torstai 18. helmikuuta 2016

Maapallon 200-vuotinen historia !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016021721135086_ul.shtmlNo ni, aloitetaan.

Ensinnäkin: huomatkaa tuossa jutun otsikko / mainos -osiossa tuo sanankäyttö "...maapallon historiassa" !!! JUMALAUTA !!
Aika helvetinmoinen väite Vasurit !! Heti kättelyssä ammutaan kovilla !
Ja siten itse jutusta....

" Maapallon ennätyslämpötiloja on mitattu vuodesta 1880 lähtien, mutta kertaakaan tammikuu ei ole ollut yhtä lämmin kuin vuonna 2016. "

Eli EI "maapallon historia" vaan "vuosi 1880" !!! Noilla on nimittäin aika vitun super-helvetinmoinen ERO !!!!
Vitun kusettajat ja häpeämättömät linssiinviilaajat valehtelijat.

Kuinka joku VOI kirjoittaa tuollaista saatanan sontaa ja olla täysin häpeättä tai jopa jumalauta TYYTYVÄINEN itseensä !?!?
MIKSI Vasurien omahyväisyydellä, leväperäisellä ylimielisellä superkusipäisyydellä ja Hybris-ylimielisyydellä ei ole ikinä mitään rajaa !??!
Hei !?...M I K S I !!??

Ja toisekseen: mitä sitten vaikka tämä hevosenpaskaläjä valheita ja kommunistista propagandaa ja muuta hävytöntä Luciferin perseestäruuttautunutta skeidaa, olisikin totta ?!?
Mitä vitun VÄLIÄ sillä on !?!? Maailmasta tulisi ehkä vähän mukavampi ja lempeämpi paikka asua, elää ja olla. Ja viljasadot yms kasvaisivat luultavasti melko vitun runsaasti, jonka PITÄISI olla Vasurienkin mieleen, ihan jo siksi että sillähän elättelisi kummasti muutamankin Afrikan verran nekruja ja muita epähyötyelukoita. Mutta ei kelpaa sekään, koska siitä ei ole ikinä kysymys mistä on OLEVINAAN KYSYMYS.


Tässä on yksi hyvä blogi lisää, tämä on tuon saman äijä kuin se DissectLeftikin.
http://antigreen.blogspot.fi/

Sieltä voitte lueskella lisää "Vihreinä" tunnetuista versioista Kommunisti-Natseja-Vasemmisto"klikki"kusipäitä-kollektivisti-totalitäristejä-sielunvihollisia.

*

Koko ilmaston lämpiämis humpuuki kuitenkin nyt on VAIN sitä; humpuukia. Ja ihan täyttä ja totaalista sontaa, aivan ällistyttävällä pokalla (taas kerran) esitettyä modernia noidanmetsästystä.
Vanhat kommaritkoirat eivät opi uusia temppuja. Mutta ne kyllä NIMEÄVÄT ne vanhansa uusilla nimillä, ja sitten TE !!! vitun kommunistiset nilkit ja idiootit, hoi polloin vitun MYYRÄT, menette ja perkeleet USKOTTE KAIKEN !!

En tiedä itse asiassa kumpi teistä on todella, de facto, TYHMEMPI; te hoi polloi, vai Vasemmiston Kollektiivi.
Se on vaikea ja monitahoinen kysymys, se on muna vai kana, ollakko vaiko ei, kysymys.


Hiilidioksiidistakin ne aina kiljuu, ja se on ilmeisesti ei vain HYVÄ, mutta; ELINTÄRKEÄ !!! vitun käpyaivot, KOKO VITUN PLANEETAN KAIKELLE ELÄMÄLLE !! Joka.....mainittakonn nyt ohimennen, PERUSTUU   H I I L E E N.

Luitko oikein ?! .....ei siis "hiiReen" eli siihen pieneen karvaiseen elukkaan, vaan hiiLeen !! Eli SIIHEN mitä vasurit yrittää kaikin käytettävissäolevin keinoin POISTAA KAIKKIALTA ja KAIKEN AIKAA. Eli periaatteessa siis SE mitä he OIKEASTI tosielämässä, todellisuudessa, Maankamaralla, TEKEVÄT on; he tuhoavat ELÄMÄN ITSENSÄ, EDELLYTYKSIÄ !!
G L O B A A L I S S A   M I T T A K A A V A S S A.

Keksittekö enää SUUREMPAA kusipäisyyttä ja Rikosta ja Luciferiaanisempaa pahuutta kuin tuo !?!?


Minä en ihan äkkiä keksi, ja minä olen paljon teitä kekseliäämpi.
PALJON.


* * * * * * * * * *


Se mistä tuossa(kin) vitun vouhotuksessa ja kohkaamisessa ja hysteerisessä, mielisairaassa vouhkaamisessa ja muiden mukaanhuutelussa on OIKEASTI kyse on se sama kuin IHAN AINA ennenkin eli: RAHA ja VALTA.
Ja myös sadistinen nautinto muiden ryöstämisestä ja nöyryyttämisestä ja polkemisesta suohon. Josta saatte tosin laskun, koska ei suota saa polkea. Vitun lantapääjuntit !
Ja kyse on siitäkin, että heitä sieluttomina, lahjattomina, ylimielisinä, kusipäisinä, vapautta INHOAVINA ja PELKÄÄVINÄ, typerinä persettäänkaivavina APINOINA, kuvottaa ajatus siitä, että Muut Ihmiset saisi olla hetkeäkään VAPAANA ja kiusaamatta ja "säätelemättä" ja niin edes päin.
Tämä on yhteistä KAIKILLE Vasureille, kytistä tuomareihin, ja lakeijoista "Lain"laatijoihin ja jokaiseen pikku-vitun-virkamieheen ja muuhun nuppineulanpäänkokoiset aivot omaavaan olettelevaan tiukkapipoiseen ammattitason kiusaajaan.


Tässä onkin hyvä tilaisuus käyttää tämä ottamani kuvankaappaus "Vasurikytästä".... katsokaapa TÄTÄ "vapauden ystävää" ja mitä lie vitun Yli-Inhimillistä Pyhimystä, joka oikein IIINHOAA valtiota ja sen "arkaaisia rakenteita" ja valkoisten äijien etuoikeuksia ja mitä kaikkea....


Tunnistatko kuvasta ns "Vasurikytän" !?!? (eikä tämä ole tahallaan "kompa" sillä tiedän, tiedän! KAIKKIHAN ne on "vasureita".)


* * * * *

Lopuksi vielä tällainen mielenkiintoinen kyssäri: MITEN te, Arvoisat ja järjissäänolevat Vasurit yms liete, SELITTÄISITTE mm SEN, että JUURI TÄLLÄKIN HETKELLÄ vaivaa esim Amerikkaa "POIKKEUKSELLISEN JÄÄTÄVÄN KYLMÄT ja TAPPAVAT(!!!!!) ILMAT" ?!?!
Onx  ...se...mikä juttu !?

Minkätyyppinen Yksittäistapaus™ tää tämmönen / tällänen, on !?


Texas Arcane on ainakin SIINÄ oikeassa, että Nyy Jook näyttänee kohta samalta kuin elokuvassa "The Day After Tomorrow". Eli se on muutaman kerroksen korkuisen lumipeitteen alla, ja vain sen sisällä ja päällä rymyävät Amud-Neanderthaalit voivat siitä selvitä.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti