lauantai 13. helmikuuta 2016

Betonikolhoosibunkkeri 1970-luvulta (jee!)

http://www.iltalehti.fi/asuminen/2016021221108218_an.shtml

No ni.
Tässä !!
Tässä tätä taas on !! Oikein olan takaa.
Vitun muulit, vitun idiootit, vitun mauttomat sekopäät.
Corbusiaaniset tuhojyrät Kolhoosi-idiootit !!

Ku-vot-ta-vaa.

Ja tääääysin päinvastoin kuin joku tuolla kommenteissa älähti; tuo hirvitys nimenomaan PITÄISI ehdoitta purkaa ja heti. Välittömästi!!
Ei tietenkään alkaa saatana rakentelemaan mihinkään vitun kuvottavaan, tunkkaiseen, saastaiseen ja rumaan vittu 70-luvun !!! paskamöykkyyn enää mitään uutta ja modernia sisään !!

Helvetin idiootit !!

Ja katsokaa nyt taas tuota itse "visiotakin" ja ideaa ....ei hyvää helvetin päivää....ja vittu.. Sii.s...M-Täh !??!?!?!!?

Eli periaatteessa....sanokaa jos olen väärässä, mutta; betonikolhoosibunkkeri betonikolhoosibunkkerin ..PÄÄLLE ...on siis tässä se "idea" ?!?!

Suoraansanottuna; melko järkkyä !!

Melko vitun tyhmää ja käsittämätöntä paskaa.
Ja kuten AINA, ihan AINA; tuo niinsanottu havainnekuva ei vastaa TODELLISUUTTA juuri mitenkään. Eikä edes sitenkään.

Kun niissä kuvissa on aina auringonpaistetta ja kilttejä lapsia ja kivoja aikuisia kivoissa vaatteissa tekemässä kaikkee kivaa, on todellisuusdessa siinä lähinnä: pelkää likaa ja räntää ja loskaa ja paskaa ja hiekkaa ja muuta maa-ainesta ja joskus luntakin (ruskeaa useimmiten, kaupunkialueella), sekopäisiä huumehörhöjä ja haisevia kaljaakittaavia juopuneita pultsareita, ja nykyään myös kaikenlaisia vitun hörökorvaisia pikkunilkkejä vitun Veekereitä vammailemassa eleineen päivineen, joita ovat omineet Amerikassa kadullaeläviltä kurjaakin kurjemmilta ja äärimmäisen vähä-älyisiltä neekereiltä.
Todellisuudessa tuossa kuvassa olisi kaikkea tuota, ja todella paljon vittumaisemman ja vittuuntuneemman, näköistä, populaa ja kaikenlaisia vitun YH-ihmisiä työntelemässä köyhien lastenrattaita ja muutama pulska Muslimiämmän paska, kälättäen sitä vastenmielistä ja typerää perkeleen mustaikenisten Somalian ali-apinoiden kurjaa "kieltä" joka ihan tasan oikeasti ja TOD. kuulostaa melko identtiseltä marakattien ja muiden vastaavien, kiimaisten kutsuhuutojen kanssa.

Ne on lähes IDENTTISIÄ äänimaailmoja.

Ja jos nyt itsestäänselvyys mainitaan, niin kyllä; totta-vitun-kai siinä olisi nykyään MYÖS lauma sekalaisia ähcläm-sächläm apinoita ja muita vastaavia tuikitarpeellisia lisiä suomen suuruuteen yms.
Luullakseni lähinnä tuijottamassa ohikulkijoita ja heilumassa epäilyttävästi, ja muutaman "katusoittaja" Romaniastakin siinä luultavasti lilluisi. Siistinä kuin sika pienenä.
Pitkin ja poikin, likaisine vitun jalka ja pers -rätteineen ja ruusukimppuineen (jotka on luultavasti kitkenyt / juurinut / pöllinyt) "havainnekuvan" Ihastuttavasta Kukkapenkistä.
Jossa käyvät myös (kaikki edellämainitut) tarpeillaan, niinsanotusti. Eli kusella ja paskalla, ja myös yrjöilemässä tämän tästä. Ja johon niistävät nenänsä, niinkuin kaikki tyyliniekat tuppaa tekemään, eli tyhjentävät sillä tavalla "tyylikkäästi" ja "hienostuneesti" ja "charmikkaasti" nenästään toisen sieraimen tyhjäksi, suoraan maahan.
Tämä on "herrasmiesmäistä" ilmeisesti. (Toisin kuin me homonynnyt hienohelmat ja -pierut, jotka kannamme mukanamme perkele PAPERIA !! Ei j...aHAHAH A HAHAAaaaaaaaaaaaaaa !! vi...ahAHAHa PAAAPERIAAA !!!!? vittu uuuuuuuuh mullon paperia ! enx mä okkin ihan vitun jees ja khuul ja ylevä ja näin ?! AHAHAHaaaaaaaa...)

*

Ja tuo saatanan kuva(tus) jossa tuo joku akka lilluu, ymmärrettävästi, jo kuolleena ja järkyttyneenä.....*puistatus* hyi saatanan helvetin vittu.

SE on kuin SUORAAN(!!!) jostain Pohjois-Korean Koko Maailman Uimahallista, jonka Sankarillinen Paskapää ihan ITSE on rakentanut, vain kahdessa yössä ! Jumalten saattelemana.
Ja jossa kaikki (Puolueen Jäsenet) ovat aina iloisia ja onnellisia ja useimmiten myös hukkuneita.

Tuo ei ole mikään "uimahalli" vaan jonkinlaisen jättimäisen SAIRAALAN pohjakerroksessa sijaitseva jonkinlainen ruumiidensäilöntäallas, jossa kroppia lilluu tuollaisessa jossain...kliinisessä kirurgisessa nesteessä, missä ne säilöytyy vähän aikaa. Kuin Käteinen Brysselissä.

*

Ja tuo viimeinen kuva, missä tuo koko helvetin kammotus näkyy sivusta, on kuin pahvilaatikko bunkkerin päällä. Ja siinä vielä LUKEEkin oikein, että "Bunkkeri" !!!
Siinä oikein varoitetaan suoraan, että lähestyt tunkkaista ja sielutonta ja ehdottoman mauonta BUNKKERIA.

Kokonaisuutena, juuri sitä modernia tyylitajuttomuutta mikä tappaa Kansansielua ja sydäntä ja elämänhalua ja laatua ja uskoa itseensä ja kulttuuriinsa ja tulevaisuuteensa ja totta-vitussa; Arkkitehteihin ja tehtuuriin, kuin jokin arkkitehtooninen musta-surma.

Mitä VITTUa teidän päissänne oikein pyörii siellä Arkkitehtitoimistoissa ?!?
Vitun munattomat ja visiottomat perkeleen vatipäät !!

Vittu tuo edes OLE minkään helvetin Arkkitehtitoimiston suunnitelma vaan Lakeijatoimiston !!
Se on vittu ihan TAKUULLA, Asian-ajajien suunnittelema ! Tai tuomarien ja kyttien tai "Lainlaatijien" tai joidenkin muiden, Vihtahousun lasten.

*

Aivan kammottavaa !! Aivan kammottavaa.

Älkää vain herran perkele TEHKÖ tuota TODEKSI !!!! Älkää jukolauta kertakaikkiaan vain tehkö sitä !!Nyt sainkin samalla näppärän tilaisuuden käyttää tämä kuva jonka jokin aikaa sitten jostain löysin.
Tämä on jostain päin Englantia käsittääkseni, kuvan nimessä on paikannimi "Deans Gate" eli se se kai sitten on.

Katsokaa täsä miten yhdistää uutta ja vanhaa kauniilla, animeleffamaisella tavalla.Tuo ^^  on melko kaunista ja VIIHTYISÄÄ.
Tuolla paikalla on edes jotain SIELUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuo, on tunnelmallista.
Kiehtovan näköinen paikka.

Eritoten tuo pieni asunto? tuolla keskellä....wau ! SE olisi melko vitun khuul, paikka asua !
Ihastuttava !!.........paitsi JOS tuossa ympärillä kuhisee lähinnä kännissäolevia baariasiakkaita ja muita "epämääräisiä hahmoja" mölyämässä ja oksentamassa, pitkin yötä. Ja meluamassa kustessaan tuohon jokeen / virtaan.

*

Mainittakoon nyt vielä SE, että...vaikken haluaisi AAAINA jankata niistä VITUN JAPSEISTA, niiin ainakin näkemieni esimerkkien ja ohjelmien perusteella, Japanissa arkkitehti, kun se aloittaa jonkin "projektin", se miettii IHAN ENSIMMÄISEKSI SITÄ, että "miten saisin tämän, paitsi näyttämään kauniilta itsessään, sinänsä, SOPIMAAN tuohon ympäristöön mahdollisimman harmoonisesti" !!
Kun taas täällä ja tuolla Lännessä, "ajatellaan" MAHDOLLISIMMAN EPÄ!!!-realistisesti !!

Niin päin-vitun-vastoin kuin vain voi, ajatella, mitä realismiin tulee ja muuhun vastaavaan.
Täällä on neuroottinen (ja tämä on muuten FAKTA !) pakko, keksiä kuutio uudelleen.
Ja kierrellä sitten SITÄ, kuin Mussuttimet Kaabaa.

Joka siis on niinikään; kuutio !Vittu: tässä olisi tämä ELÄMÄ !! Tässä olisi tämä YKSI MAHDOLLISUUS; ELÄÄ KUTEN HALUAA !!!

Elää satukirjain kauneus ja Nintendopelien maailmat TODEKSI !! Mutta ei !! Ei !! Kun kumarrellaan mieluummin jotain rutikuivaa vitun "Asiallista" pierua, kommaria, Stadissa, jolla on ymmärrettävästi kurja olo nahoissaan ja joka haluaa KAIKKIEN tuntevan oman kurjan paskuutensa ja lahjattomuutensa ja muun tympeän yninän. Ja siis kostaa oman typerän mitäänsanomattomuutensa kaikille muille. Kuten ns "Rikollinen"kin. Ja kyttä. Joka on SAMA ASIA kuin Rikollinen, mutta teidän mielessänne nämä ovat 2 ERI ASIAA. Jopa "vastakohdat" !!

HAHhaaaa.....no, kuten olen sanonut; te olette melko vitun tyhmiä !!
Voi pojat !


Eniwei. Vittu mikä hukattu mahdollisuus taas kerran !!
Jukolauta, että minä sitten INHOAN teitä !! Saatanan perkeleet ja VITUN, MUULIT !
Vittu...haistakaa vittu !

*

Tehkää kuutio !


"Se kannattaa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti