maanantai 1. helmikuuta 2016

Vihainen Viesti Vittupäille

Vittu, että alkoi taas vituttaa.
Tämä kaikki.

Mitä HELVETIN VITTUA teidän päässänne on oikein liikkunut "päättäjät" kun olette saatanan ylimieliset yyber-limanuljaskat, ottaneet tänne, MINU KOTIINI saatanan muulit, noita kaikenmaailman VITUN NEEKEREITÄ yms  ?!?!?!

MITÄ  VITTUA  !!! Te olette "ajatelleet" ?!? Että minä en lainkaan välittäisi, että jopa tykkäisin ?!
Mikä helvetti teitä oikein vaivaa saatanan saamattomat pikkusieluiset perkeleen kenopäät, muulit !?!?
Haistakaa vittu !!


Tästä TULEE vielä sota !! Ja SILLOIN, TEIDÄT muistetaan kyllä !!

TEIDÄT !!!

TE olette TEHNEET tästä TOTTA. Muistakaa SE.

MUISTAKAAKIN perkele !! Saatanan luihut Marxistit kommarit paskaruutat !

Tämä maa ei kuulunut, eikä kuulu, eikä tule kuulumaan, yhdellekkään VITUN neekerille tai somali-ählämi-puikulapää-sini-ien-apinalle. Ei nyt eikä koskaan. Ja KAIKKI mitä niitä olette tänne jo "onnistuneesti" istuttaneet, te tulette keräämään pois. Ihan kuten kaikki ääliöt saavat ennenpitkää kerätä / siivota, jälkensä.

Suosittelen jo aloittamaan pikku hiljaa TUON prosessin; apinain poiston suomesta. Sillä jos millä, alkaa olla jo melko vitun KIIRE !!

*

MIKÄ sai teidät imbesillit LUULEMAAN, että koska nämä muut ei erikseen KIELTÄNEETKÄÄN ottamasta Maahan, ketään tai kaikkia, että niin voisi ja pitäisi ja KANNATTAISI silti tehdä ?!?!
Mikä tuon sai aikaan !??! 60-luku ? 80-luku ? Hollywood elokuvat ?! Jokin huume ? Jokin virus ?!
M I K Ä !??!

Ja Stadilaiset: vain se, että joku vitun kuvottava läski-Mimosa Stadissa on sitä mieltä että "ei hänen nimessään" ei TODELLAKAAN vittu tarkoita, että TE siellä rannalla saatte PÄÄTTÄÄ   KAIKKIEN   MEIDÄN   MUIDENKIN puolesta, että kyllä! maahan otetaan neekereitä ja ählämeitä ja somppuja ja muita vitun merenpohjan olentoja ja aavikon apinoita. Sitä se EI, tarkoita !!!

Te LUULITTE, että on ihan khuul ja jees ja näin, paskoa pitkin pöytää ja kustakkin, vain siksi että itsekkin kuuluu osaksi sitä. Mutta se oli harhaa se !!

En saata uskoa oikeastaan mitä olette tehneet. Miten Suomi on jo minun aikanani muuttunut.


Paitsi että TARVITSISIMME, SODAN Kyttiä vastaan ja Lakia yms, niin myös Helsinkiä sinänsä !!
Toki älkää hätääntykö; sitä ei ikinä tule, siihen tarvittaisiin kokonainen armeija minunlaisiani ja älykkäämpiäkin vielä, ja muutenkin; kissaa fiksumpia tyyppejä. Ei näitä *karjuntaa* saaaaaatanan VITUN  muuleja mitä saatavilla ON.
Ne varmaankin elelee edelleen sellaisessa Ruususen unessa, jossa Kyttä on jostain mystisestä syystä heidän YSTÄVÄNSÄ ....ja Valtio puolulaisensa ja .....mitä lie vielä.

Tsiiiiisus perkele.

*

Ja en tiedä enää MITEN tämä PITÄISI muotoilla jotta se menisi jakeluun, mutta: miten paljon vain huidottekin ja syyttelette ja manipuloitte Median kautta ja yritätte tarttua "lillukan varsiin" ja määräillä ja pelotella ja uhkailla ja panetella ja venkuroida ja kierrellä ja kaarrella ja niin edespäin, niin koettakaan herran perkele tajuta, että: asemat ON JO kaivettu !!
Eikä niistä KUKAAN mihinkään liiku !!!
Te koetatte ajaa käärmettä pyssyyn.

Te nääs munasitte JO. Se on JO, housussa. MIKÄÄN ei ENÄÄ auta !! Ei kertakaikkiaan MIKÄÄN !!
MIKÄÄN määrä räpiköintiä ja yninää ja myönnytyksiä. Te UPPOSITTE JO. Te olette JO, pohjassa.
Te olette JO, Titanik.

You´re down and out "mates".

Teidän kannattaakin liittoutua niiden VITUN nekrujenne kanssa, sillä se on ainoa liitto joka teille on enää jäljellä. Minä työnnän teidät KUN sen aika tulee, surutta ulapalle, kaiken muun roinan ja paskan kanssa.
Saatte mennä puolestani vaikka PAKOLAISEKSI(!!) johonkin. Somaliaan tai johonkin, ja alkaa muuten samalla lähettää tänne takaisin niitä RAHOJA mitä olette SAATANAN kusipäät puliveivarit Luciferin pikku nyrpistelijä paskakasat VARASTANEET ja ANASTANEET, HELVETIN KOMMARIT, täältä, paikallisilta. Ja jaelleet saatana pitkin ja poikin neeeeeekerien !! vittu jumalauta; NEEEEEEEEKERIEN!!!! viidakkoa.........ei jumalauta voi OLLA  ENÄÄÄÄ TOTTAAAAAAAA..... ja mitä lie saatanan Saharan aavikkoa jnejnejnejne..

Olkaa hyvät ja alkakaa lapioida sitä VALTAVAA summaa TAKAISIN tähän suuntaan.
Tavallaan niinkuin......NYT ?!?! Olis ihan hyvä hetki.

Niiden "sijoitusten" ahAHAHha.... on teillä saatana otsaa..kertakaikkiaan !!...jumalauta, että voi olla HÄVYTÖNTÄ jengiä !! aivan käsittämätöntä...aivan ällistyttävän uskomatonta...... mutta sitä se MUUN MUASSA teettää, kun elää dissosiaatiossa ja hybriksessä ja norsunluutornissa jne, niin nin senhän PITI olla jokin vitun "sijoitus" eikö vain ?!
Näinhän te KIUSAAJAT ja ÖYKKÄRIT, sen "myitte" suomessaKIN   hoi  poilloille ?!?! EIKÖ ?!?
Että he jotenkin JOSKUS sitten TULEVAISUUDESSA (missä kaikki on aina muutenkin jees ja kohdallaan jne) he saisivat ...junou?.. RAHOILLEEN JOTAIN VITUN VASTINETTA ?!?!
Joka siis on "bisnes transaktion" piirre, mutta EI kylläkään RYÖSTÖN...

Niin nin; NYT voisi olla ihan hyvä hetki "vetää nuo rahat takaisin" tai kysyä josko se neekerten ...jokin...?...mikä?....jokin nerokas palvelus MEILLE, olisi JO valmiina ?!? Vai mitä ?
Niillä on ollut noin 80-vuotta nyt aikaa laatia se jokin ylläri meille, joten MISSÄ se ON ?!?!

Linnaan tai hautaan te kuulutte, ja te TIEDÄTTE tämän kyllä. Ihan niinkuin KAAAIKKI kytätkin. Ja sen että HE, ensi-sijassa, kuuluvat niihin myös ITSE !!!!!!
JOS Jumala ilmestyisi paikalle, te kaikki TIEDÄTTE, että se sanoisi tämän saman, mutta koska olette Demoneita, se ei sovi teille. Te ette tykkää tuosta viestistä, koska olette a) tyhmiä ja b) pahoja. Ja c) pahempia.


Elikkä: tehtävänne, Palvelijat (minister), ovat seuraavanlaiset: alkakaa kerätä yhteen KAIKKIA suomessa lilluvia neekereitä ja somaleita ja ählämeitä (käykää vaika kiskomassa ne niskaperseotteella pitseerioistaan jos eivät muuten lähde) ja vastaavia ja lähettää niitä VÄLITTÖMÄSTI ja VIIPYMÄTTÄ ulos suomesta ja takaisin sinne mistä tulivat tai ...jotain....

Kaksi: alkakaa soitella niitä vitun "Poliitikkojenvälisiä Puheluitanne" mistä raportoidaan jostain syystä aina jopa Mediassa "Niinistö SOITTI sille yhelle Ryssälle! ...eiks okkin ihan vitun miälenkiintoista ?...häh...?...nii-i..niin on" ja alkakaa pyytää ne rahat, jotka EIVÄT IKINÄ OLLEET TEIDÄN ALUNPERINKÄÄN(!!!) jakaa muille, takaisin mitä olette heitelleet sinne pitkin mitäkin kurjaa saatanan mutalänttiä missä lie.

Alkakaa saatanan kusiaiset soitella NOITA puheluitanne. Ja alkakaa vittu TEHDÄ jotakin. Vaikka MINÄ TIEDÄN kyllä, toisin kuin hoi polloi (mutta ne ei KUUUNTELE minua!! sen enempää kuin tekään, ja teillä on sentään Kytän paskavittu-idiootit turvananne!) ettei se ole TEIDÄN asianne vaan MEIDÄN. Mutta koska TE - ESTÄTTE - MEITÄ elämästä ja usutatte ne älykääpiöt Kytät kimppuumme JOS näytämme pienintäkään AIDON VAPAUDEN ja ELÄMISEN ja OMAALOITTEISUUDEN merkkejä, me emme VOI tehdä millekkään mitään.
Ja siis; koska suurin osa näitä muuleja istuu peukalo perseessä (siihen heidät on aivopesty / ehdollistettu / pakotettu) ja ODOTTAA, että jumalauta TE !!!!! tekisitte jotain...............ei herran tähden...... ei vittu...................ei saatana.................
....Miltein sitä LUULISI, että moiset ODOTUKSET ja moinen VASTUU ...junou...PAINAISI harteillanne  edes nyt joooooooooootenkin ...mutta ei !! Ei se ...mitään paina !!
Ja mitä vielä !?!? LISÄÄ tätä sontaa sieltä päin vain suolletaan !!

No, mutta koska mikää ei näy menevän perille, muu kuin luodit, niin sanon vielä että: te ette näy ollenkaan käsittävän tilanteen VAKAVUUTTA ja että nyt vittu RIITTI. Ei edes "alkaa riittää" vaan mennyt aikamuoto "riiTTI" tai "on jo riiTTÄNYT".
Se KANNATTAISI painaa mieleensä !?!?! Nou !?

*

Nämä kaikki mielen-ilmaukset on vielä todella todella vaivaisen pientä ja ääri-rauhallista. Todella todella maltillista.
Ja sanonkin samalla, että toksia vaan kaikille jotka niihin vaivautuu ja uskaltautuu ja pääsee ja menee jne. Se ON, edes JOTAIN !!!
Ja hienoa että otatte ALOITTEEN kuten kuuluukin, hyökkäys ON paras puolustus, ja käytte sen helvetin vitun hevonpaskakirkon päälle syytteinenne !! HAHAHahaa siinähän sitten....."käsittelevät asiaa käräjä´oikeudessa´".
Vaikken missään nimessä tue tuollaista asioiden hoitoa eli "oikeusjärjestelmää" eli Valtiota eli Kyttiä eli komentokommunismia, niin onhan se edes JOTAIN nyt tähän hätään.
Mutta se vain TUKEE itse JÄRJESTELMÄÄ, joka on SE VIHOLLINEN.


*

NYT on syytä saada sitten jo se perkeleen vitun maalaisjuntin suunsa AUKI siellä vitun SAATANAN kusikyrpäin Brysselissä !! Ja alkaa ajaa OMIENSA etuja, VIERAITA VASTAAN. Kyllä !! Ihan suoraan VASTAAN !!
Ihan VASTAAN, ihan contra ! Suoraan vastapalloon.

Koko saatanan vitun rysseli tulisi pommittaa ! Totta vitussa, ja totta vitussa tekin sen tiedätte, kuten tiedätte paljonkin mikä suhteen kuitenkin LEIKITTE tyhmää. Mutten en enää suosittele.

Vene on nyt keikkunut !!
Vene ei vain ole keinutettu ja keikkunut, se on jo hörpännyt UPOTTAVAN määrän paskavettä, hulevettä, mutaliejua, sisäänsä. Joten; tavalla tai toisella, tässä mennään jengi pohjaan saakka !!

Vittu mitä absoluuttisia Perkeleen muuleja te olettekaan !! Jukolauta saatanan vittu !!

Tulisi edes joku niitä OIKEITA vitun järkälemäisiä meteoriitteja ja pyyhkisi koko vitun kurjan paskan, koko saatanan kärsimysnäytelmän nimeltä "ihmiskunta" pois tältä pallolta.


Te olette pieleenmennyt KOE. En tiedä MITÄ "ne" yrittivät oikein saavuttaa, mutta... TÄMÄN, ne saavuttivat !!

TÄMÄN !! Vittu TÄMÄN !!!.............HUOOOOOOOHH.............e i.........eijeijeijei......ei jukolauta saatanan vittu, ei perkeleen helvetti...eijeijeijeijeijeieieieieei...


No mutta... summa summaarum; olen jo tarpeeksi vanha TIETÄÄKSENI ja sanoakseni näin nuoremmille uroksille lohduksi, että: minä TIEDÄN, että TE TIEDÄTTE itsekkin kyllä, MITÄ te olette.
Ei minun sitä itse asiassa TARVI teille enää sen kummemmin teroittaa ja sanoa. Junou.

Helsingin saatanan kuvottavat ämmät ja herrat.PAINUKAA VITTUUN ja kuolkaa.
Teille on nyt sanottu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti