keskiviikko 17. helmikuuta 2016

KB Förstin Loki nro.1 "Seonneen Kapteenin Tapaus"

Kapteenin Blogi.

Förstin loki. Merkintä nro.1
Tähtiaika 09.46 17.02.2016


Tervehdys Tähtilaivasto. Viljam Raikker tässä.

Joudun ilmoittamaan, valitettavasti, että a) emme ole vieläkään tavoittaneet Kimiä tai Khateriinaa, mutta myös sen että b) Kapteeni on mahdollisesti seonnut tai hän on pettänyt meidät.

Hän katosi tässä etsintöjen yhteydessä johonkinpäin alusta, Enterpise Beetä, ja hänestä ei olla muutoin kuultu mitään, mutta erään kadetin tietokoneen näytölle ilmestyi kuitenkin tämä (paljonpuhuva) kuva.


Eli ........kuten näette, Kapteeni näyttää nyt olevan Borgien leirissä ja "hyvää pataa" heidän kanssaan, tai jotakin vastaavaa.

Hän on saattanut taas taintua Locutukseksi, Borg versiokseen, jollaiseksi Borgit hänet ainakin kerran aiemmin ovat muuttaneet. Ja se oli jo silloin sietämätöntä !!
Se ainainen vaikerrus ja purnaus ja narina ja mankuminen ja halu "parantaa ninku maailmaa, hei tiätsä heebo, ja näi" ja se loputon trancemusiikki ja hampunpoltto ja rikkinäiset militaristiset, usein reisitasku, housut ja takkuinen ...no, tukka.... hänellä oli silloin vielä jonkin verran lettiä jäljellä.
En siedä enää yhtäkään Tshekevaara-paitaa tai moraalisaarnaa avohakkuista ja löytöeläinten "Oikeuksista" tai siitä miten Kaikkien Planeettojen Köyhiä ja Mustimpia asukkaita kohdellaan jne jne yms. Ei enää yhtään !


Huoh......no, palaan nyt etsintöihin, mutta nyt on etsittävä myös itse Kapteeni.
Joten...... toivottakaa meille onnea, ja kiitos ja kuulemiin.


Tässä kaikki.


Enterprisen Försti, Viljam Raikker.
- Out -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti