keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Jyrsijän Viisastelut

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1433733131735?jako=2219aa04e975a0ab60e67b5443acca4e&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage

Oijoi. Pahoittelen. Nyt minun on pilattava sinunkin yösi, koska menin perkele naksauttamaan tuota linkkiä vaikka TIESIN, että tulen vihaamaan syvästi, mitä ikinä siellä sanottaisiinkin. Ja näinhän siinä sitten kävi, että sain TAAS kurat silmilleni.
Lukekaa, jos haluatte, tuo paska ensin. Sen on kirjoittanut jokin jyrsijännäköinen Marksisti. (Kaikkihan ne siltä näyttää, tiedän, mutta miten muutenkaan tuota rottaa voisi kuvata?)

Ja mikä typerintä koko tuossa typerässä suolentyhjennyksessään oli.....on TÄMÄ.....
Ei hevon helvetti...jumalauta ei voi olla enää todellista !........emmä.....mä en...mä oon vittu ajautunut jostain repeämästä johonkin rinnakkaistodellisuuteen, johonkin mitä hallitsee hillerit ja puhuvat kissat, ja Marksistiset käärmeet ja missä ruma on kaunista ja kaunis rumaa, ja totuus kielletty ja rankasti sensuroitu ja mitä mielisairain typerä hullu suustaanvaahtoava pahuus ja kuvottava ja pyörryttävä, typeryys, on KUNNIOITETTU piirre.
SINNE minä olen nähdäkseni jostain syystä langennut.Tuo hirviö KEHTASI vittu ihan oikeasti ja pokkana ja jumalauta Virallisessa lehdessää, julistaa tuon ylläolevan !!

On ämmällä ainakin pokkaa !! Myönnettäköön SE.
(Mutta taaskin; kaikillahan niillä on. Siis Marxisteilla.)


Vai että NAISET ne on kun "kyseenalaistaa Virallisia, Vallitsevia, Totuuksia" !?!??!?!.......salli mun vittu SEOTA ! Ja ehkä naurahtaa hermostuneen kiusaantuneena, epävarmana ja sähköistyneenä raivosta.

Vittu vitun typerä perkeleen pillullinen lammas, ne on juurikin NAISET!!!! jotka on IHAN ENSIMMÄISINÄ määkimässä ihan minkä vain ja tahansa kahelin ja sortavan ja mielisairaan ja vittupäisen ja kusipäisen ja tunkkaisen ja ylimielisen ja VÄÄRYYTTÄhuokuvan ja maksimaalisen typerän ja järjettömän Virallisen Totuuden PUOLESTA !!
Ja puolustavat perkeleen pulunaivot niitä myös HYVIN hyvin kiihkoisasti. Kunnes sitten me OIKEASTI jotain jostain tajuavat ja KYSEENALAISTAVAT olemme käyttäneet lähes koko elämänvoimamme ja usein jopa kirjaimellisesti koko vitun elämäN, sinänsä ! - olemme saaneet juuri ja juuri tarpeeksi muutosta aikaan, jotta nämä samaiset vitun ali-idiootit ämmät JOUTUVAT, "vertaispaineen" yms paskan takia, muuttamaan vääääääähän ja hitaasti ja laiskasti "näkökantaansa" ja sekin vähä vain siksi, ettei näyttäisi ERILAISELTA KUIN LAUMA !!!

Ja sinä kehtaat kääntää asian NIINPÄIN, että se onkin juuri NÄMÄ, vitun virrassakelluvat kuolleet lahnat(!!), jotka ovat niitä vitun valaistuneita Muutoksen Airuita ?!?!

Ei jumala......ut....ei vit..EI !!
Uppoa ämmä paskaan !!


(Myös "Virassakelluvat" hyväksytään. Sillä usein te kellutte myös jossain Julkisessa Virassa kuten juurikin tuollaisena haapeastimääriteltyinä "taiteilijoina" ja kriitikoina yms. [Ikäänkuin naiselle olisi jokin erikoinen ja POIKKEAVA piirre, olla kriitikko ! AHahahahah])

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti