maanantai 25. huhtikuuta 2016

Sossu vei hynät

http://www.hs.fi/mielipide/a1461377549587?jako=8d5d60ed866f75d88dcdc0da81fa6c6c&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage


Tuossa on yksi ensi-sijainen syy miksi inhoan teitä, hyvät Kansalaiseni; teillä ei ole sydäntä.

Te olette samanlaisia tai pahempia, kuin Ryssät.

Kylmäkiskoisia ja sieluttomia Perkeleitä ja paskoja, jotka kitisevät saatanat RAHASTA ihmisen sijaan. Teille elämä ei totisesti ole MITÄÄN muuta kuin; "Poliittisia Päätöksiä" "Lakeja" Kyttiä, sääntöjä, estoja, rajoitteita, kieltoja, esteitä, hapanta vittunaamaista valitusta, Kollektivististä kiduttamista ja Kollektivistista kyttäystä ja yninää ja mankumista ja "ruotuunpalauttamista" ja siinä pitämistä, epäinhimillistä lähes robotinkaltaista jankutusta kaikesta edellämainitusta ja niistä VITUN "velvollisuuksista" yms paskasta. Joihin ainakaan MINÄ, en ole YHTEENKÄÄN SUOSTUNUT !!

Minä synnyin, kyllä, mutta tähän mennessä minulta ei ole VIELÄKÄÄN   KYSYTTY !! itse asiassa lainkaan, yhtään, mitään. Minkään suhteen. Koskaan.

Te vain OLETATTE, että kaikki on "mukana jutussa" ja kaikki kuuluu teille jne. Ihmiset ON, siis ihan TÄSMÄLLEEN, kuten blogisuosikkini suurinpiirtein sanoi: lauma ahmatteja ja varkaita.

Sitä on ns "ihmiskunta".


Te olette vain elukoita. Toinen toistaan pahempia.
Haistakaa suurin osa, vittu.


Ja itse tuosta asiasta; ÄLKÄÄ herran tähden I K I N Ä !!!! pistäkö TILILLE RAHAA jos haluatte antaa sitä jollekkin joka saa Toimeentulotukea !!!

Tsiiiiisus Khraist !!! Mikä amatöörimäinen moka !!!

TottaKAI !! se tsiigataan "tuloksi" ja totta-vitun-KAI (en siis KOROSTA SANAA "KAI" vaan tuo viittaa nousevaan äääÄÄÄNENPAINOOON!! sanan loppua kohden) suomen automaattiset ja robottienkokoamat työntekijät virkailija / viranomainen / byrokraatti / demonirotta mulkut tekee JUUUUUST ninkö paperissa lukee  tai, nyt jäykäksi!! kaikki! LAKI sanoo !!

JUMALAUTA !! jos saatana itse "Laki" sanoo niin, nin vittu sehän ON niin !! Jos se sanoo taivaan olevan ruskea ja hyvin hyvin matalalla, ja koostuvan marmelaadista, se vittu ON(!!!), niin !!


Laki = Jumala !! Än dount juu fogedit !


*

On hyvin hyvin surullista itsessään, että jonkun vanhemmat tai aina huolissaanoleva olento nimeltä Äiti, antaa jollekkin rahaa, esim...LAPSELLEEN, ja että sen nappaakin nuo VITUN VAPAAMUURARImyyrät...anteeksi siis "Valtio" ja Kytät yms Pyhimykset jotka vaan...tietää paremmin. Ne vaan synty sellakseks....what kän ja duu ? Niin nin SE on jo melko vitun kurjaa itsessään, mutta mikä pistää TODELLA vihaksi, on SE että nyt nuoKIN hynät menee jollekkin, VITUN, PERKELEEN, hevonhelvetin VITUN NEEKERILLE tai ÄHLÄMILLE tai jollekkin VVIIIIITUN Romanian katurotalle saastalle !!!

Enkä pysty ilmaisemaan TUNNETTANI asiasta tässä silkalla tekstillä, mutta päätelkää huutomerkeistä ja kirosanoista yms.


VITTUUUUUU !

Niinkuin se yksi Kanuunankuula siinä dokumentissa kameralle huusi, pörrätessään pärrällään siinä ennenkuin suhahti sillä kai tiehensä; "haistakaa vittu!"

Ai hi´r ja. Sehän oli kuin tästä blogista perkele !!

Varastitko sinä saatana minun replani perkele ?!?!

W T F  !?!
Olette te uskomattomia paskiaisia suomlantilaiset ! Ei voi muutakaan sanoa. Vitun valittavat perkeleen RyssänJutkut saatana.

Te olette KAIKKI, tavalla tai toisella; ihan VITUN patalaiskoja !! Ja KEHTAATTE saatana alkaa AAAIIIINA aukoa päätänne siitä jos ja kun joku on "sosiaalipummina". Minulla on siitä itsellänikin kokemusta kuten olen sanonut, ja haluan sanoa siitä SEN, että; älkää tuomitko, sillä te ETTE TIEDÄ M I K S I    !!!!    sellaiseksi PÄÄDYTÄÄN.
Ja JOS LUULETTE, että niitä on kovinkin monia jotka oikein HIMOITSEVAT siihen asemaan tai että sillä elelee jotenkin leveästi niin ....voin vain voivotella typerää pientä päätäsi. Vitun käpyaivo perkele.
Kiipeä kuuseen, ai sei.


Mutta; te olette täsmälleen sellaisia kiukkuisia pikku paskapäitä, mitä KAIKKI Kollektiiviset "Kansat" AINA on, ja kaikki jotka on olevinaan jokin...."Kollektiivi".
Eli ihan VITUN takakireitä, tekohymyileviä pikku PIRUJA, jotka puukottavat heti selkään jos ja kun siitä vain hyötyy itse jotakin. Te sopisitte OOOOIIKEIN hyvin Pohjois-Koreaankin, aim shöör of it. Ei ne edes huomaisi teissä mitään eroa paikallisiin Puolueen Uskottuihin.
Samanlaisia typeriä kireitä sieluttomia lahjattomia vitun Valtion Pölkkypäitä ja typeriä vitun vittupäitä. Kaikki.
Ool of them.


"ÄÄäääk!! hei !...KÄÄÄÄÄK!!!!"

"No!!?? MITÄ NYT?!?!?"

"No...vittu ku...emmäätiä...kato ny !!  ´Ttu tolla toisella helvetin heterolla menee marginaalisesti PAREMMIN kuin minulla !! Joka olen aina kuunnellut mitä muut sanoo ja tehnyt orjana töitä ja maksanut veroni yms jne jäkäjäkäjäkä.."

".....jaaaaaa....."


* * * * *

Minä sitten vittu HALVEKSIN tuollaista saatanan sakkia !! Ei PERKELE että minun sydämeni palaa (lainatakseni Rammsteinia) kun ajattelenkin teidän vitun samojedien KYVYTTÖMYYTTÄ rangaista niitä jotka ovat OIKEASTI jostain vitun PAHUUDESTA; VASTUUSSA !!!!
Te olette oikea klassikkoesimerkki Kyvyttömästä Paskasakista !! Teillä ei ole sen vitun "Legendaarisen Sisun" ALKEITAKAAN. Eikä ole mitään "Uniikin Suomalaista Sisua Perkele!", on vain IHMISEN SITKEYS sinänsä, an sich, as such, per se. Se EI OLE mikään vitun Suomalainen piirre vitun tympeät perkeleen pölkkypäät. Ihan kuten ei ole mitään vitun "Amerikkalaista Unelmaa" vaan on vain ihmisten unelmia. Thät´s it !

Get ovet it. Idiot !


Teistä ei vain OLE, heittämään sitä vitun laivalastillista Demoonisia ja ihan tasan OIKEASTI, ei salaliittohörhösti, de facto; VAPAAMUURARILLISIA ja useimmiten myös JUUTALAISIA, PERKELEEN vitun läskipää-kusiruutta-paskanaama-vittupää-muuleja yli laidan. Joka nämä KAIKKI ONGELMAT ihan ITSE ===> *tämä osuus on suoraa K I L J U N T A A !!* AIHEUTTAAAAA !!

Koska TE, vitun "Kansalaiset" (idiootit), ette ilmeisesti OSAA olla olemassa ja elää / tule toimeen, ilman tuota tukevaa Toteemipaalua eli Valtio / Kytät / Lait yms, Me Kaikki, tämän auringon alla, saamme "nauttia" sen runsaista ja LUOVISTA hedelmistä !

Sen ihanasta ihanasta nektarista. Sen lähes Jumalaalliseksi kohonneista Vapaam....tai siis Pyhimyksistä. (Sellaisiksi ne ihan OIKEASTI, LUULEE tulevansa !! "Muurarit!! HAHaaa...vittu mitä idiootteja! Voiko YLIMIELISEMPÄÄ ja tympeämpää nyrpeää läskipäätä hyödytöntä vitun kuormastasyövää rottaa / paskaa, edes olla, kuin "Vapaamuurari" ?!?!)

* * * * *

Muistakaa SYYTTÄÄ ===> Vapaita Muurareita. NE juutalaisten kera, on niitä TODELLISIA syyllisiä, ihan. aina.
Vaikka teille mitä tahansa sontaa "opetetaan" ja te ette itse jostain syystä, ja tämä on minulle ihan OIKEASTI - ihan täysin aito mysteeri(!!), kykene NÄKEMÄÄN tai HAVAITSEMAAN tai TARKKAILEMAAN ja siitä PÄÄTTELEMÄÄN, MITÄÄN.
En tiedä MIKSI te olette sokeita, mutta niin vain on.

Sanotaanhan se siinä vitun Raamatussakin !! Nou ?

"Teillä on silmät NÄHDÄ, ja korvat KUULLA!!! Mutta siltikään te ette KUULE tai NÄE MITÄÄN!!!"

Tuohon voisi minun mielestäni ihan hyvin vielä lisätä sanat "vitun älykääpiöt, ali-apinat, typerät imbesillit vitun idiootit".

JA, lisäksi, siihen voisi laittaa noita HUUTOMERKKEJÄ !! Mutta whatever.

Lähettäkää Poliitikoille rahaa ja valtaa.


Kiitti !

P.s Äänestäkää mua ! Mä teen kaikkee mitä TE, haluutte tehä !! Mutta auta armias jos yritätte tehdä sitä ITSE !!! Eli jotenkin muuten KUIN "minun kauttani" ja Virallisen, Parlamentaarisen  ...(.....)....Järjestelmän "puitteissa" !!! SITTEN ei hyvin kuule käy !!
SE !! on syntiä !!! Arkkitehdin mielestä ainakin.
Eikö teillä todella IKINÄ välähdä !?!? Mikään ?!? Mitään !??! mielessänne.

Haloo !!?

Kuuletteko edes ?......onkohan tämä muuten edes päällä...?..
...haloo !??!....testing testing...wan-tuu-trii...

............
....


Lopputervehdys vielä mahdolliselle KGB-paviaanille !! Hail to the man !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti