torstai 25. helmikuuta 2016

Keskiäinen

Keskinenkin katsoi Äx-Failssin !

Noniin.

Keskinen kävi leikkauttaan lärvinsä !

NYT näyttää muuten HYVÄLTÄ !! ...thhihi... *kkrrhhmm* niin siis, on hienoa että tämäkin juttu on nyt sitten saatu "jetsulleen".

Jos se ennen näytti joltain juntilta millä on silmäpussit, niin NYT se näyttää joltain supersankarin mutanttiviholliselta / vasarapäähailta, jolla on joko silmäpussit TAI HYVIN oudot silmät.


Laadin myön tällaisen, selvyyden vuoksi..Eli hän näyttää myös siltä kuin pitäisi vain jotain vappulaseja silmillään. TAAaaiiii siltä kuin jokin pyöreä ja raskas, tylppä esine, ehkäpä pesismailan pää, olisi juntattu melko lujaa molempiin öögiin. Kumpaankin siis vuorollaan.


Hyi vittu miten JÄRKYTTÄVÄ näky saatana !! Hui kammotus !!

P E R K E L E !!

Onko tämä siis TOTTA vai ......onko Vesku saanut roolin jostain ....skifileffasta tai jostain, missä tarvittiin "isoa, hyönteisennäköistä ihmistä" ?! Sillä hän ainakin NÄYTTÄÄ joltain vitun kuoriaiselta !

Tuo on jotain NIIIIIIIIIIIIIIIIN vitun POIKKEUKSELLISEN hirvittävää, että laadin siitä myös tällaisen litanian eri versioita....
Tuo ei enää ole V Keskinen, TUO ^^  vitun kammotus, on "Keskiäinen" ! Vesa Keskisen kuoriais versio, kuoriainen + v keskinen = keskiäinen.

* - * - * - * - * - *

Uskomatonta !!
Ällistyttävän karmivaa !!
Vittu sehän on IHAN SEKASIN saatana !!
Kaikenlaisia hulluja sitä onkin suomen kuuluisuuksien joukossa !!
Jos se ei ole joku kuuluisa ja pidettykkin, YLE:n juontaja kun sekoaa, ja ryhtyy hetkeksi "ständappaamaan" niin sitten se on ite "kyläkauppias" kun menee Brasiliaan, johonkin favelan kellariin ja muutattaa itsensä sietämättömäksi, liian kamalaksi katsoa, hirviöksi !!
Kuin jossain vitun Frankkensteinissa.

Ai miin ...tsiisus ....mitä se oikein ajatteli !?!? Että..... jos näyttää Salaisten Kansioiden muukalaiselta, juntit tykkää käydä hakemassa kyläkaupalta halpaa viinaa ja työvaatteita !? Vai ?....  FAK !

Keskiäinen koetti ottaa loikan eteenpäin evoluutiossa, mutta päätyikin taantumaan (ruman ja hirvittävän) itikan ylevälle tasolle. HAHahaaha....ai miin, took abaut bääd faking lak !
Mutta HYVÄÄ on SE, että NYT jumalauta !! jos KOSKAAN; meillä on vittu vihdoin täällä Härmässä jotain mistä PUHUA !! Nyt vaihtui kertaheitolla Maahanmuuttokeskustelut ja niiden estelyt TÄHÄN !!
Se on pojat tässä !! Tässä se nyt ON !! Sitä on odotettu pelonsekaisin tuntein ja sonnat housussa, että MIKÄ tarkalleenottaen tulee korvaamaan tämän kaiken nykyisen hömpän, mutta huoli olikin täysin turha, sillä sen paikan vie; Vesa Keskisen lärvä !!

Siinä kaikki !


Tästä tehään viä leffa !! Sanokaa mun sanoneen. Ja muistakaa että kuulitte sen ensikertaa tässä blogissa !!
Päärooliin hommataan kai joku läski eskimo, tai ite Keskiäinenkin teoriassa. Miksei !? ...paitsi niihin kohtauksiin missä se on vielä "Vesa Keskinen" muotonsa.

Leffan tyylilaji / genre ja samalla esimerkkikin, saattaa olla Jeff Goldblumin "Kärpänen". Mutta toisin kuin siinä, Vesku ei mene teleportaatiokammioon vaan simppelinä miehenä simppelisti: Brasiliaan.

Mutta viettää kuitenkin samalla tavoin, muutoksenjälkeisen aikansa, ainakin aluksi, lymyillen ja piileskellen ja ulisten itsekseen, varjoissa (kännissäkin vielä), ja kuorien päällinahkaansa epäuskoisena. Ehkä hyökkäillen välillä joidenkin lasten tai joidenkin, kimppuun. Ja saattaapa hän raiskata pari MaMuakin, pari Muslimia, ohimennen.... miksei ?!

Ja siis pelotellakseen lapsia ja lastaan, sitä vartenhan tuo ON tehty ?.....vai....siis...................eikö ?!
No siihen se ainakin tullaan käyttämään; ihmisten PELOTTELUUN.
Tuohan on hyvä "poliitikon"kin lärvä muuten ! Mutta ehkä liian ihmismäinen ja ei-luotaantyöntävä siihen "rooliin".

Hän voisi myös valita kulkea jonkinlaisissa siteissä kuten "Darkman" tai jossain naamiossa kuten Leo Di Caprio siinä rautanaamaleffassa.
Ja siis liikkua VAIN öisin !! Mutta silloin pelote vaikutus vain kasvaa, siinä on taas sitten SE.

Tsiiisus vittu miten kamalaa !!!

Minä myös ennustan, että esim koirat(!) alkaa sekä pelätä, että haukkua sitä täst´edes päin, kaikkialla. Ja kissat sähisee tulevaisuudessa jo kun nimi "Keskiäinen" mainitaan. Uskokaa vaan pois, samantien.
Loitsuja ja kirouksia tullaan laatimaan, joilla pidetään (ainakin niiden laatijien omasta mielestä) tuo järkyttävä hirviö poissa ja loitolla.

Jotkut tulevat hamstraamaan valkosipulia ja krusifiksejä ja puisia seipäitä (joita löytää Stadissa nopeasti ja helposti, mutta jos niitä yrität ottaa mukaasi niin yht´äkkiä "no joo!! varmaaa !! hei !.ei NOIN saa tehä" kiljuu jokin idiootti ja syyttää sinua poliitikkoon kajoamisesta / seksuaalisesta häirinnästä tjns...) ja keskiaikaisia miekkoja. Matrushkakin on varmasti ottanut omansa jo esille..........ja kiillottaa sitä, äs wii spiik !

*

Ja olen melko varma, että Keskiäinen päätyy johonkin Kummajaisten Laboratoorioon kuoltuaan, jossa hän lilluu formaldehyld-purkissa vuosisatoja, ja laborantit ja lääkärit ja kummajaisexpertit kautta maan, tutkivat häntä yhtäältä kiinnostuneena ja toisaalta taas melko kuvottuneena.


Mutta ei mitään........ emmä valita. Omapahan oli lärvänsä.
Enkä tiennyt, että se NOIN herkkä oli niiden legendaaristen silmäpussiensa kanssa.
Tässä oli taas yksi esimerkki suomalaisten junttiversion ällistyttävän vähäisestä itsetunnosta yms. Ei Trumppikaan sheivaa itseään tai skalpeeraa pikemminkin, jos ja KUN joku "kehaisee" sitä hänen kieltämättä melko mysteerisen kauheaa "lettiään". Joka muuten ON kuin jokin tuntematon materian muoto, joka on jossain vaiheessa vain lehahtanut siihen sen päälaelle, eikä sitä ole häädetty sen kummemmin, se vain ninq ON siinä ja sillee.
Huu nous; ehkä se on sitä "enkelin tukkaa" ?


Keskinen olisi siis koko tämän ajan potenut huonoa itse / omaa -tuntoa niistä sinänsä melko yhdentekevistä silmäkasseistaan. Jotka ei ole des mikää kauhean uniikki piirre, niitä on muillakin kuin Keskiäisellä.
Mutta HÄNTÄ ITSEÄÄN asia on näemmä ahdistanut niiiiiin paljon enemmän, niin PALJON, että hänestä on parempi näyttää julkealta hirviöltä kuin jurriselta juntilta.

Parempi näyttää joltain vitun geenimanipuloidulta kaukoidän konnalta, kuin periaatteessa ihmiseltä, suomijuntilta ?!.. O.K.R.I.P "Vesa Keskinen"  welcome "Keskiäinen".


We salute ya !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti