keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Komenteleva akka kiljuu "Rasismista™"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021621128242_uu.shtml...niin.........ant...hei?!..anteeksi; en nyt haluaisi kuulostaa tyhmältä, mutta MITÄ tämä on ? tämä "Rasismi™" !??!

Sitä ei ole oikein vielä kukaan, koskaan, kertaakaan "ihmiskunnan" historiassa määritellyt mitenkään. Paitsi ehkä jotenkin sekavasti ja ohimennen ja itsekseen mutisten, se houraileva psykoottinen juutalainen kuka tuonkin "käsitteen" KEKSI.

Mutta jos saisin itse sen määritellä, antamatta mitään LIIAN hyvää tässä nyt ilmi, niin se voisi olla vaihka ihan vain; valkoinen tai ei-musta, joka ei tykkää mustista tai murjaaneista tai päiväntaasajalaisista tai neekereistä, ja joka ei myöskään iloitse neekerin tai muun edellämainitun, näkemisestä ja sen kanssa interaktiossa olemisesta, kuin Pohjois-Korean Urhea Kansa kuullessaan edes MAINITTAVAN sanat "Rakas Johtaja".

Tuo voisi olla melko hyvä määritelmä.

Tuo tuollainen iskulause alkaa jo myös olla aika / melko, vitun, kyllästyttävä. "Nollatoleranssi sille, ja nollatoleranssi tälle, nollatoleranssi tolle..." ja näin edes päin.

Nämä on siis niitä ihmisiä jotka kuuluvat kategoriaan "Suvaitsevaiset™  ja  Avarakatseiset™  ja vapaamieliset™" jne.
En tiedä miksi, mutta tunsin tarvetta mainita sen.

(Toleranssi = sietää, suvaita, suvaitseminen jne.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti