keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Loistava neuvo Suomen(kin) "Päättäjille"" Ennenkuin teen mitään, kysyn itseltäni ´tekisikö idiootti näin?´ja jos vastaus on kyllä, en sitten tee niin. "

- Dwight SchruteDwaittihan sen sanoi, paremmin kuin hyvin. Jos idiootti TEKISI jotain, se kannattaa jättää itse tekemättä.

Söisikö idiootti roskiksesta !?...kyllä !
- älä siis syö roskiksesta !


Ammuskelisiko idiootti / sosiopaatti, parvekkeeltaan vastapäisellä parvekkeellä torkkuvaa mummoa tai tupakoivaa nuortaparia, ilmakiväärillä poskille?....kyllä !
- älä siis tee niin !

(Dwaitti kyllä saattaisi, muuten, tehdä noin ! Iroonista ! tiedän !)

Paskantaisiko idiootti hellalle ? ....kyllä!
- älä siis pasko hellalle !

Raiskailisiko idiootti kanoja, kuten Meksikon Ylhäisö ? ...kyllä !
- älä siis raiskaile kanoja !


Luovuttaisiko idiootti oman Maansa tai "Kansallisvaltionsa" komentovallan ja kaiken muunkin vallan, ja talouselämän, Kansainväliselle Itse Itsensä Nimittäneelle Kommunistieliitille ...esim..."Brysselissä" ja ehkä Wosshingtonissa, ja päästäisi kun käsky käy, vähintäänkin kymmeniätuhansia Maahamuuttajia™ KÄVELEMÄÄN kotinsa porteista sisään, tuomiten sitä vastustavat paikalliset ihmiset, jotka siis ovat KOTONAAN(!!), niinsanotusta, muttei koskaan MÄÄRITELLYSTÄ "Rasismista™" ja kutsuisiko vielä päälle Suvaitsemattomaksi Ihmisperseeksi ja tyhmäksi lantakasaksi ?!  ...kyllä !
- älä siis tee niin !


Tässä on vain muutamia Asiallisia Pointteja, teille, Arvon Johtajat, vakavasti punnittaviksi ja pohdittaviksi.

Kuulkaa Dwaitin sanat ja minunkin haikea pyyntöni.....kuulla ne.

Eli kertauksen vuoksi; AINA jos ja kun saatte jonkin, luultavasti idioottimaisen, idean melko pieneen päänuppiinne, niin miettikää !! miettikää ! että "heeeetkinen!!?..... tekisikö IDIOOTTI!! näin ?" ja ....menkää sitten niillä. Ja sitä rataa ja näin edespäin.

Tässä kaikki tältä erää, poistukaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti