perjantai 5. helmikuuta 2016

Komeita Näkymiä Puusta...

"..haistakaa kaikki vaan paska !...  RASISTIT™ !"Suomalaiset ovat nyt tämän neekeri / murjaani tilanteen kanssa yhtä neuvottomia kuin kissa puussa.
Sinne osataan ja kyetään kyllä KIIPEÄMÄÄN, ja mitä itsevarmimmin ja päättäväisimmin ja kaikki esteet (kuten ns"Rasistit™") tieltään raivaten ja urheana ja ylpeänä, mutta kuten AINA ja KAIKESSA mihin tyhmät ja visiottomat ihmiset ryhtyvät, tulee seinä tai katto ennenpitkää vastaan ja he jäävät hölmistelemään, että "mitä NYT?!?!?" koska he eivät KOSKAAN osaa ajatella ETUKÄTEEN, että "mitäs SIT!?" samoin kuin rikolliset demonit.
Ja ns tavallinen ihminen on myös aivan liian LEVOTON idiootti, KYETÄKSEEN olemaan "tekemättä mitään". Minä kykenen siihen just fine, mutta hoi polloin muuli ei.
Taolaisuudessa tämä on vallan hyve, "wu-wei" tai "tekemättömyys" tai "ei-tekeminen". Ei-toiminta.
Eli maskuliininen joutilaisuus. Jota INHOAA syvästi; tyhmät ämmät ja kaikki muutkin poliitikot.
Vaikka he itse eivät myöskään ikinä TEE mitään, muuta kuin yrittävät saada kaikki MUUT tekemään jotakin, yleensä väärää ja pahaa, puolestaan.Suomalaisetkin on nyt sitten Kunnon Eurooppalaisina ja Ihmis-Ystävinä, kiivenneet jo koooorkealle puuhun, josta eivät nyt enää osaa tai kykene tai uskalla, omin voimin laskeutua alas. Mutta siltikin; mikä menee ylös, sen täytyy tulla alas. Ja Hybristähän seurannee useimmiten ns Nemesis.
Ylpeys käy lankeemuksen eellä.


Tilanne on erittäin paha, sikäli että kyseessä on todellakin juuri SUOMALAISET !!! Koska Suomlannin Finuiitti on yksi vittupäisimmistä, ITSEPÄISIMMISTÄ, härkäpäisimmistä, jäykkäniskaisimmista, uppiniskaisimmista, taipumattomimmista lantajunteista päällä Maan.
Joten suomalaiset idiootit katsovat, etteivät VOI, taipua, koska se "tulkittaisiin heikkoutena tai kasvojenmenetyksenä" tai jonain muuta typeränä neekerimäisenä umpipuupäisenä typeränä ja yhdentekevänä paskana.

Ja niinhän se on, totta vie; on parempi jatkaa VÄÄRÄLLÄ ja vääryyden, tiellä, kuin esim tehdä jotakin NIIN katastrofaalista kuin myöntää jossain vaiheessa kääntyneensä väärälle tielle ja ottaa jonkinlainen vastuu siitä, ja tehdä niin että HETI seuraavasta liittymästä, kiipeääkin OIKEALLE tielle ja jatkaa SITÄ sitten aika vitun NÖYRÄNÄ !!
Ja tekee SEN, mukisematta !

Eihän sellaista tietenkään sovi oikein edes AJATELLA !! Herran tähden !!
Saati sitten jumalauta TOTEUTTAA !! HAha...ohohohoohohh..oooo..eheeeiiii kuule ! Eheheeiiiii. Ei.
Jatketaan vaan, toistetaan samaa, ja toivotaan toivotaan, että tulokset kuitenkin jostain maagisesta syystä (magia!?) muuttuvat pyytämättä ja yllättäin ja odottamatta, hyviksi ja mieleisiksi.
Mutta toisaalta; NIINHÄN "politiikka" juurikin "toimii" !

*

Yksi asia joka erottaa tyhmää viisasta kuten myös nuorta ja vähän kokeneempaa, on se että fiksumpi TIETÄÄ, että vain siksi että jotain VOI tehdä, EI missään vitun nimessä tarkoita, että niin PITÄISI tehdä !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1!!!!11!!!!!1!1!!!!!!!!

VOINHAN minäkin vaikka....niellä nokkosia tai ampua itseäni päähän tai jalkaan tai mihin vain !! Tai yrittää istua johonkin seipääseen tai jotain, MUTTA (!!!) PITÄISIKÖ minun tehdä niin !? Onko SE viisasta ? Kannattavaa? Järkevää ? Realistista ? Ultra-coolia ? Mitä ?


Joten: lakatkaa siellä voivottelemasta ja mankumasta ja mouruamasta ja kiukuttelemasta, ja LASKEUTUKAA nöyränä vain, alemmas ja alemmas.

Vaikka tokihan apinain paikka ONKIN puussa. Mutta tässä tapauksessa, MINÄ saan kaikenlaista mahlaa ja paskaa ja kusta ja ongelmia ja kookospähkinöitä yms, niskaani sieltä "ylempää" joten alkakaahan sitten laputtaa, alas alas vain !


P.s Vielä pieni muistutus Todellisuuden luonteesta. Luonto kyllä tiputtaa SEN ennenpitkää ALAS, mikä ei KUULU ylös. Eli tämä vertauskuvallinen kissa, voi joko laskeutua sieltä nätisti, TAI se voi tulla sieltä sitten komeasti kajahtaen alas, KUN "luontoäiti" jostain syystä ja jollain tavalla, VIHDOIN, päättää hakata kyseisen männyn kahtia.

Voit siis joko odottaa metsuria ja siinä sillä välin tuhlata kaikkien kaikkea, TAI voit vain samantien SÄÄSTÄÄ kaikkien kaikkea ja LASKEUTUA ihan sovinnolla ITSE.


It´s -unfortunately- up to you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti