maanantai 18. huhtikuuta 2016

Zooz Halusi Heittäytyä (Jostain Syystä) Paskamyrskyn silmään

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016041821434563_ul.shtml

Ei vitttu miten tyhmä muuli tuokin. Zoozs Kluuni.

Vitun harmaa apina.

Jos olette jostain syystä LUULLEET, että näyttelijät on tavallisella tai sitäkin enemmällä älyllä siunattuja, niin voitte huoletta unohtaa sen. Viimeistääääännn....nnNYT !MIKÄ siinä on, että näyttelijöiden yms kuuluisuudenhenkilöiden, joista jotkut ovat jopa jonkin väärtejä ja luoneet itse kaiken maineensa ja mammonansa, pitää perkele mennä ja puuttua "Politiikkaan" ja munata täten TÄÄÄYSIN itsensä ja tuhota maineensa ja elämänsä !?
Mikä VITTU SIINÄ oikein vetää niitä puoleensa perkele !?!? Helvetin vitun idiootit hölmöt.
Perkele.

Pysykää nyt helvetti poissa !!


Ja.... tuo on niin tyrmäävä tuo rahasumma jonka joutuisi pulittamaan jotta saa istua noiden vitun puisten mongoloidien kanssa samassa vitun pöydässä, etten saata oikein käsittää sitä edes todeksi. Ja MIKSI KUKAAN planeetalla asuvista olennoista HALUAISI ylipäänsä ISTUA heidän pöydässään, Saati sitten MAKSAA siitä !?!?
Siis yhtään MITÄÄN !!

Saati sitten jumalauta vittu saatana lähemmäs 4-sataa tuhatta taalaa ?!!!?
Aar j´yu faking kidinmii !?

Ja minkä helvetin takia tuo idiootti kaiken lisäksi vielä tukee TUOTA ehdokasta ?!?
Tuota vitun tyhmää, pullistunutta habituaalista Marksistista ja täysin vailla häpeää ja moraalia yms, syntynyttä vitun rottaa !??!
Ammattivalehtilija par excellance. Esimerkkitapaus jos totta puhutaan...Mutta summa summaarum; kuten AINA, on kaikkein TYPERIMMMÄT vitun zombi-idiootit taaskin ne ns Tavalliset Ihmiset.
TE !! Vitun puupäät-pölvästit paskakasat, idiootit. Sanoinko muuten "idiootit" kahdesti !? ....taisin sanoa !..HAHAHa....no.....jaa...no menköön.

Ne on NE tavalliset vitun höynät jotka jumalauta, tuossa tapauksessa KIRJAIMELLISESTI, heittelevät rahojaan näiden vitun komentelevien paskaruuttien päälle, jotta ne vitun ruutat sitten sotkisivat kaikkien asiat ja elämän, ja ottaisivat siitä sitten aivan pyörryttävän korkean hinnan / maksun.
Jotta Tavallinen Ihminen tuntisi, että; asiat on menneet niin kuin niiden kuuluisikin, ja Oikeus on toteutunut ja kaikki on kuten pitää ja hyvin.

Koska SIIHEN "ihmiskunta" on TOTTUNUT; tulemaan toistuvasti ryöstetyksi.


Ja loputtomasti hyväksikäytetyksi ja alistetuksi ja orjuutetuksi.
Nyt tiedätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti