maanantai 15. helmikuuta 2016

Muumeista(kin) Neekereitä ?

http://www.aamulehti.fi/Kulttuuri/1195018203522/artikkeli/muumeista+tehdaan+uusi+suuren+luokan+televisiosarja+kansainvaliseen+levitykseen.html

Tuo ^^  kuullostaa aivan hirvittävältä. Vaikkakin myös tykkään ideasta, mutta hirvittävää sikäli, etten luota tekijöiden Valkoisuuteen tai muuhun vastaavaan.
Vaan pelkään, että he änkevät Muumeihinkin paitsi Monikultti-viestejä ja muuta neekerinsietoroinaa, niin he myös tunkenevat siihen jonkin nykyään jo luultavasti PAKOLLISEN, vitun nekru tai vekru -hahmon, olemaan se PAKOLLINEN(?) Kiintiö Neekeri / Murjaani.

Ja lapsille yritetään TAKUULLA(!!) ujuttaa "ovelasti" Monikulttuurisuutta ja Suvaitsevaisuutta™ tätä(kin) kautta.
Koska Vasemmistolle, ihan KAIKKI, on "poliittista". Ja koska lähinnä HE nykyään asuttavat Taiteita ja Tieteitä, eli niitä kahta paikkaa johon heilllä on kaikista olennoista kaikkein vähiten osaa ja asiaa ja lahjoja yms, niin he käyttävät totta-vitussa hyödykseen sen tarjoaman mahdollisuuden aivosumentaa taas kokonaisia sukupolvia. The Next Generation ns.

Koska... miksi jättää Toiset Ihmiset rauhaan !?!? Täsmälleen näin "ajattelee" Kytät ja Tuomarit ja Valden Virkamiehet ja naiset ja Syyttäjät ja Poliitikot ja KAIKKI Luciferille sielunsa myyneet kurjat paskapäät reppanat.
Kun ei ole OMAA SISÄLTÖÄ, täytyy keskittyä häiritsemään ja kiusaamaan kaikkia muita. Niitä lähinnä joilla ON, sielu ja sisältöä.

C´est la vie.


Mutta: JÄTTÄKÄÄ MUUMIT RAUHAAN !!!

Katsokaakin, ettei niissä esiinny ENSIMMÄINENKÄÄN vitun perkeleen HELVETIN, KURJA VITUN NEKRU !!

N E K R U !! Tai "Neekeri". Ihan kuinka vain.
Ihan sama. Mutta kunhan pysyvät poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti