tiistai 2. helmikuuta 2016

Penixet pannulle tai "Penispannukausti"

Niin, aivan. Unohdin vallan silloin kun tämä tapahtui, tuossa muutamia päiviä kai, sitten.
Eli Anttilan netistä mentiin poistamaan sellainen joku lättypannu mikä oli peniksenmuotoinen, ympäripyöreästi ja siinä oli jokin ...jollakinlailla jonkin tiukkapipoisen imbesillin mielestä, järisyttävä mainosteksti.

Ja se joku oli NAINEN !!

Eli TAASkin joku saatanan kusipäinen ja TYHMÄ nainen, meni ja pilasi hauskuuden ja elävän elämän ja kaiken VÄHÄNKÄÄN kekseliään ja luovan, koska joku toinen vitun läskipää oli ilmeisesti siitä "mielensä pahoittanut" ja mennyt kantelupukkina kaakattaan. Kuten KAIKKI Kommarit aina ja kaikkialla tekee, koska niillä ei ole munaa, luonnetta eikä huumorintajua eikä sielua.
Ne on tyhjiä kuin autonlitistämä käärme, ja zombie tai neekeri.
Ei MITÄÄN vitun sisältöä. Vain kertakaikkista kammottavaa tyhjyyttä ja tylsämielisyyttä.

Sitten tämä sama paskamuulijengi IHMETTELEE saatana sitä, ettei täällä ikinä OLE MITÄÄN HAUSKAA tai minkäänlaista pulssia ja sykettä ja elämää !!

Ei tsiisus vittu miten oksettavaa sakkia !! Miten rasittavan tympeää ja hapan-naamaista typerää lynkkausmieliala-idiootti-noidanpolttaja jengiä.

Painukaa takaisin kotiinne, eli Helvettiin.Ei jumala....u...AHAHaahaha................alkaa itse asiassa kyllä jo naurattaa tämä tympäännyttävä keskinkertaistakin ALEMPI, typeryys kaikkialla ! Ei jeesus saatanan perkele !! Eha...ohohohahahaaaaa.aijaijai.aijaijaijaijai...aatelkaa miten pienestä on kiinni joillakin, että alkaa siitä saatana hikotella jos joku saatanan Net.Anttilan penislättypannun MAINOSTEKSTI oli KERRANKIN(!!!) suomen historiassa(!!) kirjoitettu jotenkin vähänkin elävästi ja hauskasti jne. Eikä millään vitun selkäpiitäkarmivalla, kuvottavan oksettavalla, hapan-naamaisella vitun kurjalla ja Asiallisen Rutikuivalla Byrokraattiperkele, insinööri-lakeija kyborgi-kielellä.
Teksti ei siis ollut tarpeeksi jäykkä niin sanotusti....


Istukaa saatanan Mimosat sormiinne !
Go fuckyourself !


P.s
Olen huomannut yhä enenevissä määrin, että; suomalaisia ei nähtävästi ole kovinkaan montaa kasvatettu olemaan LAINKAAN itsekriittisiä tai realistisia ! Kas SIINÄ on yksi suunnattoman suuri ongelma. Idiootit joilla on LIIAN hyvä ns "itsetunto" ja AIVAN LIIAN suuret luulot itsestään ja omasta paskantärkeydestään ja oman "asiansa" eli muiden ihmisten elämäänpuuttumisen.

Ja loppuun vielä.......PENIS !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti