sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Barbaari Pressax !

Tuossa kun ovat nyt puhuneet, lähinnä toisilleen ja keskenään, että tulisi siitä Jutasta niin hyvä Presidentitär, niin MINÄ Aattelen taaskin Toisin !!!

Nimittäin, MINÄ sanon, että tehdään samantien siitä Mustasta Barbaarista pressa !! Siitä saadaan se jos ei viimeinen niin ainakin yksi niitä viimeisiä...erikoisuuksia tai mikä se nyt on, pressaksi. Ja raja-aitoja nurin. Ja suomeen oma Obama. Nyt kun Neekeripäälikön kausi lähenee loppuaan.

Mikä sen parempaa ja nykyaikaisempaa kuin PRESIDENTTINÄ "Musta Barbaari" !?!?

Tsiiisus Khraist ppl !! SEN rehellisemmäksi ei "Politiikka" VOI, enää mennä.

Se on neekereiltä ja simpansseilta kotoisin, ja NE 2 sen taitavat ehkä parhaiten ja ne siitä eniten nauttivat ja ne sitä tarvitsevat jne, joten se olisi "Politiikan" luontainen loppu.
Jonka olisi pitänyt koittaa jo kauan sitten.

Siinä voisi olla sen paskan tarinan pää, ainakin täällä suomessa. Ja sitten kun SE on kärsitty, voitaisiin jatkaa siitä mihin jäätiin kun te vitun idiootit otitte käyttöönne Kytät ja Perustuslain ja Valtion ja Hallituksen ja kaikki muut vapauden kiistäjät ja varastajat ja tuhoajat, ja toisten ihmisten ammattikäskyttäjät ja kaikkeenpuuttuvat häslääjät ja hössöttäjät ja häiriköt ja varkaat.
Voisimme alkaa ELÄÄ !!!!

Kuin Gallen-Kallelan taulu !

SUOMESSA !!! Ei VALTIOssa nimeltä "Suomi" !! Vaan siinä alkuperäisessä ja aidossa ja oikeassa; Vapaassa Suomessa. Jossa on SUOMALAISIA ja niiden elämä ja teot ja taidetta yms.

THIS !!Ja kuulitte tämän täällä ensi kertaa.

Kiitos !! Ja fak juu.

P.s Saat minulta jo heti kättelyssä, eli NYT!! Valmiin, ilmaisen vaalilauseenkin tai "Slouganin" anteeksi !"Pressana...ei eka, mut vika!  ÄmBee!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti