perjantai 12. helmikuuta 2016

Kimin Avaruus-Odysseija osa.28

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 02.20 12.02.2016


Ei jumalau... Ahaa, niin ! Siis; tervetuloa taas takaisin, kollegat.

Tässä on uusin raporttini tilanteista.

Aloitan päivittämällä hieman Kimin tilannetta.... ensinnäkin; kuten viimeraportista näitte, oli Kimi jo melko hyvällä mallilla, matkalla parantumista päin. Muuutta.... hänessä on valitettavasti tapahtunut joitakin...mmmmm...sanotaanko nyt suoraan, että "Muutoksia".

Kimi on hieman.....ehkä voisi sanoa, että "taantunut" tai hänen kehityksensä hidastunut.

*

Tässä on teille Viralliseen Arkistoon ensinnäkin kuva Sairastuvalta, ja Tohtori Murskaaja-Crusher häntä muuntamassa takaisin ihmiseksi...

Hys hys nyt Kim. Lepää rauhassa, palanut Käpysikin korjaantuu kyllä. Asennan myös uuden kielen ja puhe-ohjelman. Kaikki hyvin. "

Niin.... joten Kimi. Huuoooh.....hän se on kyllä.....osoittautunut mm...aika tapaukseksi.


En tiedä muutakaan tapaa sanoa tätä kuin vain sanoa se !
Eli: etsiessämme Khateriinaa pitkin alusta, ja olettaessani Kimin olevan Sairastuvalla parantumassa ja kaiken sinänsä siis hyvin ja reilassa.......... me niinsanotusti löysimme Khateriinan.
Tai hän se löysi pikemminkin meidät !!

Nimittäin, jostain syystä (Kadettiemme laatuun ON  PANOSTETTAVA entistä enemmän! Ja valvontakamerat on viipymättä SAATAVA komentosillan sisäänkäyntien ulkopuolelle) Khateriina ei ainoastaan ole (oletettavasti) lyöttäytynyt yhteen Kimin kanssa, ja järjestääkseen jonkinlaista kapinaa tai kaappausta.... hän siis HYÖKKÄSI perkele yht´äkkiä ja "ihan puskista" (joissa minäkin, myönnettäköön, käyn joskus Huutelemassa™)  komentosillalle !!!!

Mutta jollei SE itsessään ole tarpeeksi ällistyttävää, vaikka olisihan se kieltämättä pitänyt ehkä arvata ja osata sellaista odottaa, mutta mikä kaikkein käsittämättömintä...........siis aivan TOTAALISEN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ ja huolestuttavaa, on SE että hän oli.......en saata uskoa, että joudun raportoimaan tällaista, mutta hän..... HÄN OLI MUUTTUNUT / MUUTETTU ...BORGIKSI !!

Tässä on Datan silmien tallentama kuva hänestä (ennen kuin Data hetkeksi pyörtyi, tai "sumeni" - sekä kauhusta, että Microsoftin tungettelevien "pop-up-ikkunoiden" takia joita hänen päähänsä joku kiusankappale jatkuvasti lähettää) hänen pelmahdettuaan yht´äkkisesti sisään komentosillan ovesta. Joka on minun valmiushyttini ovea vastapäätä.


" Kaljusi on minun ! "

Hän... siinä sitten vähän uhkaili ja sohi niillä Borginvehkeillään, mutta onneksemme se palkkaamani murjaani, se Blorgh(?) tai mi...no se, niin se sai sähkölamauttimella taintumaan Khateriinan muutamaksi sekunniksi, ja näin me saatoimme paeta valmiushyttiini ja joku meni kai jopa hissiin, ja jatkoi siitä sitten johonkin. Luullakseni Keulakymppiin keppanalle. Mutta takaisin Khateriinan hyökkäykseen; hän ilmeisesti siirtyi Siirrin-tekniikan avulla pois komentosillalta ja katosi jälleen johonkin, ehkä alukseemme tai ehkä jopa johonkin muualle, emme osaa toistaiseksi sanoa.

Mutta Khateriina ei toiminut nähkää yksin !


En ...huoh...saata enää oikein uskoa, mutta pakkohan se on...................sekä uskoa, että raportoida. Mutta.. minun henkilökohtaiselle tietokoneelleni ilmestyi ruutuun tällainen näkymä......ja kuvasyöte tulee suoraan yhdeltä aluksen käytävältä. Kuvassahan siis on itse Kimi "Jäämies" Räikkönen !! ...............ja mikä käsittämättömintä; hänellä on kädessään tuubi DYNAMIITTIA !!!
Herra jumala !. ....hänen ja meidän, epäonneksi, ei kamerassa ole ääntä, joten en tiedä lainkaan mitä hän mahdollisesti SANOI tai sanoiko hän mitään, oliko hänellä jotain vaatimuksia tai jotain, mutta nyt on vaarana mm se, että hän yht´äkkiä räjäyttää tuon tuubin jossainpäin alusta !!!

Tämä on vakava paikka !! Ja olenkin siksi jo antanut Punaisen Hälytyksen !! (ja myös siksi, että epäilen aluksessamme olevan Kommareita.)


Eli siis toistan; Kimi Jäämies Räikkönen on jälleen tai edelleen, vapaana ja suurimmaksi osaksi Zombina, jossainpäin alustamme ja hän ei ainoastaan ole vapaana jossakin täällä, vaan hän myös kaahottaa ympäriinsä seonneempana ehkä kuin KOSKAAN(!!) JA HÄNELLÄ ON SEN LISÄKSI herran tähden; D Y N A M I I T T I A !!!
Jota hän aikoo jotenkin kai käyttää.....enkä edes tiedä MISTÄ hän sen sai, sillä kenelläkään täällä ei kuuluisi edes OLLA tuota muinaista räjähdemateriaalia !!


Ja.........vaikka NORMAALISTI kaikki TÄMÄ jo yksin, olisi aivan häkellyttävän pyörryttävää jo itsessään, tilanne sen kun vain .........no, muuttuu yhä oudommaksi ja oudommaksi !! Kaikki ikäänkuin vain kiertyy ja kiertyy yhä sekavammaksi spiraaliksi, kuten Politiikkakin (muistatteko SEN, 2100-luvun reliikin!? hah !), ja tulee kaoottisen vaikeaselkoiseksi ja hämmentävämmäksi....... paljolti kuten Kimin puhe / ulosanti (joidenkin lähteiden mukaan siis !)

Eli..... niin mielenrauhaani järkyttävää ja oudoksuttavaa, kuin tämä onkin, niin en voi kuin myöntää että ......ehkä alukseemme on onnistunut pääsemään jonkinlainen Loittoryhmä, Vihollisen, Loittoryhmä !

Ja jonka tarkoitusperiä voin toistaiseksi vain arvailla.... mutta oli miten oli, saimme ennenkuin Khateriina hyökkäsi tai Kimin kuvajainen ilmestyi minulle (näiden välillä oli noin varttitunti [15min]) tällaisen Päänäytöllemme..
...ja se puhui !! (ja se OLI, kamalaa)

Tämä tällainen....olento....se vain ilmestyi siihen !.... kuin unessa...tjn.. ja se sanoi kuullakseni, se puhui hyvin hyvin outoa konekieltä josta oli vaikeaa saada selvää, nimekseen Skuumahheri tai jotakin.
Se myös esitti joitain vaatimuksia, sikäli kun saimme hänen puheestaan mitään selvää tai muutenkaan tolkkua.

SE halusi mm seuraavia asioita: virtaa päähänsä(!?), virtaa ___seeseensä, öljyä niveliinsä ja vauhtia kinttuihinsa, ja jonkun nimeltä ZayZay(?) tuotavan hänelle. Hän myös mielestäni mainitsi ohimennen Kimin ja halusi tavata tämän. Hän halusi myös "aaiiivoja!" ja syödä kameran, muttei onnistunut siinä ....toistuvista yrityksistään huolimatta.

Ja TOTTAKAI !! Kuten Borgit AINA, hän halusi Meidät Kaikki Mukaan Borg-Kollektiiviin, mutta sanoin että "ei kuule käy!!" ja katkaisin yhteytemme.

Joten.... myönnettäköön; en tiedä YHTÄÄN missä hän(kään) tälläerää ON !!

Eli siis..... jos oikein laskin, on aluksessamme tällähetkellä vapaana ja tietymättömillä, ainakin 3 kappaletta zombeja / Borgeja.

Tilanne on aivan ällistyttävän huono !

Kertakaikkisen kammottava. Huoohhh........

\/\/\/\/\/\/\/\/

Ja Data nappasi minua taas kasseille, tai  "löi munille" kun roikuin katosta, siinä kiipeillessäni siis, kuten tapaan tehdä, komentosillan sisäkatossa.


" Haiiiiy-jaaah ! "

(Tästä tietenkin seuraten, on "kassini" tai ...miehustani, nyt niin turvoksissa että joudun itsekkin menemään [perkele sentään!] Tohtorin pakeille. Enkä suoraan sanottuna voi sietää sitä ämmää...sitä tohtoria. Ja koska näin on käynyt jo useammankin kerran..... olen ajatellut hankkia ns "kupin" suojakseni. Kokeilin kyllä jo Öörl-Grei teekuppiani, mutta SEN Data murskasi [MURSKASI !!] helposti. Aion ottaa tähän tarvittavat määrärahat, mainittakoon, suoraan Tähtilaivaston tililtä. Pyydän ymmärrystä, ja tahdikkuutta, kiitos.)


Ai niin ! "Kassini" on myös erään Luotaimen nimi....hah !! Tuli sattumalta mieleeni.
No, mutta kuitenkin.


Khateriinan yht´äkkinen ilmestyminen komentosillan sereeniin ja exklusiiviseen Rauhaan, säikäytti meidät pahanpäiväisesti....eritoten Datan ja sen .neekerin.


Data ja Fjoordi...tai se neekeri joka tapauksessa, piti pistää haaroväliföönin alle, tapahtuneen ..."ravisteltua" heitä niin, että..... no...niin että uniformunsa vaati kuivamista.

*rauhallista huminaa*


Siinä he istuvat, kuivamassa (ja tilaamassa aluksen keittiöstä sitä mainiota Illyyrialais-pitsaa johon olemme niin tykästyneet).

\/\/\/\/\/\/\/\/

Ja sitten oli tämä !!
Ei hyvä luoja voi olla tottakaan....
..siis jukolauta vittu SAAAAAAAAAAATANA(!!!!) sentään, TAAS tämä sama helvetin perkeleen VITUN hyypiö.tai ...ken onkaan tämä tsharmikas mies joka ilmesty silloin tällöin hyttiini ?KEN  ON   HÄN !?!? Onko teillä edelleenkään mitään tietoa tai neuvoa !?....alan jo käydä neuvottomaksi kuin Arjalaiset Maahanmuutto™kriisissä.

Liehitteleekö hän minua ?...jotenkin..? Mitä on tekeillä ?!
Hän ei edes sano mitään, vaan katoaa vain kun yritän kysyä jotain tai vain lähestyn ! Kuin Keulakympin MILFfit !
Typerys !


* * * * * * * * * *


No, me jäämme selvittämään tilannetta, ja etsimään näitä helvetin zombeja ja muita vastaavia.

Tiedotan heti kun tilanne muuttuu.

Kiitos.


Kapteeni kuittaa.
~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti