maanantai 22. helmikuuta 2016

Lisään Suomen "SNL" Analyysia

http://www.hs.fi/kulttuuri/a1456025441575?jako=7390419448f5136b93fcda0ecf58975f&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage

Vaikka komettien kyssäkaaliaivot toisin taas määkivätkin, on itse artikkeli tälläerää kyllä ihan tasan täsmällisen oikeassa, JA siltikin "Pravdan" artikkeli !
Hah....go figure.Ongelma tuolla sonnalla on mm juuri SE, että nykyään on vaikeampaa kuin IKINÄ !!! planeetan historiassa siis, luultavasti, tehdä mitään komediaa mikä on tekemällä tehty, sillä nyt juutuubista saa koska vain ja lähes yliannostukseen asti, ihan OIKEAA ja AITOA komediaa, eli tosielämän sekalaisia sattumuksia. Muille ihmisille käyneitä ikäviä (hauskoja) onnettomuuksia yms. Esim se mainitsemani "Fail Army" (kanava).

Ja se että tuon muotoinen TeeVee-viihde ei nyt enää vain oikein toimi, tai nähtävästi niin kiinnostakkaan ketään. Paitsi ehkä minua, minä kyllä HALUAISIN tykätä, mutta kun se on huono. Siitä ei vain sitten VOI tykätä. Ihan sama juttu, aaaaaiivan sama juttu Venäjänkin kanssa; vaikkei sitä HALUAISI VIHATA tai vaikka siitä haluaisi TYKÄTÄ, niin ihan tasan tosissaan; se ei vain ole kertakaikkiaan MAHDOLLISTA. Joten......... no, tiedätte kyllä.

Niimpä ! Se-La-Vii.

*

Ja kuka helvetti on alunperinkään edes HALUNNUT tuollaista suomeen !?!? Miten ja miksi, joku / kukaan, saattoi koskaan luulla, että tuon tuominen tänne olisi HYVÄ idea !!!??!?!?
Siis ....mitä hevon helvetin vitun vittua!! sellaisen päässä on VOINUT pyöriä, kuka tuonkin idean on synnyttänyt ?!? Ainakin paljon tyhjää, thät´s fo shoo !

Minä olen AINA ...ihan AINA(!!) INHONNUT jo tuon typerän vanhan Amerikkalaisen "reliikin" / paskan, nimeäkin !! Minä olen aina pitänyt sitä sellaisena tunkkaisena ja kuvottavana Amerikan ........sanotaanko "Americaanana" jollaista en voi sietää. Kuin jonain vanhempana ja paskempana, baaritiskimäisen raikkaana, kuin Moen kapakassa, versiona Konan Ou Braijjenista.

Yök !

Luulen että ideoija on sama kuin Guggenheiminkin tapauksessa. Se on jotain mitä KUKAAN ei oikeasti halua eikä voi sietää eikä tule sietämään. Sama siis kuin Monikulttuurikin käytännössä ja kaikki mikä on oikeasti ja aidosti totuudenmukaista ja kelpoista ja kannattavaa ja pitkäjänteistä ja viisasta ja khuulia ja kaunista ja kivaa ja hyvää ja rehellistä ja syvällistä ja kekseliästä jne jne.
Sellaista ei vain kertakaikkiaan siedetä / kauaa sälli katella !


*

Ja jos ohjelmaa siis käsikirjoittaa NAISET !!?...niin herran pieksut; ongelmahan on jo selvillä ja itsestäänselvä !!! Tsiisus faking khraist !! SITÄ KÄSIKIRJOITTAA  N A I S E T !!!!!!!!!!


Tunnetun kosmoksen VÄHITEN hauska ja ENITEN RASITTAVA olento !!!

SE selittääkin jo kaiken mitättömyyden ja latteuden ja yhdentekevyyden ja piinallisen kivuliaan pinnallisuuden ja munankuorten ympärillä varovasti sipsuttelun ja muun tympeän vitun hömpän paskan.

Minä haluan taasen antaa teille tämän yksinkertaisen valaisevan ..."jutun" tässä, ilmaiseksi: jos joku ei OLE hauska, hän ei OLE hauska eikä tule koskaan olemaan. Se on OLEMUKSELLINEN, sielunsyvyinen, piirre ja samalla myös kohtalo. Eikä sitä VOI toivoa, sitä ei VOI haluta ja saada, sitä joko ON tai EI OLE !!
Siinä kaikki.

Ja naisista halki historian, ehkä alle 0,03:lla prosentilla on ollut kyky olla hauskoja. Loput on vain ihan saatanan raivostuttavia vitun aivokääpiöitä idiootteja, joilla ei ole MITÄÄN muuta sisältöä ja tekemistä kuin KURJISTAA uroksen olemassaolo mahdollisimman tehokkaasti, ja tukahduttaa hänen kykynsä NAUTTIA olemassaolosta ja myös; usuttaa typerät urokset meidän älykkäämpien niskaan.
Mutta nyt, internet on tasannut tilannetta, koska MINÄ voin SAARNATA näille vitun ali-idiooteille SUORAAN !! vitun naiset !! HAHAHHAHAHAAa, ilman TEIDÄN ennakkosensuurianne, ja minä voi laittaa mitä vain "linkkiä" yms, jolla saan ne rystysilläänkävelevät imbesillit pystyapinat edes VÄÄÄHÄN fiksummiksi kuin ne luontojaan ON, edes vain hetkeksi.


Mutta kuitenkin, kuten olettaa saattaa, naisten kirjoittamalta "komedialta", SNL:ssä ei ole mitään terää, ei mitään raatelevan hauskaa eikä iskevää tai edes löyhästi hauskasti jotakin kuvaavaa tai kommentoivaa.
Siinä hykerrellään lähinnä keskenään kuin pikkutytöt jollekkin vitun aivottomalle typerälle hölinälle Irc-Galleriassa tai hevosten kuvia katsellessa jollekkin tyhmälle sitaatille kuluneen koulupäivän jäljiltä.
HEILLÄ voi totisesti olla, keskenään, jotenkin "hauskaa" mutta kenelläkään muulla EI ole.
Ei se sitten ihme ole, ettei ohjelmassa ikinä päästä puusta pitkälle. Vaan jankutetaan ja jankutetaan ja vatvotaan jotain vitun tyhmää ja tylsää, yhtä ja samaa, toivoen kai että se märehtimällä muuttuisi kullaksi, muttei se muutu. Samaahan "poliitikotkin" tekevät; lenkottavat leukojaan jonkin tylsän ja umpityperän vitun oksettavan ylimielisen paskan suhteen tai kanssa, ja OLETTAVAT (kai ihan tosissaan ja oikeasti !?!?) että se toistettaessa vain paranee ja paranee.....ja paranee.... paranee paranemistaan.
Kuten juuri "Monikulttuuri" ja se, että se olisi "rikkaus". Vaikka todellisuudessa se tietenkin on sen VASTAKOHTA eli köyhistävää ja kurjistavaa, ankeaa paskaa. Joka oikeasti OKSETTAA ja ÄLLÖTTÄÄ jok´ikistä valkoista, joka siis on edes kaukaisesti selväpäinen / jokseenkin järjissään jne.
(Enkä nyt tarkoita, etteikö MUUTAMAN "etninen ravintola" kuten esim kinkkien tai Thaikkujen tai jopa vittu NEPALILAISTEN !! paikat, olisi ihan paikallaan ja hyviä vaihtoehtoja, SE ei ole mitään "monikulttuuria", se on vain; muutaman erimaalainen ravintola. Thät´s it !)


Mutta joka tapauksessa; kuten totesin, ainakin itsekseni, jo silloin kun luin uutisen, että tämä ohjelma aiotaa tuoda suomeen, on tämä aivan käsittämätön, tyhmä, idea.

Ja outokin. Miksi ihmeessä yrittää SUOMESSA uudelleenlämmitää jotain Amerikassa joskus "silloin" suosittua, ja nyt jo sielläkin VANHAA, sianpaskaa ?!?!
Vaikka se sitten olisikin silloin alunperin OLLUT ihan oikeasti hauska, en tiedä kun en ole IKINÄ katsonut jaksoakaan eikä kiinnosta. Ällöttää kuten sanoin.

Idea on lähes yhtä typerä kuin olisi se, että joku täällä ihan OIKEASTI tekisi suomalaisen version konanista !! Pukeutumalla jumalauta oranssiin peruukkiin ja puuuHumalla vähän tällalailla Airlantilaisittain, ja heilumalla TV-ruudussa kuin jokin kelthainen känninen Airkhu.

Mutta jos idean onkin saanut NAINEN...niin se se selittääkin !!
Nämä suomen naiset, nämä omia pierujaan rakastavat tyhjäpäiset vitun vitunkannattimet ja idiootit...NE?...no NE(!!) jos ketkä, voisivat tottavie, pitää jotain NOIN banaalia ja tyhmää ja imelää ja idioottimaista ja alhaisen halpamaista ja ihan vain KOPIOIVAA "ideaa" hyvänä.


Katsokaapa muuten sanan "Banaali" määritelmä tuolta : http://www.urbandictionary.com/define.php?term=banal  !!!!! AHAHAHAHAaa..ei VOI olla TOTTA !!!! Jumalauta se on T Ä S M Ä L L E E N tunteeni suomen SNL:stä !! Se on kuin tuolla olisi oikein yritetty kuvailla juurikin sitä ! HAHAhaaaaaaa. "Jotain mikä on tarkoitettu luovaksi ja provosoivaksi, mutta onkin epä-originelli ja tylsä ja paska ja blääblääblää..." hahahaaaaaaaaa.


*

Ja minun on lähes PAKKO puuttua vielä tuohon paljon mainittuun juttuun, että Aku Hirviniemi olisi jo puhkikulunut ja "vanha naama" ja näin edespäin. Minä SAATAN olla näissä asioissa nyt aikaani jäljessä, mutta MINULLE Aku on edelleen nimenomaan niitä UUSIA naamoja !!
Ei vanhoja. Vastahan hän ilmestyi näyttämölle herran tähden !! PPP jos kuka, ja Vesku, on VANHA naama !!
Ja AINA kaikkialla ! Iiiiiiiiiiiiiiihan kaikkialla. Mutta Pirkka onkin usein myös yllättävän hauska, koska se vain ON hauska. Aku ei ole yhtä HAUSKA, mutta se ON hyvä ESIINTYJÄ sinänsä, ja ihan miellyttävä ruutukasvo. Ja toisaalta myös ei. Se sen lärvä on kyllä kieltämättä melko sellainen....onko "leveä" oikea sana?..tai jotain. Vähän sellainen...uuuuuh.... "laakea" ...tavallaan. Mutta on niitä rumempiakin.

Ja onhan esim Tom Cruisekin ollut ja parissa leffassa ennen esim tuota uusinta "Missionia" eikä se sitä juuri pahenna. Siis miestä, sen enempää kuin itse leffaakaan.

Kommentteja tuolla Pravdassa kun luki, niin ei se ihme ole ettei suomessa koskaan tajuta tai muuteta järkevämmäksi mitään !! Suomalaiset ei näköjään juurikaan osaa analysoida MITÄÄN mitenkään. Eikä TAKUULLA ilman, etteikö se taantuisi vääjäämättä, se "debatti", pelkäksi väkivaltaisen tunteelliseksi huuteluksi ja huutokilvaksi ja nimittelyksi ja "hutunkeitoksi" ja happamaksi nälvimiseksi ja vittuiluksi ja sen sellaiseksi.

Opetelkaa nyt PERKELE jo saatanan samojedilantapäät vittu pitämään TUNTEENNE kurissa !!!!!! SE on yksi VALKOISEN    MÄÄÄÄÄÄÄRITELMÄLLISISTÄ piiiiiiiirteistä !!
Hei !?!?..HALOOO ??!!?!?!?


Neekerit riahuu !! Valkoiset on khuul.


Tuli vielä mieleeni kohtaus Havukka-Ahon Ajattelija leffasta, missä "Pylkkerö" ja se joku vanha ...oliko veneentekijä vai mikä, se äijä, ensin kehuvat sitä jotain veneentekijää ja sen veneitä ja sitten se yht´äkkiä muuntuukin koko keskustelu, molemminpuoliseksi huuteluksi ja raivoksi ja päänpudisteluksi ja otsasuonten pullisteluksi, ja torumiseksi ja kyseisen veneheebon ja veneidensä, absoluuttiseksi haukkumiseksi ja mollaamiseksi ja kritiikiksi yms.
SELLAISIA suomalaiset ihan tasan oikeasti ja de facto, ON.
Se oli HYVIN tarkka analyysi suomlannin finuiitista.

Sellaisia ovat KAIKKI, suomessa käydyt keskustelut. Ihan KAIKKI.

* * * * *

Mutta JOS haluatte ilmaiseksi HYVÄN ja oikeasti aika hauskan idean Sätödeihinne, minulta, niin tässä tulee !!

- Kutsukaa Arman takasin ! O.K ?..nnn....noin, hyvä. Ja sitten, hänen tulee olla pelkissä simpukankuori-tissiliiveissä ja ehkä jonkinlaisessa "kultakutri"peruukissa ja joko alasti, sellaisen Aatami ja Eeva laakerinlehden kanssa, tai meren-neidon pyrstössä. Sellaisen vesiammeen päällä, ja yleisö saa heitellä siihen pieneen maalitauluun jollain, esim kovetetuilla lantapaakuilla tai jollain, mihin kun joku osuu napakymppiin, Arman tippuu sinne vannaan.
Siellä voi olla ihan vettä tai vaikka vain virtsaa... saatte tse päättää.

TAI !! sitten vaihtoehtoisesti; yleisö voisi vain, junou...heitellä ARMANIA !!! Muutoin ihan sama. Ei siis vesiallasta, mutta hän vain nojailisi siinä sillätavalla ikäänkuin kyljellään, niinkuin ne merenmuijat tekee tivoleissa, anglojen sfäärissä, ja hymyilisi kuten se aina hymyilee, kuten jokin korttihai viemärirotta Kalkutan slummista tai jokin Turkkilainen karvainen paska, jonka olet juuri (tietämättäsi) yllättänyt jostain saatanan, vitun, katuojasta aamuneljältä, raiskaamassa jotain blondia Ruotsalaisturistityttöä joka oli niin kännissä, että teko onnistui. Ja Armand yrittää olla "ihan khuul ja näi....ei mitään, ei täs mitää...mut hei; mitenkä TEILLÄ menee?!? äääÄÄH?..turistiii !!?!?...ma  määään!!! whazzaaaapp!?!?! heh heh hee..." jne.

Arman voisi olla vaikka siinä keskellä sitä puhelinkopin kokoista lavaa, ja kohdevalaistuna, ja ympäristö ihan pussipimeänä, kuin Poliitikkojen päät. Ja sieltä pimeydestä sitten satelisi niitä lantapalloja tai vaikka kiviä tai millä nyt kukin haluaisi heittää. Shuriken?...miksei. Tappara ?....sehän on kuulemma terästä...!? Vesi-ilmapallo ?..no ...totta-vitun-kai !!! Lasi-silmä ?!...katselisin ! dildo !!?? heheeii !?!....mmmm...ehkä....no joo....en tiä..ehkä?!
Ja taustalla voisi soida jokin biisi, ehkä sen bändin soittamana, säkkijärven polkka tai finlandia tai gangnam style tai lähes mikä vain. Jos haluatte tai VAADITTE, "asiallista" niin ehkä Beethoovenilta jotain tai Mootsartilta tai jotain.

Moottorisahalla EI kuitenkaan saisi heittää !! Ensinnäkin; siinä voi mennä se LAVA näet hajalle, ja kuka senkin TAAS maksaa ?! "Veronmaksaja"pa tietenkin ! nii ! kukas muu ! jnejnejne.
(Voisihan sitä kysyä, että "vittuako MAKSATTE!?!?"...)
Ja toisekseen se on liian painava, ei siitä tulisi mitään. Pelkkä sekasotku.
Ja kolmanneksi; sitä saatettaisiin luulla nykyaikaiseksi musiikiksi, jolloin bändin mahdolliset pyrkimykset ja vaivannäkö, menisivät ihan hukkaan.


Mutta ...tuossa on 1 juttu teille ilmaiseksi.Eipä kestä.
TAI !! voisitte ampua Astrid Thoorssin (jonka NIMIKIN jo sopii tähän !!) kanuunasta johonkin tuonne Suomenlahdelle tai sen "ylle" !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti