maanantai 8. helmikuuta 2016

Kultamunia™ Rajoilla !
Sitten oli tämäkin. Ainakin 30 000 (kokyt donaa) sählämiä venaa jossain rajoilla taas, ja kuten kuvasta näette; syöden kaikessa rauhassa sipsiä, kaverinsa nauraessa(!!) vieressä, ja ajatellen kuinka vitun tyhmiä ja naiiveja höyniä ne valkoiset ovatkaan, jotka tulevat hommaamaan hänet kavereineen ensinnäkin Maahansa ja sitten heille vielä loppuiäksi elatuksen ja Suvaintia™.
Ja helppo lienee hymyillä myös siksi, että nuo kurjat kakaratkin TIETÄVÄT, että valkeampien apinoiden maissa on saatavilla ja suorastaan tyrkyllä, nuoria ja äääärettömän tyhmiä, siis jopa naiseksi tavallista tyhMEMPIÄ, teinittäriä yms, jotka ei malta olla saamatta itselleen jotain exoottista sukunimee jne.

(Chisuhan vaihto "sukunimen" ja ratin ja puhelimen ja mitä kaikkea. Muistatteko ?!)Minähän olen sitä itärajan muuria kaavaillut..... niin nin nyt tuli vaan sellaista mieleen, että ei se ehkä pahasta olisi sekään, jos sellaisen sitten samalla pystyttäisi tuonne ETELÄrajallekkin.
Sanotaan nyt että johonkin siihen ...AINAKIN(!!) Turku - Viipuri akselille, jollei leveämmäksikin.
* * * * *


Minä TIEDÄN nyt "puhuvani" idiooteille, ja vieläpä hyvin hyvin "poteroituneille" idiooteille, puhuessani teille Hyvät Suvakit™ yms Paskasakki™ - mutta !
- Kai te saatatte KÄSITTÄÄ, vaikkette hyväksyisikään asiaa, että "Suomi" lakkaa de facto OLEMASTA jos tänne tulee vielä YKSIKIN tuollainen Tuhansien ja Taas Tuhansien Ählämien Lössi ?!?!?!

Suomlannista ei ole sen jälkeen enää nousemaan. Minä TIEDÄN tämän ja minä siksi SANON tämän.
Suomalaisista EI OLE heittämään niitä yli laidan, joten sen jälkeinen aika on vain uusi ja kiukkuisempi versio "itsehallinnollisuuden" ja "suur-ruhtinaskunnan" ajoista, jolloin täällä saneli vuoroin ryssät vuoroin hurrit.
Muttei koskaan; suomalaiset !!!

Ja kun tätä(kin) "menoa" katselen, minun on raskain mielin ja raskaimmin sydämmin todettava, ettei teistä vain ole siihen.
Te petätte kuin Pietari; joka kerta. Oikeita vitun Juudaita.
Eikö se ollut joku Pietari mikä Tsiisuksen petti !? vai oliko se VAIN tuo Juudas? no, ymmärtänette idean.

Japanilaisistakin ON SIIHEN, mutta teistä EI. Ja SE minua NIIIIIIIIIIIIIIIIIIN "vituttaa" !!!!

Angloista on siihen, Sakseista on siihen, Hollantilaisista herran tähden!! on siihen, Ruottalaisistakin johonkin mittaan, jumalauta RYSSISTÄ !!! on siihen, mutta te !?!?

Teistä ei siihen vain ole !! Te olette IDIOOTTEJA ja elätte harhassa, vitun paskpääpakanat !!

VITTU !! Saatana sentään. Nyt suutuin tätä kirjoittaessa taas ihan saatanan vitusti !!

PERKELE !! *suoraa huuuuuuuuuuuuuuuuutoaaaaaaaaaaaaaaa!!!!*


Vittu noin "munaton" ja SISUTON ja käsittämättömän ITSETÖN "Kansa" ei ANSAITSEKKAAN "mennä jatkoon" ja pitää omaa Maata.

"Näin se vaan on".


*

Summa Summarum; muistakaa älykääpiöiseni, idioottini, härkäpäiset lapseni, että TAUDEILLA ON ITÄMISAIKA.

KAIKKI  ei "aktualisoidu"  HETI.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti