keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Omasta lärvästä ja nimestä netissä...

Mainitsen vielä erikseen yhden syyn miksei VÄLTTÄMÄTTÄ KANNATA seiintyä netissä(kään) omalla nimellä ja naamalla, kun unohdin tämän siitä syylistasta aiemmin.

Eli se mitä Jukka Hankamäki sanoo "heteroyhteiskunnan / ´työelämän´(melkoinen käsite kieltämättä!) mielipidevankeudeksi"
Eli voit yksinkertaisesti saada fudut / joutua jotenkin syrjityksi ja "ostrakismin" eli ulos-sulkemisen, uhriksi jos sanot jotakin TODELLISTA.

"Totuudenpuhuja ei saa yösijaa".

Paitsi Kapteenin luota, mutta minä en olekkaan mikään tympeän typerä ihmis-apinamulkku jonka ÄO on pakkasenpuolella ja rajusti.


Ja P.s Ajatelkaa miten / kuinka, vitun kieroutunut ja viallinen ja ongelmallinen ja uppo-outo, on sellainen laji tai rotu, humanoidi siis, joka KAMMOAA TOTUUTTA ja RAKASTAA valhetta !!!!!?!?!?
Ajatteletteko te KOSKAAN tätä "paradoksia" !?! Minä voin samantien vastata, että; ei. Ette ajattele. Koska se on teidän veressänne ja syvällä. "Synti" toisinsanoen.
Te olette vain kertakaikkiaan kuvottava ja kamala laji. Poikkeama poikkeaman päälle.

Joka RAKASTAA sitä mikä VÄÄRIN on, ja pahaa ja ilkeää ja julmaa ja MAHDOLLISIMMAN TYPERÄÄ jne. Ja SE selittää rakkautenne Kyttiin ja Lakiin ja Valtioon ja Pahuuteen sinänsä ja muuhun kuseen ja paskaan.


P.s 2 Kuka olikaan, muistatteko, se "Valheiden Isä" ?! Ja sikäli siis; teidän Jumalanne.


Mutta älkää tämmöstä AATELKO !! Pphh..tsshh ! Pysykää vaan turvassa, lauman mukana, ja "aatelkaa" se mitä lauma sallii ja mylvikää ja mölytkää, saatanan mölyapinat, siinä mukana. Se on varmasti oikeassa !! SE lauma ! Sillä....koska LAUMA nyt olisi ollut VÄÄRÄSSÄ !!!
Herran tähen....

Virran mukana on he-le-ppoa ajelehtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti