sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Idea nro.1 Suomen TeeVeelle

Tässä olisi yksi ehdotus muuten, kun aina teille saarnaan, suomen TV-tyypit ....vaikka SNL:n sisällöksi, tai sketsiksi tai jotain.

Tällainen Uutistenlukija osio." Blääblääblää ja jäkäjäkäjää... *sspppprrt*... "En nyt näe kun tuo on sensuroitu, että onko tuo nyt Vatasen Jussi vai Aku ja 7 ihmettä vai kuka, tuo Onanoitsija, mutta ainakin tuo muija voisi olla esim joka viikko vaihtuva Julkkis Vieras.
Vaikka joku, täysin nyt satunnaisesti puhellen, joku Anna Abreu tai miksei Sannikin tai ....kehtaanko sano...vaikka...se Värttinän muija se... mikäsenytoli sen perustajajäsenkin se vähän tukevampi likka...sese....Mari Kaasinen ? ko? Se se taisi olla. Niin nin SE !!
AHaha... tai joku. En tiä.
Älä nyt saatana hiosta, perkele !! Minä vain ideoin ylipäätään.

Tuo olisi myös hyvä ja hauska yllätys ihan Kymppiuutisissa tai sellaiseksi kevennykseksi siihen loppuun. Jos tuo MIES sitten olisi joku joka vaihtuu aina ...joko ihan päivittäinkin(!!) tai ainakin edes viikottain.
Ja jos saisi myös vaihtoehtoisesti KUSTA, "tulemisen" sijaan, niin jotkin Vihaiset Nuoret Miehet saisivat näin purettua TODELLISIA TUNTEMUKSIAAN sekalaisia Mediaämmiä kohtaan, ja siitä saisi samalla hienoa TeeVeViihdettä.


Saatte käyttää vapaasti tätä ideaani, mutta JOS haluatte jotain siitä maksaakkin niin otan kai sitten sen (maksun) vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti