maanantai 11. huhtikuuta 2016

Sanasta "Neekeri"...

Ensinnäkin: rauhoittukaa.


Ja sitten asiaan.

SYY miksi neekeri-sanasta on ollut olevinaan jonkinlainen HALOO täälläkin, täällä suomessa, junou...?....täällä missä ei olla ikinä edes NÄHTY nekrua ennenkuin NYt tai edes kuultu sellaisesta muuta kuin varoittavisa saduissa yms, on SE että......... ......ei siihen OLE mitään SYYTÄ.
Syy on lähinnä SE, ettei täällä ole tai tapahdu tai sallita olevan tai tapahtuvan, IKINÄ & mitään.
Joten suomalaiset kohtaa siitä ja SIKSI, että ja mistä, Amerikkalaiset kohkaa.

Jos amerikassa pelättäisiin sanaa "huips!" täälläkin, joka kerta kun joku on edes sanomaisillaan sen, sanoen esim "hhuuii..." ehättäisi joku vitun läski-hipinpaska Vasuri-idiootti jo pysähtyä ja lakata tekemästä mitä sitten olikin tekemässä ja kohdentaisi katseensa tähän "RRRrrraaaaaaaaaaaaasistiiiin™!!" ja KÄSKISI kaikkia muitakin toimimaan niin, ja alkaisi räyhätä ja saarnata ja ehkä kävisi kimppuun. Kuten kävivät sen jokun hölmön kimppuun siellä Tampereella, silloin...oliko viime syksynä vai koska.

Ja yksi toinen SYY on SE että, kuten olen sanonut; suomalaiset ei hiffaa kovin hyvin tai syvällisesti niitä ilmiöitä mitä he kuitenkin, rahtikultinomaisesti, Amerikassa / -sta, näkevät, kuulevat, LUULEVAT, ja matkivat, ja omivat... ja mitä he niissä ihailevat jne.

*

Esim se "DissectLeft" blogin pitäjä, jossa aina piipahtelen ja jota aina suosittelen, sanoi kerran siellä mm sen, että "vasemmistolaiset ovat klassisia ´pinnallisia ajattelijoia´". Eli Vasurit ei toisinsanoen ole kovin viisaita tai syvällisiä tai katuviisaita tai realistisia tai rehellisiä tai syväluotaavia ja pohdiskelevia yms. Kuten MINÄ esim olen. Vaan ne on niitä vitun idiootteja mitkä saapuu johtopäätökseen SEKUNTIEN kuluttua siitä kun ärsyke / stimuli on osunut heidän paksun kallonsa keskiössä lilluvaan möykkyyn sulaa ja silkkaa, aitoa ja ehtaa, Kollektiivista Paskaa.
SEKUNNEISSA !!

"Kelatkaa" heebot!!! Ne saavuttaa LOPULLISEN YMMÄRRYKSEN ja / tai JOHTOPÄÄTÖKSEN....S E K U N N E I S S A !!!!

Ja tyhmät LUULEVAT AAAINA, olevansa oikeassa !! Ihan AINA. Aivan aina. Ihan totaalisesti ja poikkeuksetta, AINA.

Esim nuo Huippu-Typerät Vitun Jehovat jankuttaa vittu VIELÄKIN....HAHAHAHA..THAAHAA...ei vittu LOL, ne jankkaa perkele ja perkeleet, vittu viiieläkin, saatana SITÄ, että "loppu tai se Toinen Tsiisus" on NYT taas ja vihdoin, iiiihan tuossa nurkan takana ja lähellä !!

Ne ei KOSKAAN parane. Ja saatana NÄMÄ !! Nämä vitun perkeleet ja jästipäiset helvetin Helvetinpedot ITSE, KEHTAAAVAT saatana levitellä sitä vitun pamflettiaan nimeltä "Herätkää" !?!?...ei.....v...sii..s.....TÄH ?!?!

Mitä tuohon voi enää sanoakkaan.... ja olenhan siihen jo toisaalta kyllä tottunutkin tällä planeetalla. Eli ei tuo ENÄÄ yllätä. Sehän on kuin joku Matrixissa edelleenkin uinuva vitun känninen idiootti julistelisi siellä Matriisin maailmassa niille muille juurikin tuota, että "herätkää!! ja olkaa selevimpäin!"

Se on kuin joku vitun hevostanussiva, vitun pölkkypäinen juntti, "Simple Jack" tyylinen lantapää, sontapää landepaukku, Lloyd-tukassaan ja haljenneine hampaineen, tokaisisi siinä hevosessa edelleen kiinnittyneenäollessaan (nätistisanottuna siis), että "ollaanpa nyt sitten ihan ihmisiksi ja pidetään edes JOKU taso yllä!? eikö vaan ?....ja pysytään Asiallisina ja Herran Nuhteessa! ja siisteys on siis puoli ruokaa"   .......jotain tuollaista.

Mutta ennenkuin eksyn yhtään enempää aiheesta, palataa takaisin ? Jos "passaa" ?!

Niin; siis suomlannin Finuiitti ei ole nyt taaskaan YMMÄRTÄNYT mistä on OIKEASTI ja lopunkaiken kyse !! Eikä sitä ole snaijannut kyllä yhtään sen kummemmin ja sitä enempää, tuo Ruotsalainen ylimystö ja eliittikään, mitä nyt siihen tulee.

Eli: se OIKEA ja ALKUPERÄINEN ja SELITTÄVÄ SYY siihen, miksi Anglojen seassa on tuo kammo sanaa "nigger" kohtaan, on SE että anglot vain yksinkertaisesti OVAT SELLAISIA !!
Ne PELKÄÄ SANOJA !!!!

Käsitättekö ?!? Ne, PELKÄÄ, sanoja !!

Anglot näet USKOVAT, EDELLEEN, että "sanoissa on voimaa!" ja taikasymbooleissa. Ja tokihan niissä ONKIN jos sen niihin its LAITTAA, esim......USKOMALLA siihen !

Angloilla on nähkää KESKIAJALTA sellainen periytymä, että ne varoo KIROILUA yms koska SILLOIN(!!!), silloin vittu KESKIAJALLA(!!!!), KEEEEEESSKI-VITUN-AJALLAAA, se oli siis silloin jotain TODELLISTA !!!

Siis KIROUS. Kirous ja KI-ROI-LU, oli TODELLISTA. Kuten se on neekereillekkin edelleen. Eritoten Afrikassa.
Silloin ihmisiä nähkää KIROTTIIN ja ne luuli sitten tulleensa KIROTUKSI, ja että tod.näk. se tarkoittaa hengenlähtöä tai jotain vielä kamalampaa. En tiedä MITÄ, mutta kai se melko kamalaa ON jos se on vielä kuolemaakin kamalampaa !?

Joten se on ANGLOILLE, en tiedä miksi Finlandin finnit sen OTTAA ITSE ITSEENSÄ ja omaksi ONGELMAKSEEN (!!!??...luultavasti siksi, että ovat tyhmiä), sellainen "kohteliaisuus" juttu, ettei toisia KIROTA.
Se on HEILLE edelleen, joskin nykyäään jo alitajuisesti ja kulttuuriin sisälle pesiytyneenä, perua niiltä ajoilta kun kirolulla ja kirouksella ajateltiin, jos tuota ajatteluksi kutsuu, olevan TODELLISTA VALTAA ja VOIMAA. Ja kun sillä tuhottiin vihollisia. Tai ainakin mumistiin itsekseen jossakin kurjassa vitun kivityrmässä, jossa on maalattia ja rottia ja rutto, torakoita ja höyrähtänyt "maallikkosaarnaaja" samassa selissä. Siinä kun ehdittiin noidanpoltolta ja hirtolta ja hukutukselta ja lannansyönniltä ja kusenjuonnilta ja metsässä päämäärättä samoilulta ja eittämättä vain...köyrinnältä yms.

Elukat oli silloin, käsittääkseni, melko suosittuja köyrinnän kohteita, tai "uhreja". Lähes samaan tahtiin ja extenttiin kuin nykyajan Lähi-Idässä. Siis oikein sellaisena sivistyneenä ja hartaan mietteliäänä ja hiljaisena, eläintenköyrinnän suhteen, tyylisenä päivänä. Tuossa lähemmässä idässä.

*

Anglo-Saxonit ja sikäli Anglo-Amerikkaliset, PELKÄÄ edelleen tiettyjä VOIMAKKAITA / voiMA, sanoja, koska ne on niin kauan uskoneet kirouksen voimaaan. Kuten VuuDuuneekerit.

Ja koska suomalaiset on tyhmiä ja itsettömiä ja ehdottoman EPÄVARMOJA, he tekee vain sen mitä näkevät isännän tekevän, ja juuri NYT se on "neekerin" pelko. Ja sen itse olennon, Suunnaton ja Ylenpalttinen ja Naurettava ja Turha Kunnioitus ja Ylistys Ilman MITÄÄN Syytä."...Tä VITTUA sä sanoit ?!?!"    Yllä, kuvassa, Neekeri.


Suomalaiset vauhkoaa sillä samalla vimmalla ja innolla, millä Pohjois-Korealaiset nähdessään (esim korismatsissa) sen vitun kuvottavan typerännäköisen saatanan, vitun, kommaridiktaattori-läskipaskan, joka vie heiltä KAIKEN, ihan, aivan, täysin, KAIKEN.
Sehän PITÄISI tottakai, lähinnä ampua tai antaa jääkarhuille raadeltavaksi, tai jos haluatte niin voisihan sitä ensin koettaa saada paremmaksi olennoksi Kristinuskolla ja Rakkaudella yms "gospelilla", mutta sen epäonnistuttua, SITTEN sen voisi antaa nalleille ruuaksi.

Tosin, olen melko varma, ettei se karhu ikinä näkisi siitä vilaustakaan tai palaakaan, se saatanan Kansa sen söisi, elukka parat, nälkäänsä.

Kiitti.


*

Suomalaiset ei ole siis AJATELLEET asiaa LAINKAAN (a surprise there !), vaan heittäytyneet kuin hysteeriset ämmät, kailottamaan ja vauhkoamaan ja lattialla kierimään, siinä kaiken sen typerän vitun AngloSaksi Amerikkalaishöynän mukana. Saatanan läskipallukat idiootit !

Kuten idiooteilla on tapana, totisesti, tehdä. Kun joku IDIOOTTI jossain, saa iihaan VIITUN idioottimaisen idean, on KAIKKI IDIOOTIT HETI KAIKKIALLA niinkuin että "heheeii!!...fak jeeaasshh !! toi..ON...MAAAHTAVAAAAA!! tohon me lähetään mukaan!! MMhh!"

Jos joku vitun ääliö tai "älykääpiö", änkee kourallisen iilimatoja perseeseensä, on se heti "se ainoa oikea ja lääketieteellinen tapa" kaikkialla, ja kaaaaiikki vitun lahopäät hölmöt, tyhmät ja vähämieliset ja vallanhimoiset kusiläntit, on jo perse paljaana ja iilimadot tiukasti otteessaan, koska...hei!!! näin sielläkin toimitaan heei !!

"Iilimadoista tulee pelastus" kuten eräs hyypiö sanoisi.

*

Suomen kielen sanassa "neekeri", EI OLE MITÄÄN negatiivista tai mitään....mitään ! Se. On. Vain. Sana.
Herran perkele sentään.
Vaikka toki Vasurien Machiavellisteille kätevä lyömäase / astalo, "Politiikan kentillä" eli siellä Duumassa missä "miettivät" miten haitata kaikkia muita tällähetkellä eläviä ihmisiä kaikkialla, mahdollisimman kaikkivaltaisesti ja kaiken aikaa ja kaikista "oikeista" syistä, ja tehdä heistä MYÖS köyhiä !
Kuka sitä aina väittää, ettei Vasurit ajattele köyhyyttä !?!? Tsiisus ! Mitä MUUTA ne ajattelee KUIN juurikin sitä !?!?

Muodossa; "kuuuuinka köyhäksi voisin tehdä kaikki muut, EEENNENKUIN niistä tarpeeksi moni herää ja vittuuntuu !??"
Suomalaiset vouhottaa "neekeristä" lähinnä TÄMÄN takia, JA siksi että pelkäävät neekeriä ja sitä että joutuvat jotenkin "vastuuseen" sen (sanan neekeri) käytöstä.
Koska TIETÄVÄT; ettei toisiin SUOMALAISIIN voi luottaa.

Kuten olen todennut jo jonkun kerran.

Ja koska täällä NAISILLA on ihan liikaa valtaa, ja SANANvaltaa. Oi mikä sopiva kuvaus ! Mikä ihanan ihanan täydellinen "termi" tuolle jutulle ! HAHAHa "SANANvalta" ! HAhahha. Loistavaa.
SE jos mikä, on naisten juttu.
Koska nainen on vain isossa kropassa elävä pikkutyttö / lapsi. Ja lapsi tykkäisi hallita toisia lapsia, ja ehkä jopa jotain aikuista. Mutta ainakin niitä tyhmiä ja tuhmia poikia, pippeleineen päivineen.
* * * * *


Eli kuten huomaatte, lyhyestisanottuna; suomalaiset on tehneet itsestään supernaurettavan aasin tai "idiootin".
Siinä kaikki.


(Näin käy, mm, jos ei ikinä MIETI mitään tai ajattele. Vaan ajelehtii virran mukana).
Menkää kotiinne idiootit, siat, ja kyrvät.


P.s Tiiietystihän sitä voisi joku sanoa MYÖS niin, että; "Suomalaiset on vain riidanhaluisia juoppoja".... Mutta en minä kai sentään SITÄ sano.

Jätetään se Televisioon ja "Asiallisille" Vasureille.
P.s 2 Mutta ihan oikeesti; suomalaise kyllä ON(!!), melkomoiseen ekstenttiin, juurikin "riidanhaluisia juoppoja".
Jotka oikein ETSIMÄLLÄ ETSIVÄT joooootakin mistä nostaa HIR-VEÄ metakka ja mölyapinoitakin rasittava möly, ja mistä tuohtua ja pistää maa kahtia !
Maa jakautuu milloin minkäkin takia.... lopultakin vain SEN, että; te olette änkyröitä !


SIINÄ KAIKKI.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti