sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Työttömien Oloa Tiukennetaan

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016022721183800_uu.shtml

Tästä typerästä pallopäisestä läskistä on hyvää vauhtia tulossa suomen yksi karmivimmista ja surkeimmista ja PAHIMMISTA "ministereistä". Absoluuttinen kuvotus. Typerä muuli joka ei tiedä mitä tehdä ja koska ja miten ja miksi ja mihin suuntaan heittäytyä. Mutta kuten KAIKKI "poliitikot" hän hyvin VAHVASTI  LUULEE tietävänsä "mistä Kansa tykkää" ja kasaa nyt paineita ihan väärään päähän ja osoitteeseen.
Eli perisuomalaiseen tapaan; niiden niskaan joilla niitä jo eniten ON.


Vitun idiootti.


En tiedä onko yksikään näistä "ministeri"hyypiöistä ikinä oikeasti ollut ITSE kategoriassa "työtön" tai jopa "pitkäaikaistyötön", mutta jos ovat niin ainakaan sen tuoma oppi ei näy missään.
He / tuo, näyttää kuvittelevan esim, että on HELPPOA ja lähinnä omasta HALUSTA tai jonkin vuuduun määrästä, lähteä vaikkapa Stadista Turkuun työmatkalle.
Vittu.... onko teillä alkeellisintakaan käsitystä esim etäisyyksistä !? Tai siitä, ettei nykyään enää OLE töitä, vitun paska-aivot ! Perkele !!

Jostain syystä monet ja taas monen monen monet, hoi polloi, ei näy nyt kertakaikkiaan vain joko käsittävän tai HYVÄKSYVÄN asiaa, ettei nykyään enää OLE töitä, eikä niitä enää TARVITA kuten ennen wanhaan "hyvinä aikoina" kun hatuntekijätkin oli seinähulluja ja kaikki piti kuokkia käsin.

LUULISI, että ERITOTEN "poliitikko" eli AMMATTITASON TYÖNVÄLTTELIJÄ vapaamatkustaja / häirikkö, vapaamuurari ultra-vasuri Marxisti-Kommunisti Kollektivisti Toteeminpalvoja paska TYKKÄISI siitä, että mitä enemmän teknologia hoitaa hommia, sitä ENEMMÄN JÄÄ LUPPOAIKAA IHMISELLE !!!

Eikö vain luulisikin !?!?!.....rait !

Mutta ei !!................................nääs......EI. Kun on päähänpinttymä ja "maailmankuva" ja vakaumus jne, niin sitten ON; päähänpinttymä ja maailmankuva ja "vakaumus".
Ja YLEENSÄ tuo "vakaumus" on; aiheuttaa muille ihmis-apinoille MAHDOLLISIMMAN SUURTA epämukavuutta ja paljon hankaluuksia ja esteitä ja hidasteita ja kieltoja ja kurjistuksia ja estoja ja sääntöjä ja määräyksiä, ja toivoa sitten että ne idiootit HYVÄKSYY tämän ja kierähtää niin kuin käsketään. Ja yleensähän tämä myös onnistuu, koska ihmisten suuri massa on yhtä älykästä kuin miltä tuo kuullostaa. "Suuri massa".........sitä ne on.

Tuo tyyppi on kuin jokin alelaarin Tony Halme, ja luulen että juuri siltä se YRITTÄÄKIN näyttää ! Toni vitun Viikinki Halmeelta. Muttei se näytä. Se näyttää vain joltain pyöreäpäiseltä mulkulta. JOKA tavallaan, kieltämättä, "näyttää vähän Tony Halmeelta".
Ai sii.


Ja hänessä tiivistyykin mukavasti tuo mitä tai mikä, on "poliitikko". HETI kun äijä sai MITÄÄN merkittävää näkyvyyttä ja "valtaa" alkoi hän KOMENNELLA ventovieraita suomalaisia ihmisiä, joista ei ole ikinä ennen edes kuullutkaan. Sinua ja minua ja ketä tahansa. Ikäänkuin sen asiat jotenkin koskisivat tuotakin vitun pallopäistä paskamulkkua.

Komenteleva tyhmä muuli. Siinä kaikki.

Tyhmä Persu.

Haukkukoot Vasurit TUOTA tyyppiä jos haluavat. Vaikka toisaalta; kyllä Peruissa näitä vähän "vähempiä" riittää muitakin.


Silly rabbit; Tricks are for kids !
P.s jos haluaisitte LUODA "työtä" - poistakaa "Valtio - Hallitus" rakennelma.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti