sunnuntai 21. helmikuuta 2016

SätödeiNaitLaiv UJA

Arvostelu tuosta eilisestä jaksosta Suomen Saturday night Live! ohjelmasta.

Aivan kerrassaan, kertakaikkiaan, hämmästyttävän ja lähes jopa POSITIIVISEN, totaalisen yhdentekevää ja merkityksetöntä.
Se oli NIIIIIIIIIIIIIN tyhjänpäiväistä ja väkinäistä ja myötähävettävää ja ei-lainkaan-hauskaa, paskaa että teki ihan pahaa katsoa. Siitä tuli lähes huono omatunto, kun sitä tsiigas. Ja siinä lopussa missä vitun tylsännäköinen, luunaamainen, perusvirolaisen tai ryssän -näköinen "Mira Luoti" tuli siihen nahkaviitassaan löyhyttämään samojedivittuaan yleisöön ...siinä vaiheessa sekä otin äänen pois, että KATSOIN pois ja sen LISÄKSI(!!!) peitin vielä silmäni kämmenelläni, kuin olisin yrittänyt TODELLA TARKAAN nähdä tulevaisuuteni tai jotain. (Nääs niistä kämmenen juovista yms.... exänyvittutajuu !?!?... tun typerys! ärsyttää että jouduin näinkin paljon jo selittämään vitsiäni, mutta kuten sanottua; suomalaiset ei ole kovinkaan HOKSAAVAISIA tyyppejä. Mm juuri huumorin saralla)


Mutta menin jo asioiden edelle, ja ohjelman loppuun !

Eli....sehän alkoi sillä, että yleisössä istui se jokapaikanhöylä sieltä "Pohjoiskalotilta" vinkumassa jotain melko yhdentekeviä julistuksia ja sitten tuli taas alkutekstit ja se sama naurettavan mahtipontinen juontoakka mitä kommentoinkin aiemmin, joka kuulosti ja kuulostaa, känniseltä. Ilmoittaessaan ohjelman nimen ja jotain muuta paskaa, kuin hänen sanansa olisivat jotain. ...kovinkin merkityksellisiä. Kuin hän julistaisi Taivaaseenastujien nimilistaa tai niiden jotka ovat parantaneet juuri MS-taudin ja syövän ja multippeliskleroosin yms.

Miksei sitä voisi hoitaa vähän vähäeleisemmin ja järkevämmin ?... ei sitä tarvi saatana katolta kailottaa koko tienoolle, että "ja TÄmä..on...SÄTÖDEINAIt...LAAAAAIIIIIVVV !!!!!!!!!!"

Minä NÄÄÄET...TIIIIIIIIIIIIEDÄÄÄÄÄÄNNN !! Jos katson jo sitä, niin katson sitä juuri SIKSI, ETTÄ se ON totisesti !! SNL.

Ja sitäpaitsi; eihän sitä edes KATSO kukaan !! Joten miksi SITÄ kohkata, mitä kukaan ei katso !?!
Tuollainen kiljuminen ja hehkutus sopisi paremmin ehkä noihin hiihto / mäkihyppykisoihin ja haluukko miljönääriksi ja sen tyyppisiin, mitä ainakin JOKU, katsoo.
Mutta jos nyt ihan yksin MINUA varten siellä kailotit ja kiljuit, niin ..wau ! Kiitos.
Aika juttu.....ja melko huomaavaista. Ja epätoivoistakin kai.

Mutta kuitenkin.
Siinä "juonsi" nyt se suomen yksi Virallisimpia Murjaaneita eli Arman Alizad. Joka juontonsa perusteella ilmeisesti lukee blogiani, eli tervehdys vain ! ja kiitos siteeraamisesta. Tai kuka käsikirjoittaja oletkin joka täältä anasti minun ähläminpamahdusmateriaaliani.
Mutta älkää hätääntykö(jos niin teitte..) tai edes hätkähtäkö, sillä olen itseasiassa aika TYYTYVÄINEN, että nuo sutkautukset esitettiin julkisesti; nimittäin nyt joku MUU kuin MINÄ, sai kokeilla niillä JULKISESTI onneaan !! AHAHAHA... ja huonostihan siinä kävi. Ei ne nyt niiiiiiiiin hyviä sitten olleetkaan. Mutta tulihan nähtyä millaisia ne ON julkilausuttuna, ja livenä esitettynä.
Se oli elähdyttävää, ja puhdisti varmaankin vähän tätä suomen hysteerisen panikoivaa ja kireää ilmapiiriä.

Kun hän siis vitsaili mahdollisesta räjähtämisestään yms.

Ja ihan pienenä ilmaisena vinkkinä vain, kaikillekkin, että; se iänikuinen lentokenttä-tulli-kumihanska-juttu ei vain ole HAUSKA enää, eikä se mielestäni ole ollut oikein IKINÄ hauska. Se huvittaa lähinnä teiniä tai jotain vastaavaa, muttei niinkään aikuista.
Tosin MINÄ keksisin ja keksinkin, siihen ihan oikeasti aika vitun HAUSKAN variaation, mutten nyt anna SITÄ sentään ilmaiseksi ja anonyymina tässä teille kaikille, varasteleville apinoille.

Mutta ihan sellainen "mukiinmenevä" ja perus hyvä, se juonto oli sinänsä, ei siinä mitään. Mutta siinä ei totisesti MITÄÄN. Se ei ollut hauska eikä oikein mikään.... se oli siis kuin mikä tahansa "poliittinen lausunto" joka ei suoraan ole joko uhkaus tai uhkavaatimus tai verhottu uhkavaatimus / kiristyslausahdus tai vain ohimennen annettu ilmoitus, siitä KUINKA elämääsi tullaan NYT kurjistamaan.

*

Sitten oli ne itse sketsit....... toinen toistaan turhempia ja tympeämpiä. Kävi ihan sääliksi niitä sinänsä haaskattuja, näyttelijöitä jotka itse siinä näyttelemisessään kyllä onnistuvat ihan hyvin, mutta kuten TAAS kerran saimme (ainakin MINÄ, koska minä toisin kuin 99% muista, KESKITYN shittiin ja HUOMIOIN kaikkea) oppia; KAIKKI on kiinni kässäristä. Siis IHAN, aivan, KAIKKI.
Jos SE on perseestä, niin siinä ei auta vaikka näyttelijät olisi Hiit Ledzer, Äl Pasiino, Tom Kruus ja vaikka Däniel Dei Ly´is.

Esim Hirviniemen Aku selvisi ällityttävän hyvin sekä Hitlerinä, että Bull Mentulana, joka on kai joku tosielämän parodiahahmo tai jotain.... mutta ne vain ei olleet HAUSKOJA !!
Nähkää SIINÄ on se ONGELMA !! Ne oli luonnehdintoina ja matkittuina ..hahmoina, HYVIN tehtyjä ja niin edespäin, muttei hauskoja. Tosin annan erityismaininnan ja kiitoksen Hitlerhahmosta, joka puhdisti ilmaa enemmän kuin viimeisen sadan vuoden Vasemmiston tekopyhä näennäisrimpuilu kolkytluvun aikalaistensa edessä. Tai takana, tai miten se nyt sanotaankin.
Hitlerin aksenttikin jopa piti koko jutun ajan, vaikka se välillä tietoisesti vaihdettiinkin. Mutta se itse sketsi teki kyllä pahaa katsoa, sillä KUKAAN ei nauranut KERTAAKAAN !!!
Ei sen aikana, ei sen jälkeen, ei sitä ennen. Ei kukaan !! Siellä taustalla saattoi ihan KUULLA pumpulissatorkkuvan hiiren hengityksen, NIIIIIN vitun hiljaista siellä oli.
Tai sitten shou kuvataan kameroilla joissa on mikrofooneissa jokin yleisön kohinaa ja naurua vaimentava "taustahälynpoistotekniikka" tjns.

Yleisö ei pitänyt sketsiä siis mitenkään hauskana, mutta antoi sille "the benefit of doubt"in eli jaksoi uskoa, että ehkä se sen lpppuhuipennus ON jotain, totisesti odottamisen arvoista. Muttei se ollu. Se oli kyllä ihan hyvä pisto tai viilto Bäckmänin sekopäätä kohtaan, muttei mikään HAUSKA.

Aku muuten NÄYTTI ällistyttävän paljon Hitleriltä, ja HYVÄLTÄ sellaiselta !! Sen kannattaisi useamminkin, ihan vapaallakin, liikkua siinä "luukissa".
Kuten hyvin tiedetään, ja jotkut meistä sen jopa myöntää; oli Aadolf aika VITUN TYYLIKÄS !! Ja lähes poikkeuksetta ja JOKA KUVASSA, aika perkeleen täsmällisen, lähes virheettömän, skarppi !

Mutta siitä siis saatte minulta pisteen, että SE hysteerinen ja neuroosinomainen raja on nyt rikottu ! Hitlerin voi sekä MAINITA ylipäänsä, että sitä voi käyttää hahmona, eikä kukaan menetä järkeään ja haasta juutalaiskäräjille tai kiipeile seinille ja älähdä, että "ajatelkaa nyt juutalaisia herran tähden!" tjns paskaa.

-

Sitten oli se Arman reagoi päin persettä ja hyökkäilee, sketsi. Se oli melko vitun outoa ! Muttei toki pahimmasta päästä mitä tässä höyryävässä pökäleessä nimeltä SNL, on nähty ja tullaan eittämättä näkemään.
Sitten oli totaalisen unohdettavan yhdentekevä Fin-Air "ja illaksi kotiin" juttu...joouuu..aha..?!..ahah...illaksi kotiin ! i see what you did there !!...aha...aaaand i don´t give a shit !

Sitten oli tottavie, se Bull Kyrpä, sketsi. Tai pikemminkin se oli kai olevinaan "Maajussille Morsian" ohjelman parodia, jossa OLI mukana, tuo Härkä Kulli.
(Ja..tämä ei ole mikään varsinainen kannanotto, koska en tiedä hänestä mitään, mutta tuo saattaa olla juurikin se, mitä hänellä on kallossaan, aivojen sijaan; härkä kulli. Ei siis "häRÄN kulli" joka kävisi edes järkeen, mutta "härkä kulli" !! Miettikää tätä. Siltä tuo tyyppi siis NÄYTTÄÄ. Se on "pointtini".)

Mutta eniwei, se oli SE sketsi joka tavallaan ehkä mursi näiden näyttelevien kameleiden selän. Ne tajusi varmasti itsekkin sen aikana, että "ei vittu..ei !! tää ei nyt vaan uppoa jostain syystä lainakaan...hhahaahaha...ei luoja...tää ei vaan toimi!"

Akukin NÄYTTI kyllä oikein hyvältä Mentulalta (ei mikään sanaleikki), mutta siitä vaan puuttui se mikä olisi HAUSKAA. Ja Aku eittämättä kuvottui jo itsekkin siitä kuinka jääkylmän ja avaruudenhiljaisen vastaanoton heidän pyrkimyksen sai.
Ja se akka mikä "pyörtyi" sinne tuolin ja pöydän väliin; siinä meni lähes VARMASTI sen, kuka sitten olikin, näyttelijän itsekunnioitus ja ylpeys ja ammattiylpeys yms. SE teki jumalauta jo PAHAA !!
Enkä se ollut edes MINÄ joka rojahti sinne lattialle. Mutta se mätkähdys TUNTUI ihan "kotisohvalle" asti.

....ja yy..kaa..koo..ja nn..NYT!! mä pyärryn!.. *boink!*....ei vittu!?...KUKAAN ei edes hymähtänyt?!!.... ei vittu voi olla...ette o vittu tosissanne?...ei saatana.............e....v......olisi pitänyt pysyä vain siellä kahvilassa tai lehdenjakajana. ....ei vittu !!


-

Sitten oli se joku homosketsi mikä oli ninq NIIIIIN tyhmä ja vailla MITÄÄÄÄÄÄÄÄN sisältöä, etten saata vieläkään käsittää ....sitä...?...ja sitä että MIKSI sellainen oli ylipäätään tehty ja on nyt olemassa. MIKSI ?!?!?

Minkä takia te tuollaista teette ?!
2 äijää sitoo nappixia ja puhuu homoista tai jostain homo.....sanan käytöstä tai jotain...SE oli jo sananmukaisesti heikkoa. SE oli oikein riman totaalinen alitus.

Ja SILTI saatana kaiken tuon ikävystyttävän tylsyyden-ylistyksen jälkeen, ilmestyi siihen ruudulle se virnuileva Egyptiläishiiri ilmoittamaan mikä suksee ilta on ollut, ja kuinka HAUSKAA kaikki on ollut ja mikä "mahtava meininki" yleisössä on vallinnut yms PASKAA.
Vit...mitä !?! Melko vitun pollea väite tuon kurjan käsimysnäytelmän jäljiltä !
Tsiiiisus !


Ja ensiviikolla kaikki vain PAHENEE !!...ei jum.a...l.......silloin on nimittäin luvassa se jokapaikanhöylä juontoämmä, se miehennäköinen tai mies, "Maria Veitola" ja musavieraana on se sellainen jokin hikinen ja sätkivä läski veekeri "Kasimir" tai "Kashmir" tai mikä vittu lie. "Läskimir" olisi realistisempi ja sopivampi. Ja sikäli muuten, myös "katu-uskottavampi" !!
Ainakin MINÄ uskoisin "in a heartbeat" - ihan tosta vain, että se läski voisi olla "Läskimir" jos sen tuossa katutasolla näkisi. Nou problem män.

* * * * *

Mutta kuitenkin, loppujen lopuksi; TUO ohjelma, kuten "politiikkakin" ja "kytät ja laki" yms, olisi paitsi "päästettävä kärsimyksistään" niin vielä nuijittaja armotta ja määrätietoisesti kuoliaaksi, siinä sen nytkähdellessä ja sätkiessä lattialla, kun se on ensin "päästetty kärsimyksistään".
Sitä olisi siinä vielä paukutettava todella päämäärätietoisesti nuijalla kalloon, niin, ettei siitä jää mitään muuta kuin jonkinlaista tahnaa (luultavasti) enää sen käsittelyn jälkeen jäljelle.
Niin täyttä kuraa nyt on kyseessä.

Lopettakaa herran tähden HETI se "pelleily" !!

Tehkää mieluummin jotain hauskaa ja hyödyllistä....menkää vaikka räkiin kadulle tai heitelkää moottoritielle kananmunia tai huudelkaa puskista, jotakin jollekkin.

Mutta lakatkaa tuo.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti