torstai 18. helmikuuta 2016

Maahanmuuton™ "yllättävät" uhat

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021721132642_uu.shtmlNoniinno. Nojoono...tosson toikin ny sitten.
Vihdoin.


Tshhhhhh...juuust messin with ya maaan.... kunhan ny vaan pelleiltiin nää viimeiset parikyt vuatta hei..AHAHahahaha....hönö!! kamoon ...heeei, kamoon määäään ! Tshahahaaaa...jätkä otti tosissaan....


Juu niin otettiin iteasiassa, snadisti TOSISSAMME. Ja onhan tästä jokunen sanakin laadittu nettiin ja mihin lie, vaikka siinä yhdessä vaiheessa koetitte vitun kusiluihut lietsoa ja kuristaa ja tukahduttaa keskustelua ja sensuroida sitä ja LOPETTAA sen(!!!) mm sulkemalla näiden nettilehtien kommentointimahdollisuuden. Ihan kuten Ame...mmm, no Pohjois-Koreassakin tehtäisiin. Ja Burma-Myanmarissa ja missä muussakin Neuvostoliittolaisessa tunkkaisessa kollektiivisessa perseenreiässä tahansa.

En jaksa tässä sen enempää nyt edes vauhkoontua. Kommenteissa sanotaan jo ihan suht hyvin kaikki pintapuolisesti oleellisin.

*

On teillä kyllä vittu kusta päässä saatanan kommarit !! Ja paljon. PALJON !!!
Teidän maailmankuvanne täytyy kyllä olla todella todella vääristynyt ja hybrismäisen itsekäs ja omituinen, ja ehkä näkemisenarvoinen !! AHahahahaha, sen kun vaan näkis !! Jotenkin..........sieltä sisäpuolelta, kuten te itse sen näette. SIITÄ voisin miltei jopa vähän jo maksaakkin.
Näkisi kunnon paniikinsekaisen, hysteerisen, neuroottisen, staattusta ja valtaa siekailematta etsivän, apinan, sisäisen, KAAOKSEN. Joka mm SIKSI, kaipaa aina vain ja uudestaan ja enemmän "Järjestystä ja Lakia ja Ahdistuneisuutta ja Kyttiä ja pienemmän elintilan ja enemmän seiniä".

Tiedän, että nauratte luultavasti asialle, mutta sanon kuitenkin; "Laki" on yhtä kuin "Kaaos" ja "epäjärjestys". Ja "loputon vaara" ja "torakanaivoinen tunkkaisuus ja typeryys manifestoituna".
Ja se on siis PAHUUTTA ja siitä kotoisin ja sitä LEVITTÄVÄ ja EDESAUTTAVA, ja edustaa universumin julmaa ja itsekkään narsistisen typerää Perkeleellistä PAHUUDEN voimaa tai periaatetta tai miksikä sitä kutsuukin, eli "Luciferia".

Mutta ei mitään, ei mitään. Luulkaa toki, että "Laki = Järjestys" ja jotain hyvää ja kaunista ja TARPEELLISTA ja mikä härskeintä; HYÖDYLLISTÄ ! AHahaha....AHHAHaa.ahaa.huuoooooh.....emmät...m..emmäjaxa..saatana....vttu...


Bonuskysymys: osaatteko muuten KUKAAN, SANOA, että  MIKÄ, ihan tarkalleenottaen, ON!!! todentotta, tämä ns "Laki" !?!?!?!?!? Ja MISÄ se SIJAITSEE ?!?!? Ja sama juttu "Valtion" kanssa.

Onnea selittelyihinne.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti