torstai 7. huhtikuuta 2016

Valtio vs Yyberkuski

http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000001153940.html

Siinä on taas Valtion ja Lakeijoiden toiminta pähkinänkuoressa.

Täällä ei tehdä mitään, tai olla tekemättä, ellemme ME !!! S A N E L E !! 
Sinulle ! vitun apina !! täältä Ylhäältä, täältä Tornista, täältä Olymppoksen Vahtitornista, missä me Viisaat asumme. Ymmärrätkö pikku-paska !?
Häh ?!....
...tun apina !!

Täällä sanelemme ME !! Täällä ei mitään yritteliäisyyttä kattella sälli !!
sitä paitsi; oletko edes ympärileikattu !?! Ja missä on taluttaja-naaraasi !?

Ja hei ! oletko rokotettu !?!?1.....haista paska ja alistu !

Juuumalauta....?...!...thh......jätkä luuli saatana asuvansa kai Amerikassa tai jotain !?.....ja että voisi perkele TEHDÄ jotakin, mille on tilausta, ja saada siitä sitten rahaa ja ...pitää sitten sen oman rahansa.....ei vittu mikä Demooninen sekopää !!...mikä HULLU !!...mikä KIIHOTTAVA VITUN HULLU !!!
...POLIISI, hei !?!? .....rau...RAUDOITTAKAA TUO NISKUROIVA KLOPPI !! PISTÄKÄÄ SILLE JALKOIHINKIN NIPPUSITEET JA VIEKÄÄ SE SELLIIN !! TAI AMPUKAA ! AMPUKAA HETI !!
Hei !?!?!....ampukaa se vaan heti !!...ja rakastakaa nee...musta-ihoista ...rakastakaa sitä.

Tappakaa se...potkikaa sitä !! suuhun ja mahaan !! ja penikseen !! ja katkaiskaa se sen penis ! ni !! just ! hahahaha, HAHHAHA, ahahahah, hahahaaa.

Täällä määrään MINÄ !! Ja minun silakanhajuinen vittuni !! AH AHAHAHAHAHAA...MIIIIINÄÄÄÄÄÄÄ !!!!!!!

MIIIIIIIIIIIIIIINÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!!!!
MIIIIIIINÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!!

Kihlakunnansyyttäjä Jutta Juntunen.

Ämmä.* * * * * *


" Mies myös velvoitettiin menettämään valtiolle  ´rikos´hyötynä saatu 12 250 euroa, jotka hän tienasi kolmessa ja puolessa kuukaudessa. "

En tiä....näettekö te, Vitun Idiootit, tai "Normaalit Ihmiset", tai "Ei Lainkaan Kommunistiset Kansalaiset", tuossa mitään, mutta minä näen.


......Minä näen.

Miten te muuten, btw, Valtio, nin miten te "velvoitatte" näitä ihmis-alamais-lampaita !?? Miten SE taika toimii !?
Voinko MINÄ esim "velvoittaa" Kytän...vaikkapa ampumaan itsensä tai heittäytymään jostakin kielekkeeltä alas ?! Toimisiko se ?
Jos ei, niin miten saan sen toimimaan !? MIKÄ on TÄMÄN taian se "juju" ?!No...eniwei; näin kitketään se "Amerikkalainen Kapitalismi" ja muu, inhottavan ei-kommunistikollektivistinen kuhnurien tunkkainen ja alisteinen, sieluton mumina ja alistuneisuus ja kurjuus. Just näin.
Hyvähyvä.

Itse asiassa, tässä nyt samalla; ootteko tullu ajatelleeksi sellaista, että VIELÄ ei ole myöhäistä kysyä josko itse Castro pystyis tuleen tänne, Meijän pressax !?!?!?
SE, nääs, voisi ottaa tämän Kommari-ämmä-Kolhoosin hoitaakseen, ja sillä ON JO sulkia vihreässä lippiksessään tai khasaari-karvalakissaan ja se ON JO(!!) ihan AITO Kommari-Diktaattori !
Ja näin muodoin saataisiin myös hoidettua pois päiväjärjestyksestä nämä "hippien" ja muun "vasemmiston" säännönmukaiset ja rutiininomaiset ja lähes päivittäiset "mielenosoitukset" ja muut vähä-älyiset / älykääpiömäiset, räyhähenkisten keharien ja muiden älyllisesti vähävaraisten kokoontumisajot.Kiitos.Ja P.s Haistakaa totisestikkin vittu !Te palatte Juutalaisessa Helvetissä !! (Ja "kiitos" TEIDÄN, me palamme siellä kaikki jo nyt, par´aikaa !)


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti