös ! HAHAHA....minuakin naurattaisi !
HAHHAAAAAAAAA..aaaaaaaaaaaaahhhoivoi...oijoijoijoijoijoijoijoi...oi vinetto että tässä lillutaan kohta luullakseni melkomoisessa kusessa !

Ja sitten JOS siitä selvitään, syytetään MIEHIÄ ja siis VALKOISIA miehiä kaikesta. Ei tietenkään näitä idiootteja ämmiä, jotka tuossakin kuvassa perkeleen ääliöt, istuvat tyhmien hiivaisten vittujensa päällä kuin jotkin tarhantädit tarhan ...luokkako se on? seinustalla.

Vittu KATTOKAA NY PERKELE TAAS !!

Vittu käyttäkää niitä perkeleen vitun apinan PUUSILMIÄNNE vitun IIIIDIOOOOOOTIT ja KAAAAATSOKAAAAA !!!!!!!


Tuossa tiivistyy vähän sitäkin, miten vitun ÄLLISTYTTÄVÄN HELPPOA on elämä ollut täällä pohjoisessa, ennenkuin paikalliset idiootit pikkusielut alkoi kiehnätä ja maahantuoda omaa tylsistymistään elämään, lievittääkseen, ongelmia. Neekerien ja muiden pirulaismurjaanien alkeellisessa ja tunkkaisenhajuisessa vitun muodossa.

Yhtä hyvinhän sitä olisi voinut kai vain avata Venäjän vastaisen rajan ? Eikö ?
Ainakin ne on pintaväriltään valkoisia suurinpiirtein.

*

Nii !!...össön sössönsöö.nii, onko tytsyille hommattu vähän Miiinisterin paikkaa ? oonko !?!..nii !!...oOhhoh ! Onko pimppi nyt pippelin veroinen ?..O_0 !??! Ooooooh !!...OOOonnko !? nii....piiippelin veroinen on pimppi ..nyt.. ... Käykös tytöt vähän uimassakin vielä, myöhemin ? käykö ? ja kakulla ?....oooiiih... ihanaa.. kuulkaa, ja ehkä iskä hommaa vielä koiranpennunkin tai jotain huitsin jännää ja kivaa !
Tai ehkä presidenttiyden tai jos OOOOIIIKEIN hiiriä olette ja kilttejä, niin ...mmmm...?....ehhkää....ssshh! hys ! ehkä se hommaa teille jopa Keisarinnan arvonimet !!
Järkätään teille sitten jokkut kivat, vaatteet TIÄTTY!!!! niin nin jokkut kivat näennäiset tutkinnot ja ÄO-testitulokset ja kaikki mahdollienn ! left-än-rait-än-bumbumbum !


Ai VITTU sentään !!
VITUN HETEROT !! Vitun ämmät ! Vitun idiootit !!...Vitun ääliöt vitun ihmiset. PERKELE!!!
Vittu; upotkaa PASKAAN !!!

Mutta niinhän tässä käykin; neekerit "juoksee teidän ylitsenne". Siitäs sitten VITTU saatte.

Saatatte ehtiä sieltä neekerin jaloista, sieltä alhaalta, EHKÄ, äkkinäisiesti hipaisemaan sen suurta ja Ylivertaista™ kulliakin ! Eiks vaan !?
Eikö olisi hiiiieenoa ?!
Nou ?
"..Tlälälälälälälää...ttumäoonviiiisas !!...Saatanaaaa !!..tsäppädäppä-däppädäppä-däppädää.. blblblwlblwlbläwläwläää!..."


P.s Ja niin siis, tuo kuvan nainen tuossa ^on luullakseni Suomen Puollustusministeri Maisa Pihmätymppi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti